הודעה משמחת

הודעה משמחת

בזמנו דיווחתי כאן על פסק דין עקרוני שנתן ביהמ"ש לענינים מינהליים. נקבע שלא די בסתירות בגירסאות בני הזוג, בראיון שנערך ברשות ההגירה, ויש לקיים בדיקה מעמיקה של הבקשה למעמד ידועים בציבור.

הבקשה הוחזרה לרשות ההגירה כדי שתבצע בדיקות נוספות.

בדיקות כאלה בוצעו והוחלט לקבל את הבקשה ולהחיל על בני הזוג את הנוהל המדורג של ידועים בציבור. הווה אומר שהאישה מורשית להשאר בארץ.
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=257&messageid=175487006[/URL]

prizman

New member
הודעה משמחת נוספת

הרבה יותר הסתדרו בלעדיך
ויתרה מזאת, בלי עו"ד שמנסים למצוא כל פלטפורמה קיימת לקידום עיסקהם.

lee862

New member
למה לפגוע?

לא רואה שום דבר פסול בעורכי הדין שמגיעים לכאן ומציעים את שירותיהם.
נכון שרובנו יכולים להסתדר בלי. מי שקורא הודעות אלו בפורום יודע שאת המידע הוא יכול להשיג גם ללא כסף בפורום ולהיעזר בזוגות שעברו זאת לפניו.
אבל יש גם כאלה שבוחרים או צריכים עו"ד שילווה אותם.
הבנאדם מתעסק בזוגות מעורבים, זו פרנסתו, הוא לא הפחיד אף אחד / טען שחובה להיעזר בעו"ד.
למה להגיב בצורה כזאת?

prizman

New member
תדע יותר על האדם ותבין למה.

לא מצפה שיהיו לך כל הנתונים.

randyloo

New member
אבקש לא להכפיש אנשים

פורום אינטרנט הוא כזה המאפשר התבטאות בצורה חופשית אך אני מבקש לא להפנות חיצים אישיים שקשה לבן אדם להתגונן מפניהם.
מעבר לכך, לגופו של ענין, ידוע כאן בפורום ואני חוזר על כך עבור החדשים, שהתהליך המדורג להסדרת מעמדם של בני זוג של ישראלים אינו דורש ליווי עורך דין למעט במקרים מאד חריגים. זה גם ידוע גם שלא מעט עורכי דין מנצלים את חוסר בקיאותם של חברים כאן בנהלי משרד הפנים ומפתים אותם להיעזר בעורך דין, לפעמים תוך הפחדה קלה. אני אומר זאת מבלי להפנות אצבע מאשימה כלפי אדם ספציפי ומבלי לפגוע בעורכי הדין אשר לא פעם מסייעים בהצלחה כאשר יש צורך בהתערבות משפטית.

למעלה