הודעה משמחת מעמיר...

הודעה משמחת מעמיר...

היום בע"ה בלי נדר בסביבות השעה 21:00 יהיה שיר לכבוד ראש השנה כמנהגו בקודש של עמיר וההרכב, כמו כן ההורדה תיהיה בעבור עשית חסד או צדקה להצלחת עם ישראל. את השיר יהיה ניתן להוריד דרך האתר של נבל עשור. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות והכי חשוב תתחדשו...

רון98

New member
נכנסתי לאתר של נבל עשור

ולא מצאתי את הסינגל. מישהו הצליח לשמוע או שהסינגל עדיין לא ירד?

mk42

New member
עוד לא העלו את זה לאתר...

בס"ד לפני כמה דקות בדקתי ממש חרשתי ת'אתר ואין.....מקווה בע"ה שיהיה בקרוב וחבר'ה באמת לשים צדקה בשביל לשמוע "צדקה תציל ממות" אפילו אגורה לא משנה כמה העיקר הצדקה

עיקוב קל מלווה במחילה על...

גזל השינה אבל כנראה שיש דברים שכרוכים בחבלי לידה אף הם וכנראה יהיה שווה להמתין. אז נמסר שזה בטיפול אפילו בשעות האלו של הלילה ובע"ה בלי נדר מחר כבר תהנו משיר ותזקו לצדקה. תבורכו ומחילה.

mk42

New member
זה מופיע באתר של נבל עשור!!!! עכשיו ראיתי....

פזית 1

New member
מוגלייייייי... אני עכשיו שומעת את השיר... ../images/Emo13.gif

מומלץ לכולם להכנס לאתר נבל העשור ולשמוע את השיר המדהים ! ! ! ! כמובן לא לשכוח את הצדקה שבע"ה תעמוד לטובת כל בני ישראל... תזכו לבשורות טובות בע"ה...

אנונמני

New member
אני מקווה שלא לפרוייקט הזה התכוון יהודה מסס

שאמר שהוא עובד עם עמיר על פרוייקט שהפרטים לגביו חסויים.

גרציה פ

New member
מכמה שאני יודעת, מדובר על אלבום...

משותף לשנייהם ולא רק על שיר יחיד....שכנראה מתעקב בגלל סיבות ששמורות עימם....

פזית 1

New member
עכשיו הוא עובד... וגם השיר מתנגן... ../images/Emo79.gif

תהנו.... יש ממה.....

תודה רבה פשוטה וכנה...

לאיש מדהים נשמה טובה שחייבים לו תודה, לקפל הכול ולפרוש מילה על עשייה והיתחשבות על אמת שמובילה בדרך ישרה שנתקלת בקשיים והרבה הרהורים אבל תודה אחת גדולה. אלוף פשוט אלוף.

גרציה פ

New member
אך סתם....סתם לשבת ולשמוע שיר חדש...

ויפה כל כך, סתם להבין שאין עליו, סתם להבין שהקול שבוקע מהאוזניות פשוט מדהים ויחודי כל כך, והמילים.... המילים מעבירות סתם מחשבות על משמעות החיים שהם סתם כאילו...... אשרייך עמיר בניון, ותודה על המתנה!!!!

סתם..

לעיתים אנחנו סתם אומרים דברים מתוך הרהורים וגם מתוך שיגרה וסתם פוגעים באנשים וסתם מעצבנים וסתם עצבניים וסתם לא יכולים כי סתם לא רוצים וסתם כועסים וסתם לא סולחים וסתם שוכחים כי אנחנו בני אדם אז הלוואי שזה הכל עד לכאן ותהייה לנו שנה טובה ומבורכת!!!! (יכלתי להמשיך עוד הרבה אבל סתם אני עייף..) לילה טוב

למעלה