הודעה משמחת!

מוקד 770

New member
שלום ערן,

ב"ה א. הדיווח גלוי לעיני כול, והנה עכשיו גם לעינך. התעריף כדלקמן: בחברת פלאפון: 39 אג' כולל מע"מ. בחברת מירס 40 אג' כולל מע"מ. בחברת אורנג' 40 אג' כולל מע"מ. ובחברת סלקום 47 אג' כולל מע"מ. זה שההודעות נשלחו לפרטי, היות ושם ניתן הסבר מפורט כיצד מתבצע הרישום. עם המספרי סלולר של המנוי, על כן נמנעתי מלפרסם זאת מעל גבי הפורום. ובקשר לשאלתך ערן, אין צורך להיות מנוי בשביל לדווח. מספיק לשלוח SMS כדלקמן: FIRE דליקה ב... יש נפגעים. ולשלוח ל 8080 ואני אראה את זה אצלי במערכת. יום טוב!

fireman

New member
תודה רבה על ההבהרה

שלח לי בבקשה הסבר מפורט לגבי הליך הרישום, כולל הכל, עלויות סוגי הודעות בכל הגדרה, שינוי הגדרות וכו,..... אני אארגן את זה בתוך מאמר ואכניס את זה למערכת כמו כן אני אפרסם את זה בכל מיני מקומות בכדי להגדיל את הניצול של השירות

איציק שאלה קטנה

המערכת עובדת על חוץ מאירועי כבוי אש כלומר פח"ע ודיווחים שוטפים על אירועים משטרתיים?

מוקד 770

New member
בוודאי.

ב"ה יש גם דרגת הודעות שוטפות מהקורה בארץ, לאו דווקא מארועי כיבוי.

DJ ET

New member
יש לי שאלה..

ששאלתי כאן ולא ענית לי.... אין לי בפלאפון שרות SMS אני יכול רק לקבל הודעות ולא לשלוח.... השאלה שלי היא... האם אני יכול לעשות את זה דרך פלאפון של חבר???

מוקד 770

New member
תשובה

ב"ה לשלוח הודעות מפלא' של חבר אתה יכול בהחלט. את ההודעות שהמערכת מוציאה, תקבל רק לסלולרי בו אתה מנוי, ולא לסלולרי של חבר. במידה ויש עוד שאלות, אני פה.

למעלה