הודעה משמחת - סאטורי

אורג

New member
הודעה משמחת - סאטורי

הייתי רוצה להפסיק לרגע את הדיון על הנחיצות בהחלפתו של הארי כמנהל פורום כדי להודיע לכם בשמחה שקיבלתי סאטורי. נו , מדברים כל כך הרבה על מדיטציה ובסוף רואים את התוצאות.... (דרול היה הורג אותי אלמלא הארי חסם אותו) אז ככה , אני רוצה לתאר את התהליך שעברתי לפני שעתיים וחצי בערך כדי שתהיה כאן עדות מדוייקת ככל הניתן לתהליך הזה , שמעט מאוד אנשים חווים אותו. זה התחיל סתם ככה כשדודה שלי התקשרה (בערך בשעה שבע). אני לא כל כך אוהב לדבר איתה בדרך כלל כי היא זקנה ולא הכי מעניינת (נהיה לי כ"כ רע לכתוב את זה אבל התיעוד! התיעוד!) טוב אז התחלתי להתעניין מאוד במה שהיא אומרת , התחלתי לתחקר אותה על מצב בריאותה ובריאותו של בעלה . זה התדרדר מהר מאוד למין מצב כזה שאני שרתי לה שירי אהבה והיא תהתה בקול רם אם לא הגיע הזמן לאשפז אותי. בשלב הזה עדיין לא הרגשתי משהו מיוחד למרות שההתנהגות שלי באמת חרגה מכל מה שנחשב לסביר. אחר כך יצאתי החוצה והתחלתי למחוא כפיים לכמה ערבים שעסקו בזיפות הכביש. המשכתי בדרך ופתאום ראיתי שיח וורדים לבנים. רצתי אליו וליטפתי את עלי הכותרת כשאני מקפיד לקרוא להם בשמות חיבה כמו "בושבושים" ו"קרבושים". בשלב הזה עברה לידי חיילת חמושה ואני התפעלתי בקול רם מהרובה שלה . אמרתי "יו איזה רובה חמוד!" ו"כמה שהוא יפה , ענוג, זך ואצילי" (נשבע לכם) ואז התחלתי להרגיש את זה , בדיוק כפי שדרול תאר את זה בהודעה שלו "על ההארה". שינוי מהותו של המבנה האנרגטי של האדם ואיפה? בדיוק בצ'אקרת הלב , אנאהטה צ'אקרה. איזו הרגשה! כאילו מתוך הלב צמחו לי ענפים אל תוך הזרועות ופרחים עלו ופרחו לי מתוך המרפקים. הלילה הפך לזוהר וראיתי שני אלקפטוסים שהקיפו עמוד תאורה ויכולתי לשמוע אותם שרים, את האקלפטוסים. אחר כך עברתי ליד בית קפה והתיישבתי ליד שולחן שבדיוק התפנה ואכלתי מה שנשאר מהארוחה שם, (בעיקר זיתים). הכל היה זהוב מבריק וכל האנשים והנשים נראו כ"כ יפים , חכמים אמיצים. כל כך אהבתי אותם , פתאום. ואז צחקתי. סיפרתי לעצמי סיפורים על כל מיני דברים עצובים שקרו לי שהייתי ילד והכל כאילו נסלח , ונשכח ונשלם והושלם. והאושר... אין מילים. טהור , מרוכז וכל כך חי. הכפיות והכסות כאילו קמו לחיים , כאילו מימשו איזה פוטנציאל סודי. כל נשימת אוויר הייתה מתוקה כמו מילק שייק. נהניתי רק מלטעום את האוויר וללקק אותו. אלוהים אדירים. אני מתאר לעצמי שזו לא הייתה אותה התפוצצות כללית גלובלית של כל המבנה האנרגטי המכאני. זה אולי מה שכינה בארס בשם "קריסה מקומית" עכשיו במערבולת קשה לי להרגיש את הצ'אקרות האחרות. בכל מקרה , תועפות הרים. אז אני חושב שזה יום גדול לא רק לי , אלא גם לכל פורום מדיטציה . כל כך הרבה מדברים כאן על ההארה והנה חוויה אוטנטית. אפילו לפני חמש דקות כשירדתי לזרוק את הזבל הרגשתי את הרוח מלטפת אותי ולליטוף הזה היה מגע של אור, הוא פשוט זהר מתחת לעור הפנים שלי , זאת הייתה התחושה שלי. כשדבר כזה קורה , השאלה היחידה שמנצנצת היא "במה זכיתי?" "איך נעשיתי ראוי לכל החסד הזה?" היקום מצידו מחייך. אין לו תשובות שניתן לצטט. טוב אני מרגיש אני מוכן לישון. רק רציתי להגיד לך הארי , שאתה בובון מקורזל וחמוד ואני אוהב אותך מאוד. אני פשוט חושב שניהול הפורום לא טוב לך. הוא עול , הוא מכניס אותך למצבים שמעוותים שלא טובים לך. אני חושב שלטובתך אתה צריך להתפטר , אתה תחוש הקלה. טוב. תודה לכולכם אתם נפלאים , לילה טוב. ברכות , אור.

ל נ ו ן

New member
אתה רוצה להשתתף בניסוי ...

רוצה להשתתף בניסוי ... רוצה להשתתף בניסוי... רוצה להשתתף בניסוי... סתם ... סאטורי נפלא לך ולכל עם ישראל ... ואמרו אמן

אורג

New member
למה לא?

אם הוא ייערך באיזה מלון פסטוראלי באוסטריה

hary_i

New member
יפה מאד

אם אותה תחושה תמשיך ללוות אותך 24 שעות, 365 ימים בשנה זוהי אכן הארה. וזוהי זכותו הטבעית של כל אדם.

מכאן

לי זה נראה, שאם התחושה הזו תמשיך ללוות אותו 24 שעות, 365 ימים הוא יהיה באברבאנל....

Rinor

New member
הארה לכולנו...

אני אומר כך... הלוואי ויום אחד כולנו נחווה את ההארה והנירונה... מי יתן וגם אנחנו נרגיש חופשיים, תמיד, אוהבים...ופשוט אנחנו... בהצלחה לכולנו, בכל אשר נלך... אהבה ואור ניר...

hary_i

New member
לאן הגענו

שהארה נחשבת לטירוף
הארה הוא מצב בין השאר של אושר אינסופי כל החיים

אני והארה

הארה היא ממני והלאה, לא מכירה אותה, את פניה ודרכיה. אם מה שאורג תיאר זו הארה.. אז תודה, טוב לי בחושך.

hary_i

New member
משונה

מה שאורג תאר אלו החוויות שלו, אני בטוח שהוא נהנה מהחוויה הזו מאד. הארה זה לא החוויה, הארה היא אושר אינסופי כל הזמן, איך תבטאי את האושר הזה זה האישיות שלך. האם את לא רוצה להיות מאושרת כל חייך?

danigl

New member
גם שלי. גם שלי.

חיפוש ית שלום ראשית אני מסכים איתך. משום שהבטחתי לא להיות שלילי, אנסה להציג את החיובי בדבר. אם ההתנסות שתוארה, היא משהו שדומה להארה, גם אני מוותר על הארה. 365 יום, 24 שעות ביממה של זה, זה לא משהו שהייתי רוצה לחיות. מצד שני, הבן-אדם, היה לו כיף!!! הוא התנסה במשהו שעבורו, היה שיא ופסגה. מי אני שאשלול זאת. המקסימום שאני יכול לומר - תודה! לא בשבילי! אני יודע, שלעיתים קרובות, מהרישי שואל, בהזדמנויות שונות, על התנסויות. מה אנשים חוו, מה הרגישו? ברובם ככולם של מקרים בהם תארו לו התנסויות שהיו בומבסטיות, משהו מדהים!! ברקים ורעמים!! הוא לא התלהב מי יודע מה. הוא קרא להם Flashy. לעומת זאת, כשמישהו תאר משהו מעודן, שקט, ומיוחד, הוא נכנס איתו לעומק העניין, לנסות לתאר את הבלתי-יתואר, לנסות להכניס למסגרת של מילים, התנסויות ששום מילים או תיאור לא יוכלו לגעת בהן. הן קיבלו את מלוא תשומת הלב שלו. הוא לא שלל את ההתנסויות המפוצצות. אבל הן גם לא דיברו אליו. כך גם ההבנה שלי של הארה. משהו שקט. עדין. אבל אורג חווה את זה, ורק הוא יכול היה לחוות את מה שהוא חווה. אני משוכנע שגם אורג התקשה בהכנסת ההתנסות הזו, הכל כל מיוחד לו, למסגרת של מילים. יכול להיות שמה שהוא חווה, שונה לגמרי ממה שהמילים שהוא בחר בהן, הצליחו לתאר. זה היה מיוחד עבורו, זה לא אומר שזה צריך להיות משהו מיוחד עבורך או עבורי. מלאכונית בקשה בפורום "ואהבת לרעך ולדרכו". אני מסכים איתה ב-100%. יכול להיות שדרכו, היא לא דרכך או דרכי. נלמד לאהוב אותה כמו שהיא. יום טוב דניאל

אורג

New member
האמת הארי

שאני לא יודע על איזו תחושה אתה מדבר כי היא כל הזמן השתנתה , התחלפה , כמו כיווני הרוח. מה שאני יכול לומר עכשיו , אחרי שהתאוששתי קצת זה שמשהו מאוד מעניין קורה כרגע. אין לי שום רצון לשחזר את החוויה. אני מתגעגע אליה או מצטער על זה שהיא נגמרה. אני זוכר מה היה אבל אין לי שום עקבות ריגשיים מהעניין. למעשה כל מה שמעניין אותי כרגע הוא כרטיס לבכורה של מאטריקס בעוד שבוע. יום נפלא שיהיה

hary_i

New member
זה עדיין לא משנה את זה

שזה היה רגע קסום ומאד כייפי אני מניח. הארה אמיתית היא מצב של אושר אינסופי 24 שעות ביממה, יתכן שזה מה שיש לך, ויתכן שזו הייתה רק התנסות, בכל מקרה זה חיובי. דבר שמזכיר לי סיפור מקורס הסידהיס שלי. בכל מפגש ומפגש, המורה שאל את כל אחד מהתלמידים מה הוא מרגיש, האם יש תחושות חיוביות, שליליות וכד'. אני אמרתי שיש לתרגול תופעת לוואי אחת שמטרידה אותי והיא ששרירי הלחיים שלי כבר כואבים מרוב חיוכים.
מאז האושר לא הפסיק וכבר התרגלתי לחייך הרבה אז כבר אין לי כאבים בשרירי הלחיים

למעלה