הודעה מתמר 27.

chompi1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

תמר27

New member
תודה לכולכן

לא הייתי מקפיצה את ההודעה, אבל היא למעלה, אז אני מרגישה חובה להודות לכן על הכל. על הברכות, שהספקתי לראות רק חלק קטן מהן, ועל ההשתתפות בכאב. אני לא אכחיש שלמרות שלא רציתי שרשור מלא בתנחומים ובאבל, בכל זאת התרגשתי עד דמעות להיכנס לפורום ולגלות בראש העמוד שרשור כזה אוהב. (טוב, לא כזאת חוכמה הקטע של הדמעות, כשאני ממילא עם ברז מטפטף שקצת קשה לסגור מאתמול...). אז שוחררתי מבית חולים היום, ובשבוע הבא אמשיך בבדיקות ובברורים. אני מנסה "להסתכל קדימה" וכל שאר המילים היפות, אבל גם קצת עייפה וחלשה. מצטערת על המצב המשוגע הזה, שגרם להודעות להיות כ"כ סותרות תוך 12 שעות. זה ממש היה אבסורד מוחלט. אז שוב תודה. ורק שתדעו : אני לא אוותר לכולכן, ואתן תכתבו לי שוב שרשור ברכות ע-נ-ק מלא בבלונים ובפרחים, בהודעה השמחה הבאה שלי. (מה שכן, אולי ליתר ביטחון אכניס הודעה על ההריון רק כשהילד כבר יבכה לי בידיים...
)

sab sab

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif מתוקה, תרגישי טוב ואל

תדאגי בהודעת הריון הבאה את תשמעי את קריאות השמחה עד אלייך הביתה!!!!! תרגישי טוב ותתחזקי

מגיבה רק עכשיו כי לא מצאתי את

המילים לעשות זאת קודם (גם עכשיו לא ממש מוצאת אותן) חושבת עליך המון ומחבקת חזק חזק...

אני כל כך מצטערת../images/Emo14.gif

כואב כל כך לקרוא את ההודעה הזו. אין לי הרבה מה לומר, רק שליבי איתך ומאחלת לך רק טוב.

אנונה11

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב

תתחזקי פיזית ונפשית ותחזרי למרוץ יחד איתנו במהרה.

בולה101

New member
הי תמרי

אני מאלו שלא הספיקו לאחל לך ולא ראו את השרשור של הבלונים ובשרשור השני העצוב ממש לא ידעתי על מה מדובר. לכן מכיוון שלא הספקתי לאחל שומרת את הבלונים והצהלולים לפעם הבאה שתהיה המנצחת בשבילך. תהיי חזקה

orel06

New member
../images/Emo23.gif תמר...יקירתי

אני במקומך מבקשת להמיר מכולנו את הבלונים והפרחים הורטואלים - לאמיתיים! כאלו שישלחו אלייך אחרי הלידה בע"ה . החלמה מהירה והמון הצלחה . מחבקת המון

תמרלה

New member
אין מילים...

באמת לא הבנתי למה לא הגבת לפניה שלי לצפוניות! כנראה אני פיספתי את ההודעה הראשונה, והאמת שחשבתי איפה נעלמת?, חשבתי שעברת לפורום ותיקות... וכמה עצוב לי לשמוע מה שקרה לך ! ליבי איתך! אז חזקי ואמצי ואנחנו אוהבים אותך! ומחכה לך לארגן מפגש לצפוניות!! כי בלעדיך זה לא אותו דבר! שולחת לך הרבה חיבוקים
וגם
וגם
תמר

למעלה