הודעה משולבת

DROR22

New member
הודעה משולבת../images/Emo18.gif

קודם כל שלום לכולכם! לסמאט קיד - אני חושב שהתעלול שלך היה מאוד לא במקום - כמו שאתה לא רוצה שיפגעו באורך חייך כך אני משוכנע שהצד השני אינו רוצה שתיפגע בו, בנוסף מלחמות אישיות- כדוגמת מסע הצלב שלך אינם תורמים לשיפור תהליך ההבנה של הציבור ההחרדי את דרכם של ההומואים או כל מישהו אחר שאתה מתיימר ליצגו- ואף תתפלא יש אנשים חרדים הדוגלים באמונתם שאפשר לשוחח איתם והחכמה והידע נשפכים יותר מפרופסורים ודוקטורים למינהם.... בדרך כלל אולי הייתי תומך בדברים שלך ובמעשה כולו - אך הריחוק הזה מהחיים שלי והזמן לחשוב על עצמי גרמו לי להתחיל להסתכל על החיים בצורה קצת יתר עמוקה- ומוזר אך היום היתה לי שיחה עמוקה בדיוק על אותו הדבר עם אדם אינטילגנטי מאוד שמשתייך לזרם מוזר בנצרות- שאיני זוכר את שמו- והוא גרם לי גם לחשוב על הצד השני קצת- ונראה לי שזה לא המקום להרחיב. למומין- מומינלה, אני ממש לא יודע מה לומר לך- מיניסיוני דכאונות כאלו הולכים ושבים עדהשיום אחד אתה מוצא את עצמך בלי חבר לי הרבה כסף בלי חיי ברה אבל מאיזה שהיא סיבה לא רע לך ואתה מאושר- אתה מבין שהכל שולי למול העובה שיש לך ותמיד יהיו נים שאוהבים אותך בגלל מי שאתה מיפחה חברים וסתם עוברי אורך.... אני מאחל לך רק טוב משכבר עליתה על דרך המלך תאמין לי אי אפשר לעצור אותך..... לשרימפי- אהבה??? אין מה לשות מול הכאב שלה אבל תזכור שעדיף לא לאהוב מאשר לאהוב ולא לקבל את אותו היחס בחזרה.... אני מקוה שתצליח עם הבחור ההוא ואם לא תדע שאתה חוסך לעצמך הרבה יותר כאב ויגון- ואני מודע לעובדה שאתה לא בוחר במי להאהב אבל לפעמים מוטב לא לטפח תיקוות שווא..... למאי- תמיד טוב להאמין באהבה- ותמיד טוב לדעת שאלו שאת יוצאת איתם הם הומואים
(אולי אם תפסיקי לצאת למועדונים של ומואים קריא השאדו תתחילי להכיר קצת סטרייטים) לגיא יא פרה
לקובי שבוע טוב ואל תדאג עוד מעט נגמר צבא.... ליפעת מחכה לאימייל ממך... לזורבי אתה מלאך....... ולשאר אוהב את כולכם דרור22

.m

New member
ששששש... למה להפחיד? ../images/Emo12.gif

למה? מה אתה לא אוהב אותי יותר? מה אתה רוצה להכניס אותי לחרדות יותר גדולות מאלה שאני ממילא נמצאת בהן? חוץ מזה - אולי אני רוצה להפיל גיי? זכותי.
mai (מאמינה באהבה, לא במחוייבות)

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif יש סקר חדש ומשהו קטן לדרורי

אז קודם כל דרורי מחמדי..... יש שתי בעיות בהודעה אחת ראשית לכל מיני נושאים בפורום: 1. היא נפתחת כהודעה ראשית ולא משורשרת 2. בגלל שאתה מדבר בה על לפחות 4 נושאים שלכל אחד מהם יש שרשור אחר - אין כל כך מה לענות על הודעה כזו. יכול להיות שיותר נוח לכתוב הודעה אחת ראשית ולאמר בה מה דעתך על כל הנושאים שבעמוד הראשי של הפורום, אבל בתכל´ס זה לא יעיל מדי (ואם תשים לב זה גם מתבטא בתגובות להודעה) לסיכום - לא להתעצל ולהגיב על דברים בשרשורים המתאימים... אחרת זה סתם הולך לאיבוד.
וחצמיזה התגעגענו אליך... הגיע הזמן שתספר לנו מה קורה איתך שם ביותר הרחבה... ולכלל חברי הפורום: יש סקר חדש. רוצו להצביע!

למעלה