גם הסיפור נשמע מעניין וטיפאני היא אחת הדמויות האהובות עלי. הבעיה היחידה שלי עם התת-סדרה הזו היא שבגללה טרי לא ממשיך לכתוב ספרים בסדרת המכשפות ה"קלאסית". ואני כבר מתגעגעת לאגנס ניט.
בסופו של דבר נמאס לו לכתוב על אותן הדמויות כל הזמן, כפי שנמאס לו מסתמרוח, והוא כותב על דברים חדשים. זו דרכו של העולם. ישן מפני חדש תוציאו וכו'. גבעולי אשתקד.
הספר הבא שמתוכנן לסדרא נקרא when i am old i shall wear midnight וטרי אמר שבהתאם למה שקורה בו (!) הוא יהיה או הספר האחרון בסדרה או הלפני אחרון. ואז מה יהיה? מהיכן נקבל את מנת הגראני המתבקשת שלנו? ((
אבל,כמו שזה נראה עכשיו, טרי לא מתכוון לכתוב על המכשפות בקרוב והדרך היחידה לקרא על גראני היא בספרי טיפאני,כך שאם יקיץ הקץ על סדרת טיפאני, לא נזכה לקרא על גראני בשנית. כנראה.