הודעה משמחת עד מאוד!!!!!!!!!

הודעה משמחת עד מאוד!!!!!!!!!

מעתיק תוכן הודעה של ענת רפואה באחד מפורומי האחים: ענת רפואה :מאת 13:01 :שעה 8/02/2003 :תאריך השר לאיכות הסביבה מורה על סגירת חוות מזור! הנה זה בא, חברים. היום לו חיכינו כל-כך הרבה שנים, הגיע! השר לאיכות הסביבה, צחי הנגבי, פרסם הודעה רשמית המודיעה על החלטה ממשלתית שמשמעותה המפורשת סגירת חוות מזור. ההחלטה הרשמית מתבססת, בין השאר, על הנתונים הבאים, כפי שהם מתפרסמים כעת ע"י השר לאיכות הסביבה: 1. לקופים המיוצאים מחוות מזור נגרם סבל רב גם בעת משלוחם לחו"ל וגם, כמובן, במעבדות הניסויים אליהן הם מגיעים. קיומה של חוות מזור מונע ומעכב שימוש בחלופות לקופים בניסויים. 2. מחקירה שקיים המשרד לאיכות הסביבה התברר, בין השאר, כי חוות מזור מייצאת לניסויים קופים שחלקם הינם דור ראשון לקופים שנחטפו מהטבע, שזוהי עבירה על אמנות בינלאומיות עליהן חתומה ישראל. 3. מאותה חקירה מתברר שרשות הטבע והגנים אינה מפקחת כראוי על הנעשה בחוות מזור. 4. ישראל ממוקמת היום במקום השלישי בעולם בייצוא קופים למטרות ניסויים. 5. בעשור האחרון התגברה ההתנגדות הציבורית בעולם כולו לשימוש בקופים לניסויים. התנגדות זו מניבה סטנדרטים חדשים להגנת בעלי-חיים בכלל ולהגנת קופים בפרט. על ישראל ליישר קו עם סטנדרטים אלה. בהודעתו הרשמית של השר לאיכות הסביבה, האחראי על סחר בחיות בר בישראל, הוא מורה למליאת רשות הטבע והגנים לבטל לאלתר את היתרי הסחר לחוות מזור. אני מצדיעה לכם, חברים יקרים שלי. כל אחד מכם מוזמן לעמוד היום לנוכח ההגשמה הגדולה הזו. האיכפתיות שלכם, המכתבים ששלחתם, העצומות עליהם חתמתם, משמרות המחאה וההפגנות בהן השתתפתם, חומר ההסברה אותו הפצתם, השיחות הרבות שניהלתם בעניין - כל אלה תרמו תרומה גדולה למהלך ההיסטורי לו אנו עדים היום. אני מבקשת מכם, חברים, בכל לשון של בקשה, להניח כעת הצידה כל מה שאתם עושים, ולהתיישב לכתוב מספר מילות תודה, עידוד ותמיכה לשר צחי הנגבי, על החלטתו האמיצה והחשובה הזו. הוא זקוק לנו היום יותר מתמיד: פקס: 6535958-02 אי-מייל: [email protected] בוכה משמחה ואופטימית יותר מאי-פעם, שלכם, ענת

המכתב שלי ../images/Emo118.gif

לכבוד השר, שלום רב, ברצוני להודות לך על ההחלטה החשובה שהחלטת היום על סגירת חוות מזור. חוות מזור הייתה עוד נדבך בחוסר התחשבות המשווע של ישראל של ימינו בזכויותיהם של בעלי החיים לחיות חיים נטולי סבל, ועוד הפרה בוטה של האמנות הסביבתיות הבינ"ל שישראל חתומה עליהן. שמחתי עד מאוד לשמוע כי החלטת לסגור את החווה הארורה הזו, ותדע כי יש כאן בישראל קבוצת תומכים חזקה שעומדת מאחורי ההחלטה החשובה הזו שלך. רציתי במכתב זה לחזק את ידך ולברך אותך שלא בחרת להיכנע לאינטרסים כלכליים אשר החזיקו את קיום חוות מזור עד היום, אלא בחרת לבחור באינטרסים המוסרים. תודה לך שעשית כמות לא מבוטלת של בני אדם (וכמובן בע"ח) מאושרים. בהערכה רבה, אלון קס.

Neta558

New member
../images/Emo45.gif וו-הו!! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לכל מי שלקח חלק במאבק! לא רק שהדבר מהווה הקלה ענקית לכל אותם קופים, זו גם תקווה משמעותית למאבקים רבים אחרים!
יום נ-ה-ד-ר נטע

SMOLANIT1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סוף סוף קורה פה משהו משמח

נוסח המכתב שלי:

לכבוד השר צחי הנגבי, שלום רב! ברצוני להביע את תמיכתי בהחלטתך לסגור את חוות הקופים הנתעבת במזור. כפעיל זכויות בעלי-חיים ותיק הייתי שותף למאבק לסגירת החווה האיומה, שפגעה יום-יום בזכויותיהם הבסיסיות של מאות ואולי אלפי קופים. החווה הפרה את התקנות בשיטתיות ועל כן אני שמח שעשית את הבחירה הנכונה ואסרת את המשך הפעלתה. צעד זה מקרב אותנו באופן משמעותי לביעור תופעת ניצולם האכזרי והמיותר של בעלי-החיים בעולם כולו ובמדינת ישראל בפרט. כולי תקווה שידך עדיין על העליונה בנושא זכויות בעלי-החיים, ובכוונתך ליזום חקיקה ועשיה סביבתית שתשפר את מצבם הנוכחי העגום. בברכה, מאור הוימן

shahar15

New member
המכתב שלי אליו.

שר הסביבה צחי הנגבי שלום רב!! אחרי מאבק של שנים, סוף סוף עשית זאת. אני גאה. מאוד. ומאושרת. יותר נכון בוכה. מרוב אושר, כמובן . החלפתי את דמעות הבכי והצער. באושר. אני בטוחה, שעכשיו, הקופים המסכנים, שסבלו כ"כ הרבה, מכל הניסויים, ההעברות הרבות, התנאים והיחס הרע, האכזריות בעיניים של האנשים עם החלוקים הלבנים, שכל מה שרצו זה רק להרוויח על גבם, שמחים היום. אני בטוחה שעכשיו אם הם יכלו, הם היו נותנים לך את החיבוק הכי הכי גדול שלהם, שהם רק יכולים, כי קופים אוהבים לחבק, להיתלות עלייך, הרי זה בטבע שלהם, והם לא עושים את זה בצביעות, ואת מי שהם לא אוהבים, הם לא מחבקים. אבל אותך הם יחבקו, חזק. אני שמחה מאוד מאוד מאוד, וזה רק מראה לי שכל המאמץ של הארגונים למען בע"ח עבדו קשה- והצליחו ואני בטוחה, שגם בממשלה הזו אתה תמשיך לעשות טוב לבע"ח, ולאוהבי בע"ח, כי למרות שזה נושא "לא חשוב" במדינה שלנו כיום, הרי אין להם את המילים והזכות להתבטאות. לכן אנחנו, ובמיוחד אתה, צריכים לפעול. אם לא אנחנו, אז מי כן?! תודה. רבה. ושוב תודה. שחר הלד 15 וחצי. אוהבת בע"ח.

fnord0

New member
שימו לב - טעות בכתובת האימייל ../images/Emo70.gif

הכתובת הנכונה למשלוח אימייל לשר לאיכות הסביבה: [email protected] .

למעלה