הודעה משמחת !?

yaelhul

New member
הודעה משמחת !?

אני בהריון! לכאורה - שמחה גדולה. בפועל - פחדים וחששות. איך נתמודד עם ילד PDD שדורש המון תשומת לב, לא מסביר את עצמו ומתפרץ בבכי ובזעם על כל פיפס, במקביל לאחיו התאום ובמקביל לתינוק/ת? הבנים יהיו בני שנתיים וחצי בתאריך הלידה המשוער. ובנוסף - קראתי פה (עוד לפני שחלמתי בכלל שיש סיכוי להריון) שלהורים לילד מהספקטרום יש סיכוי גבוה יותר מבאוכלוסיה הכללית לעוד ילד בספקטרום. אנא מכם - אני צריכה קישורים לדיונים בנושא, לסטטיסטיקות והכי חשוב - דובר על בדיקת דם גנטית שניתן לבצע והיא נשלחת לארה"ב... אני בארה"ב והייתי רוצה לבצע אותה במידה וזה רלוונטי. על איזו בדיקה מדובר? תודה מראש יעל

doroniz

New member
סטטיסטיקה

יעל שלום (בוקר טוב?) קודם כל ולפני הכל: מזל טוב
. כן, זו הודעה משמחת כי "ילדים זה שמחה..." כבר סיפרתי כאן בפורום מספר פעמים על הלבטים שלנו לגבי ילד שני ועל התוצאות, ולא אחזור שוב (אלא אם תבקשי או מישהו/י אחר/ת ת/יבקש). רק אקצר ואומר שבתור סטטיסטיקאי במקצועף הסטטיסטיקה לא מעניינת את הפרט לגבי מקרה ספיציפי. בקיצור, אותך לא מעניינת הסטטיסטיקה. לך חשוב שבנך (או ביתך) לא יכנס לספקטרום של ה-PDD. אין לך שליטה על האם הוא יכנס או לא למועדון הזה ולכן צריך להחזיק אצבעות ולהתפלל ולקוות. לגבי בדיקת הדם - חפשי בפורום בהודעות קודמות ואני בטוח שתמצאי. אם לא, תלמה בודאי תוכל להפנות ולכוון אותך.

doroniz

New member
סטטיסטיקה

יעל שלום (בוקר טוב?) קודם כל ולפני הכל: מזל טוב
. כן, זו הודעה משמחת כי "ילדים זה שמחה..." כבר סיפרתי כאן בפורום מספר פעמים על הלבטים שלנו לגבי ילד שני ועל התוצאות, ולא אחזור שוב (אלא אם תבקשי או מישהו/י אחר/ת ת/יבקש). רק אקצר ואומר שבתור סטטיסטיקאי במקצוע, הסטטיסטיקה לא מעניינת את הפרט לגבי מקרה ספיציפי. בקיצור, אותך לא מעניינת הסטטיסטיקה. לך חשוב שבנך (או בתך) לא יכנס לספקטרום של ה-PDD. אין לך שליטה על האם הוא יכנס או לא למועדון הזה ולכן צריך להחזיק אצבעות ולהתפלל ולקוות. לגבי בדיקת הדם - חפשי בפורום בהודעות קודמות ואני בטוח שתמצאי. אם לא, תלמה בודאי תוכל להפנות ולכוון אותך. ושוב, המון המון מזל טוב. דורון.

למעלה