הודעה משמחת סיכויים גדולים שאורנה בנאי נכנסה למועצת ת"א, ותלחם למען זכויות בעלי החיים.
ר רואייי New member 29/10/03 #1 הודעה משמחת סיכויים גדולים שאורנה בנאי נכנסה למועצת ת"א, ותלחם למען זכויות בעלי החיים.
A alinali New member 29/10/03 #2 אורנה נבחרה למועצת ת"א!! סוף סוף יהיה מישהו במועצה שעושה משהו לגבי המטרה הכל כך חשובה הזאת.. מקווה שילך לה טוב!!
אורנה נבחרה למועצת ת"א!! סוף סוף יהיה מישהו במועצה שעושה משהו לגבי המטרה הכל כך חשובה הזאת.. מקווה שילך לה טוב!!
P PopPy New member 29/10/03 #3 ראיתי כבר אתמול בלילה בחדשות, והיום יש בידיעות ידיעה קטנה על "טבילת האש של אורנה בנאי בפוליטיקה". עם המוטיבציה שלה, אולי סוף סוף משהו יקרה מבחינת הגנה על זכויות בע"ח.
ראיתי כבר אתמול בלילה בחדשות, והיום יש בידיעות ידיעה קטנה על "טבילת האש של אורנה בנאי בפוליטיקה". עם המוטיבציה שלה, אולי סוף סוף משהו יקרה מבחינת הגנה על זכויות בע"ח.
L LoLo16 New member 29/10/03 #5 כל הכבוד לה../images/Emo70.gif ומזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif סופסוף יש לבעלי החיים על מי לסמוך. למרות שאני לא תל אביבית, אני ממש ממש שמחה שהיא נבחרה. אני בטוחה שהיא תהיה פוליטיקאית למופת ותעזור לכל מי שצריך שיהיה בהצלחה
כל הכבוד לה../images/Emo70.gif ומזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif סופסוף יש לבעלי החיים על מי לסמוך. למרות שאני לא תל אביבית, אני ממש ממש שמחה שהיא נבחרה. אני בטוחה שהיא תהיה פוליטיקאית למופת ותעזור לכל מי שצריך שיהיה בהצלחה
F f o x g i r l New member 29/10/03 #7 ../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
K King Of Kromags New member 31/10/03 #12 בהחלט..../images/Emo103.gif באמת מטרה חשובה. אני, ברמת העיקרון, הייתי מוציא להורג קירקסים ואנש/ים שמתעללים בבעלי חיים, אבל מה לעשות שאני לא אורנה בנאי, ועוד לא במועצת תל אביב. אה, כן, אני חדש. שלום.
בהחלט..../images/Emo103.gif באמת מטרה חשובה. אני, ברמת העיקרון, הייתי מוציא להורג קירקסים ואנש/ים שמתעללים בבעלי חיים, אבל מה לעשות שאני לא אורנה בנאי, ועוד לא במועצת תל אביב. אה, כן, אני חדש. שלום.
P Prof. James Potter New member 31/10/03 #16 ../images/Emo8.gif ברוך הבא! ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif
F f o x g i r l New member 30/10/03 #10 הסקר של Eonline../images/Emo26.gif ב-Eonline שאלו בסקר שבעמוד הראשי של האתר "מי היית רוצה שייצג אותך בעירייה?" ואורנה מובילה עם 38% אז... לכווווווו להצביע
הסקר של Eonline../images/Emo26.gif ב-Eonline שאלו בסקר שבעמוד הראשי של האתר "מי היית רוצה שייצג אותך בעירייה?" ואורנה מובילה עם 38% אז... לכווווווו להצביע
ש שלי77 New member 31/10/03 #15 ../images/Emo70.gifמזלללל טוווב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif חבל שהיא לא ראש המועצה שלי.....
../images/Emo70.gifמזלללל טוווב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif חבל שהיא לא ראש המועצה שלי.....