הודעה מששעשעת באתרUPN

SpinZ

New member
הודעה מששעשעת באתרUPN ../images/Emo6.gif

באתר של ורוניקה מארס (http://www.upn.com/shows/veronica_mars/index.php ) יש מכתבי מעריצים והיא לפעמיים עונה, הנה אחד יפה האיש:
Dear Veronica, I think you’re hot. Do you want to make out sometime? Dave​
ותשובתה:
Dear Dave, Move over, Valentino. How could I resist such a silver-tongued charmer? I’d love to make out with you. Where should we meet? The backseat of your Dad’s Oldsmobile, parked behind the comic book store, listening to your Rush Cds? Hot, hot, hot. Ever yours, Veronica​
ובתירגום: האיש: ורוניקה היקרה, אני חושב שאת חמה. האם את רוצה להתמזמז מתישהו? דייב ותשובתה: דייב היקר, זוז הצידה ולנטינו. איך אני יכולה להתנגד לקסם שכזה? אני ישמח להתמזמז איתך. איפה כדאי לנו להיפגש? במושב האחורי של מכונית הענתיקה של אביך, שחונה מאחורי חנות הקומיקס, מקשיבים למוזיקת RUSH? חם, חם, חם. לעולמי עולמים שלך, ורוניקה ------------------ אני חשבתי שזה משעשע מאוד, ורציתי לשתף אותכם, מה דעתכם?

SpinZ

New member
../images/Emo6.gifעוד:

ורוניקה היקרה, אני מאוהבת בבן בבית ספר שלי אבל הוא לא יודע שאני בכלל חיה. מה אני צריכה לעשות? בכנות, קימברלי תשובה: קימברלי היקרה, תציתי את עצמך באש. הוא על בטוח ישים לב. ברור, את קרוב למדי תמותי אבל הוא לא יודע שאת חיה בכל מקרה, נכון? -------------------------------- יש למכתב הזה המשך אבל הוא לא מצחיק..

Smash my face

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אניל א מפסיקה לצחוק!!! איזה גאונה היא.. איזה תשובות מצחיקותתתתתתתת
רציני זאת היא שעונה??

SpinZ

New member
אני לא בטוח

נראה לי, אולי, אני ינסה לברר, אבל עדיין זה מצחיק בטירוף

Smash my face

New member
כהה ../images/Emo6.gif

אני ככה מדפדפת בכול השאלות ששולחים לה ונישפכת מהתשובות השנונות שהיא דופקת!! אם זאת היא באמת שעונה זה מגניב לאללה.. יש לה ממש כישרון כתיבה, היא מצחיקה בטירוף

SpinZ

New member
../images/Emo6.gifפיצול אישיות

ורוניקה היקרה, איך זה להיות אלת המלחמה. זה שווה לאאלה או מה? בכנות, אני(AKA ורוניקה מארס) תשובה: ורוניקה מארס היקרה(AKA אני) אל תעשי סמים. בכבוד רב, שוטרת הסמים הידועה כורוניקה מארס --------------------------- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Smash my face

New member
טחחחחחחח

קראתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שמע ישראל!!!

DARTHME

New member
כתבתי הודעה

dear Veronica, did you know that you and everyone around you are just imaginary characters in a show called "Veronica Mars"? p.s. you're played by the amazing actress kirsten bell איך? טוב?

DARTHME

New member
מזתומרת "באמת היא"?

אם השחקנית כותבת את זה? אני בספק

Charmed Gal

New member

בהחלט משעשע. האתר הזה בכלל טוב. אני אוהב אתרים כאלה שהם כאילו של הדמות. אבל כמו שכבר ציינו פה, לפי דעתי גם, זה סתם מישהו כותב. כי ורוניקה, אממממ, לא באמת קיימת וסביר להניח שהשחקנית שלה לא זו שכותבת את זה. אבל זה בכל זאת נחמד.

M5RLZ

New member

איזה כלה!! אבל ברור לי שהיא לא כתבה את זה.....אבל בכ"ז

sisty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

נחמדדדדדדדד
רגע - אולי אני פטתית....אבל באמת היא (השחקנית או משוכזה) עונה

יוו, איזו מתוקה!!!.....

היא כזו שנונה!!! גם חמה וגם חכמה!!!! אני חיבת להכנס לאתר שלה!!!!!!

למעלה