הודעה משמחת...

ShiRaN283

New member
הודעה משמחת...

יכו להיות שאני בדיליי ואולי לרובכן יש את זה גם... אבל אני סתםמתלהבת כי יש לי תדיסק never gone הצרוב... עד שאני יקנה ....

Shiri from the block

Active member
אני לא מבינה למה זה כל כך משמח.. קודם כל, שמה שהורדת זה לא הדיסק האמיתי. אין מצב.. היו פה בנות שהורידו את "האלבום" כביכול והרשימת שירים לא דומה לרשימת השירים הרשמית שהתפרסה ביפן.. סתם אנשים הרכיבו אלבום מהכמה שירים שהודלפו.. ושנית, אפילו אם זה כן האלבום, אז למה זה כל כך טוב? אני רוצה לחכות עד שהאלבום יצא, ולקנות את האלבום המקורי ולשמוע את שאר השירים שעוד לא שמעתי, שיהיה לי קצת הפתעה.. כי להוריד את האלבום זה לא אותה תחושה כמו לקנות את האלבום.. כשקונים את האלבום ושומעים את הדיסק זה יותר.. מרגש כזה../images/Emo99.gif לפחות לדעתי../images/Emo3.gif איזה מגילה עשיתי../images/Emo122.gif

elinor carter

New member
ברור לקנות את המקורי!!!

אבל בנתיים לשמוע ככה זה סבבה להכיר את השירים!

loserontheloose

New member
נצל"ש

לא יודעת אם אני עושה את זה נכון כי אין לי מושג מה זה נצל"ש אבל הנה. זה מה שיהיה בדי וי די שיגיע עם הדיסק שישוחרר בבריטניה (וכנראה גם פה): Bonus DVD: - Incomplete (Video) - Making Of 'Incomplete' - Photo Gallery - Last Night You Saved My Life (Bonus Audio Track) ואה, ד"א, ביפן הדיסק יוצר ב-8 ביוני, לא ב-14. איזה כייף ליפנים.

sivanick

New member
יא גם מהשיר הזה שמענו 30 שניות

וגם לו היה שם טיפה שונה..אוף כמה שירים הכל מבלבל כבר

loserontheloose

New member
אה והגירסה הבריטית של האלבום...

.. שכנראה תהיה מה שאנחנו נקבל (כאילו, גירסה כלל ארופאית) יש לה את אותם שירים, מינוס 3 ה-bonus tracks שמגיעים עם הגירסה היפנית. זאת אומרת, זאת רשימת השירים של מה שאנחנו נקבל (כנראה): Incomplete Just Want You To Know Crawling Back To You Weird World I Still… Poster Girl Lose It All Climbing The Walls My Beautiful Woman Safest Place To Hide Siberia Never Gone

Shiri from the block

Active member
אם זאת הגירסה שתגיע אלינו אז עדיף כבר לצרוב לפי הדיסק המקורי ואז בסוף להוסיף שירים משלנו../images/Emo12.gif או שאפשר להזמין מיפן../images/Emo3.gif

למעלה