הודעה משמחת לחברים

giloni

New member
הודעה משמחת לחברים

ביום שני הקרוב, 22.11, אני מתארח לשעתיים בתכנית הרדיו של אסי זיגדון, פרוגראסי, בקול הקמפוס 106FM באזור המרכז. למתגוררים מחוץ לטווח הקליטה של התחנה, התכנית תשודר און-ליין באתר התחנה. התכנית תחל בשעה 17.00 ותמשך עד לשעה 19.00 ותוקדש, כמובן, ללהקת ה Strawbs ולמוסיקת הפולק-רוק. אז הנה לכם הזדמנות לשמוע את מה שלצערי נבצר מרובכם מפאת ריחוקה הגיאוגראפי של התכנית שלי, שתעלה כרגיל ביום ראשון הקרוב בקול הכנרת 106 FM באזור הכנרת והעמקים. להשתמע יקי

melancholy man

New member
אי מניח שלספישל הסטרובס

הענק שאתה בטח כבר מתכנן אתה לא צריך עזרה
איזה כיף, אותי לא יזיזו מהרדיו!

Jflyaway

New member
אם תצטרך

את הסטרובס הראשון (פוסט סנדי דני) ואת DRAGONFLY בשביל התכנית - תגיד לי (ובטח יש לך כבר...?)

giloni

New member
הדבר היחיד שחסר לי הוא

האלבום של קאזינס ווילובי - The Bridge אם יש לך, אשמח אם תשלח לי הודעה אישית וניצור קשר. יקי

Jflyaway

New member
יש לי רק את

האלבןם שהזכרת, פלוס אלבום עם בריאן ווילוובי. אבל שים לב ל RADIO WISH LIST... אם תרצה משהו - יש..ועוד הרבה הרבה

giloni

New member
תודה תודה

האלבום Old school sings הוא אלבום נפלא ואני מאד אוהב אותו. אלא שהוא מכיל ברובו שירים של קאזינס מאלבומי סטרובס קודמים מבוצעים נהדר על ידי זמר ענק וגיטריסט לא פחות ענק. אני אביא איתי דווקא את Baroque&Roll של ההרכב האקוסטי (קאזינס, לאמברט ווילובי) מ 2002 שאם אין לך, רוץ וקנה. בעקרון הכוונה שלי היא לסקור את תולדות הלהקה, את הרקע שלה, ההשפעות עליה וההשפעות שלה ולהשמיע קטעים נבחרים מהתקופות השונות ומהגלגולים השונים. לפיכך יש לי כוונה להשמיע גם את הצמד הדסון-פורד, את להקת הפאנק המוזרה והחד פעמית The Monks של הצמד הזה, את סנדי דני כמובן (לחוד ואיתם), את ריק וויקמן ברגעי הפרישה, הסולו הראשונים וההצטרפות ליס, ועוד ועוד ככל שיתיר לנו הזמן. אשמח לכל עצה ורעיון. תודה שוב יקי

Jflyaway

New member
מה עם בוטלגים

LIVE IN LONDON 1974 LIVE IN LONDON 1973 סאונד פנטסטי. ביצועים מדהימים (!)

noamrap

New member
קאזינס - אלבום סולו משנת 1972

יש לי את אלבום הסולו של קאזינס -1972 - two weeks last sunner הנגנים באלבום הזה הם : ריק וויקמן, רוג'ר גלובר (הבסיסט של סגול כהה) וג'ון הייסמן (המתופף של קולוסאום).

giloni

New member
וגם גיטריסט מצויין בשם מילר אנדרסון

שרבים לא מכירים אבל הוא נותן שם הצגה נהדרת. האלבום הזה מכיל את ייצירתו האולטימטיבית של קאזינס, שמאפיינת את כל מה שיש לו למכור - Blue Angel. האלבום יצא לאחרונה במהדורה מחודשת אחרי ששנים ניתן היה להשיגו, אם בכלל, רק בוינילים לאספנים. יקי

melancholy man

New member
אבד...

פעם ניהלתי פורום שדיברו על לד זפלין, פינק פלוייד, דיפ פרפל והביטלס, מידיי פעם שבא לנו להיות איזוטריים, דיברנו על האולמנים, או על קאמל, המוצא הישר של אותו הפורום יזכה בפרס כספי נאה... סתאם סתאם, זה אחלה, והאמת, השבוע הכרתי כמה דברים חדשים וטובים וגם נזכרתי בכמה ישנים ששחכתי מהם לגמרי. תודה חברה.

Jflyaway

New member
ובעניין הדברים החדשים

אני עדיין מחכה שתשמע את JULY (ואת BLOSSOM TOES ) ובמידה ולא תקנה - אני אצטרך לשלוח לך (לפחות את JULY)

HelterSkelter1

New member
../images/Emo32.gif מושלם לגשם

היום נזכרתי בקטע Raindance מאלבום באותו שם, של גריפון. פשוט קטע מדהים, ומושלם לגשם. אין לו הרבה קשר לרוק, זה יותר Philip Glass Goes Baroque
, אבל תנסו.

האירי

New member
אם מעניין אותך,יש לי אלבומים

של דייב למברט{בלעעעע},האדסון ופורד{בלעעעע בריבוע}וסטיב בנבואו????שהשד יודע מיהו אבל הוא שר שירי עם איריים ויחד איתו ה STRAWBERRY HILL BOYS .את הסמפלר מס 1,PRESERVES UNCANNED,אני מניח שכבר יש לך. שים לב גם לאלבום הנפלא של מרי הופקין"EARTH SONG OCEAN SONG"עם דייב קאזינס,ראלף מקטל ודני תומפסון.והכי חשוב שתשים לב איך אתה מצליח להפוך את הפורום הזה להזוי.סחתיין,אם קאזינס היה יודע שיש פורום אגדות רוק שהסטרובס מוזכרים בו יותר מהביטלס היה כותב לכבודך שיר.

giloni

New member
שלום לאירי

לשמחתי יש לי את Preserves uncanned ואבי אותו לתכנית. יש לי גם את האלבום הנהדר של מרי הופקין ונראה איך משלבים אותו. למען האמת אשמח מאד, אירי יקר שלי, שתסייע לי בהכנת משהו כמו 80 דקות נטו של מוסיקה, בהנחה ששאר 40 הדקות יוקדשו לחדשות, קדימונים ושיחות, חשובות כשלעצמן, באולפן. הכוונה שלי היא לתת מדגם מייצג מכל אחת מהתקופות של הלהקה ולשלב גם אמנים שקשורים ללהקה. ברור שסנדי דני תהיה חלק מן העניין ואולי גם מרי הופקין. אני חושב, למרות דעתך על לאמברט ויחידת הקצב הדסון-פורד, לשלב גם חומרים שלהם ולא מפני שאני חושב שהם יצרו יצירות מופת או משהו, אלא כדי להראות פנים שונות. אני מניח שאם אומר לך שאשים קטע פאנק (ואני לא יודע אם זו היתה פרודיה או לא) של The Monks, הרכב הזוי ומופרך של האדסון - פורד בסוף שנות השבעים. מה שכן, היום נתתי האזנה נוספת לאלבום די זנוח של הלהקה, Heartbreak Hill ואני רוצה להגיד לך, לטוב או לרע, שהאלבום הזה הוא אחד השיאים הפרוגרסיביים של הלהקה - לא פחות ואולי אפילו יותר מימי Hero. אז גם לזה אני רוצה לתת את הדעת. אני מאד מעוניין להביא גם חומרים חדשים, כמו הביצוע הנהדר של The King עם מדי פריור וריק קמפ מהאלבום Blue angle, קטעים מתוך האלבום של ההרכב האקוסטי Baroque and roll, וקטעים מתוך האלבום החדש שאני מניח שטרם שמעת Deja Fou. בקיצור, עוד לא חשבתי איך אני דוחף את הכל ל 80 דקות ועוד מצליח לתת את הרקע ההיסטורי-סוציולוגי-מוסיקולוגי ורכילותי במשפטים קצרים ונמרצים. אנא עזור לי!!! יקי

האירי

New member
היי,לא כל אחד "תות אלוף"כמוך

אסור לך לשכוח שאנשים שיאזינו לתכנית צריכים להשאר מרותקים למקלט.רק מוסיקה מפתיעה ומסקרנת יכולה לעשות את זה.הסטרובס הם לא הביטלס שכבר שמענו הכל אז סבבה לשמוע גרעפסים באולפן, אנקדוטות אלו או אחרות .אני שכן מכיר את האדסון ופורד עדיין לא מתרגש מהגילוי שעשו פאנק.גם בוטלגים,תחשוב שהיו משמיעים לך הקלטות נדירות של להקה שאתה לא מכיר אפילו את ההקלטות הלא נדירות שלה.לא הייתי משאיר בחוץ שום פנינה של התותים בשביל איזה "נדיר"שאפילו אין איזה סיפור פיקנטי מאחוריו,והתותים יצרו באולפן בשנות השבעים הרבה יותר משמונים דקות של מוסיקה מעולה.אני סבור שספיישל סטרובס הוא רעיון אמיץ ומבורך,ולא צריך VERY VERY ספיישל.עלייך לתת לטעם המצוין שלך להנחות את הערב ולהשאיר את ההיטוריון הדקדקן והפרפקציוניסט בבית.להשמיע את הטובים בכל תקופה,לפטפט קצת על הטקסטים המרתקים,לספר על תקרית וויקמן סלוודור דאלי כי זה תמיד שעשע אנשים ,להשאיר את שנות השמונים וכל מה שבא אחר כך בבית{חוץ מההקדשה לסנדי},ולהשמיע את סנדי דני כמובן אם חייך יקרים לך.יש לי הקלטה שלה עם פוטרינגיי שרה את " TWO WEEKS LAST SUMMER".חשוב בקיצור מה היה עושה לך את זה לו לא הכרת את הלהקה. כמובן שמעולם לא שידרתי אז אולי אינספור העיצות שלי שווה לתחת. שיהיה בהצלחה.אני בטוח שבסופו של דבר כולם כולל אותך יהנו. בחיבה עמוקה אמנון.

למעלה