הודעה משמחת

פּלפּל

New member
הודעה משמחת

אני כבר לא סטודנט. ואין לי בכלל מבחנים על הראש. רק עוד מעט עבודות לסיים וזהו. עשיתי עוד תואר. עכשיו אני אולי אפתח חנות פרחים. זו היתה הודעה משמחת!

אטיוד5

Active member
הזכרת לי את עידן

איך היה ביולוגיה? איזה תואר עשית? במה? מה זה "עוד"? זה הרביעי?

פּלפּל

New member
אל אלוהים

עכשיו אני מידען עם התמחות בטכנולוגיות מידע. שזה תואר שני. את הראשון עשיתי לפני כן במשהו אחר לגמרי. ומספיק. עכשיו בלי תירוצים, נגמרו הפינוקים. כמה אפשר ללמוד. צריך לעשות משהו בעניין הפרנסה. לישון בלילות. ולאכול נורמלי. אולי בשנה הבאה. עכשיו ה
הגיעה! זמן לתיאבון!

עִידן

New member
ביולוגיה -

ראה כאן. והעובדה שהייתי כאן אתמול לא אומרת שמצבי היה טוב, אלא שאני עצלנית וקצת יותר מדי לא נלחצת מבחינות מדי פעם.

shellyland

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

משמחת אינדיד! איך נחגוג? מה עכשיו - תעבור דירה? תמצא עבודה? תישן בלילות? זהו, נגמרו התירוצים! וברצינות: איך נחגוג?

פּלפּל

New member
החגיגות בעיצומן! ../images/Emo65.gif

הזמנתי פיצה. עם בולגרית, זיתים וחצילים. כולכם מוזמנים להצטרף אלי (ומי שלא יכול לבוא - שיזמין לו מגש פיצה, באשר הוא). את מה שישאר אני אשים בפריזר שיהיה לי ארוחת צהריים למחר. החיים הרי צריכים להמשך. מה הלאה? לא חושב על זה כרגע. קודם שיגמרו הפיצות. נראה, אולי המבורגר.
בתאבון ותודה למברכים! תבורכו גם אתם!

D o r o t h y

New member
פלפל, במיוחד בשבילך

אני הולכת להזמין לי פשטידת גבינות עיזים עם פלפליפם קלויים כדי שחס וחלילה לא תיהרס לי הדיאטה מכל הפיצות שלך. חוצמזה מיליון מזלטובים ואיזה כיף להיות בחופש... יוהו!! סוף סוף יהיה לך קצת זמן להיפגש עם החברים שלך שנקבע בשבוע הספר? (קנית משהו?)

פּלפּל

New member
לאחרונה הפסקתי לאכול פלפלים

פסקה לא קשורה (אפשר לדלג): לפני שנה בערך הפסקתי עם החסות. לא שמתי לב איך ומתי התחיל התהליך, בשלב הראשון הפסקתי לאכול סלטים מבוססי חסות, ובהדרגה הגעתי למצב הנוכחי בו כיום בלי שום סיבה הגיונית אני מוצא את עצמי מבקש ממכיני הסנדביצ'ים שלי (בסאבווי, למשל) או ההמבורגרים שלא ישימו לי חסה. אז עכשיו אני חושב שזה מתחיל לי גם עם הפלפלים. אבל מצד שני חזרתי לאכול עגבניה כמו פעם. (פסקה כן קשורה): תודה על מליון המזלטובים! דא עקא שזמן דווקא היה לי עד עכשיו למכביר. אבל בזמן הקרוב הוא לא יהיה לי עוד. אנצל אותו לגמור עבודות ולעבור דירה ולחפש עבודה... בשבוע הספר הספקתי להיות כבר שלוש פעמים. אותך ראיתי שם רק פעם אחת. קבענו למוצ"ש?

D o r o t h y

New member
מוצ"ש נשמע מעניין..

אני אגיד כן אבל יש לי תנאי - אתה בא איתי לחתונה. מוסכם? 18:00 הטקס בכנסיה 20:00 קבלת פנים במלון (אני מניחה שיהיה שם כיבוד, ובטח נמצא משהו נטול פלפלים ו/או חסה) ואחר כך הברזה לשבוע הספר. מתאים? נ.ב. גמני לא משתגעת על חסה, אבל אוהבת כמעט את כל הירקות האחרים.

../images/Emo24.gif ברכות מכל הלב

למה נגמרו התירוצים? למה את מבעסת את הילד? "קוקה קולה זה לא טעם החיים ולכסף אין חברים חופש לא קונים בסוכנות טיולים העיקר שכולם יהיו בריאים" (ירון פישמן) וברצינות: איך נחגוג?

פּלפּל

New member
../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif

היתה נערה ושמה ניצה שכל בוקר מהחלון הציצה כשגילתה יום אחד את הירקון הנחמד, מיד מיד מיד היא - (17 שנות לימוד. וזאת התגובה היחידה שאני יכול למצוא כרגע. עלוב)

פּלפּל

New member
טעם החיים האמיתי:

דיאט מים מינרליים. קראתי בגלובס בשבוע שעבר שטמפו תתחיל הקיץ לשווק מותג חדש של מים מינרליים בטעים וללא קלוריות. גן עדן. "אם אין קטשופ, אין תורה!" דפקתי על השולחן. הוא הרים ידיו ואמר: "אין קטשופ!" "אז אין תורה", אמרתי. אספתי את חפצי וקמתי ללכת. "חכה, חכה" - הוא אמר - "בחייך, אל תהיה כזה, רבי". (החזון איש - חייו וטעמו בהמבורגרים, בהוצאת החזון איש. נדפס בדפוס החזון איש, רחוב החזון איש 13)

orlyt

New member
בשנה הבאה

השאלה היא האם זה יקח סמסטר אחד או שניים (וזה תלוי כמה ארצה להרוג את עצמי באוהלה של אוניברסיטה). ובכל מקרה זה יהיה רק התואר הראשון, ואז אצטרך להחליט מה אני רוצה לעשות הלאה, שזה לא קל בכלל..

למעלה