הודעה משמחת

G II L A T

New member
הודעה משמחת

חבר'ה סוף סוף עזבתי את הביטוח לאומי הזה, אחרי חודשיים של סבל, עכשיו אין לי כבר מוטיבציה למצוא מקום אחר בכלל, אבל לא משנה, וואי איזה כיף זה!

M o n a L i s a

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif

אני מציעה לך לצבור מוטיבציה כי חבל שלא תמשיכי את השנה
...

הייבי

New member
מזל טוב

מקווה שתמצאי את המוטיביציה להמשיך.. ואת המקום שיעשה לך טוב.. המון המון בהצלחה.. אל תשכחי לעדכן אותנו ...

Ronitka

New member
כל הכבוד לך

שמחה שעזבת את המקום
באמת חבל שסבלת ככה אבל יופי שעזבת כבר. מקווה שתמצאי מקום הרבה יותר טוב ושתמשיכי בשירות שלך!!!

Ronitka

New member
לובוש ממצב מאמוש?

מה ניינים? מתי אנחנו נוסעות לעשות שופינג ?
שלחת כבר את הדו'ח החודשי שלך או ששולחת יום ראשון?

M o n a L i s a

New member
אהלן! ../images/Emo24.gif

נראה לי ששופינג אני אעשה רק אחרי המשכורת, עוד איזה שבוע ככה. את הדו"ח אני שולחת ביום ראשון, המנהלת שלי עוד לא חתמה עליו!!! מה ככה? ראית איזה מבול היה? איזה מצחיק היה לראות את כולם באים ספוגים במים!

Ronitka

New member
מתאים לי גם עוד שבוע ,שבועיים ../images/Emo9.gif

אני גם שולחת יום ראשון,גם לי לא חתמו עדיין !! אני הייתי בבית היום
אז אצלנו בקרית ים לא היה כל כך מבול אלא גשם קל
ראיתי את הגשם מהחלון חיחי אני גם ישנתי כשהוא התחיל והחלון ממש מעל הראש שלי,אז פתאום הרגשתי טיפטוף עליי והתעוררתי,אווף הגשם העיר אותי

Ronitka

New member
וואי מישהי יודעת אולי...

איך רושמים\אומרים שירות לאומי באנגלית ? תודה

G II L A T

New member
תודה לכן!!!

איפה לדעתכן כדאי להתנדב? , הבעיה שעכשיו לא נשארו כ"כ מקומות, אוף זה מה זה מבאס. אין לי כוח לעבור את כל זה מהתחלה, ראיונות וכל זה.. מקווה שיהיה בסדר.

Mיקי_

New member
תלוי מה נשאר ומה הציעו לך...

אם תוכלי לספר לנו מה הוצע לך נוכל להחוות דעה אישית

G II L A T

New member
לא הציעו לי הרבה

בגדול 3 הצעות: 1. בית אבות (שאני ממש לא מעוניינת). 2. עזרה לילדים עם בעיות התפתחותיות ופיגור קל (הלכתי לריאיון ולא רציתי, המקום הזה נמצא ביפו, באיזה חור, וקשה לי להגיע לשם). 3. משהו שקשור בתאונות דרכים, צריך לתאם דברים ולארגן (נשמע לי משעמם). אני חייבת לבחור בתפקיד שהרכזת שלי אחראית עליו, או שניתן לעבור לרכזת אחרת, כי אין לי הרבה אופציות.

Mיקי_

New member
בוודאי שאפשר לעבור רכזות

אבל לעבור רכזת זה לעבור גם איזור כי רכזות זה לפי איזורים
לי אישית כל התפקידים שהוצעו לך דווקא נשמעים מעניינים, אבל את זו לא אני...

Nomi11

New member
ש"ל פנוי

אני יודעת שאצלי בבית חולים (שערי צדק בירושלים) יש מקום פנוי, אם את מעוניינת... אני מאוד מאוד נהנת ואי אפשר לתאר עד כמה כיף לי שם! יש שם עבודה בכל מיני תחומים כמו מנהלי (עבודה עם ניירת, הזמנת תורים) וסיעודי (שזו עבודה עם החולים עצמם, עבודה בצוות אחד עם האחיות). לא הייתי פוסלת את זה על ההתחלה בלי לבדוק קודם.. לי אישית היו דעות קדומות על העבודה שעושים בבתי חולים והיום אני מבינה עד כמה טעיתי במה שחשבתי. זו תרומה אמיתית, ולא חייבים לעבוד דווקא עם ילדים כדי להרגיש תרומה למדינה . בעבודה עם מבוגרים לומדים המון וזה שווה! יש לי גם המון חברות שם וחיי חברה מעולים (כשיש 120 בנות לא קשה למצוא המון חברים..) אני ממליצה בחום!

למעלה