הודעה מרעישה!!!!!!!!!!!!!

shai202

New member
הודעה מרעישה!!!!!!!!!!!!!

אני הרי חובב אירוויזיונים.. נודע לי שבחודש מרץ,יהיה קדם אירו 2006 ומי שלושת הזמרים בנתיים שיהיו מועמדים,אולי מתוך 14??? מירי מסיקה!!!!!!!!!(הלוואי שתזכה) מאיה בוסקילה והראל סקעת אני אישית מקוה ששרית חדד שוב תלך לנסות..

לדעתי מירי טובה מדי לאירוויזיון../images/Emo9.gif

לא כדאי ללה ללכת על זה.. אני חובבת אירוויזיונים אבל מירי איכותית מדי בשביל הפופ הטראשי והדאנס המטופש שהולך שם...

FreakOfNature

New member
זה לא עניין של "טובה מדי" או דברים

כאלה, זה פשוט לא היא
אני יודע שקיימת יריבות מסוימת, אבל אתם חייבים להסכים איתי ששירי לא נופלת ממירי, ובכל זאת - לשירי זה דבר טבעי ומתאים ביותר, ולמירי זה ממש לא. (אגב, אל תבינו אותי לא נכון - אין מה להשוות מבחינתי בין שירי למירי - אני אוהב את מירי בהרבה, אבל בכל זאת, אי אפשר לזלזל בשירי). אבל גם אני בדעה שזה לא מתאים לה ללכת לאירווזיון. דווקא מאיה תהיה סבבה שם. נספר להם שהיא טרנסקסואלית כמו דנה. אין להם סיבה לא להאמין...

מה הקטע../images/Emo46.gif

כבר נמאס מכל הקטע הזה שכל מי שאומר משהו טוב על שירי מיד הוא מצטער ואומר שזה לא אומר שמירי לא פחות טובה ומתקן את עצמו
ותאמינו לי שאני חולה על מירי, באמת שהיא משהו מיוחד
אבל שירי מוכשרת בטירוף, יש לה הרבה כריזמה ועוצמת קול
שתיהן מצוינות, אני פשוט יותר מתחברת לשירים של ממרי, היא יותר מרגשת אותי, לשירי יש לפעמים שיר מקפיץ אבל לא יותר מזה, בגלל זה אני כל כך אוהבת את מירי, אבל באמת, כל אחד והדעות שלו...

just dana

New member
מוכשרת מטורפת לא צריכה תוכנית

ראליטי תגלה אותה....שלא כמו מירי..

גם נכון../images/Emo4.gif

אבל תשמעו, היא מוכשרת, רק בעניין של יחסי הציבור היא הייתה צריכה דחיפה...
אין ספק שמירי היא פשוט משו מיוחד...

יאללה,שחררי לחץ!,מי אמר שכל

האירויזיון הוא דאנס,אם הית יותר בקיאה הית רואה שהאירויזיון משלב את המוסיקה של ימינו,אם זה מוסיקת עולם,רוק,ומוסיקת אתני.... האירויזיון זה לא רק דאנס,ואם זמרים מכובדים ייצגו אותנו שם (עפרה חזה,אילנית,שלמה ארצי,כורת,דנה,ירדנה) ועוד זמרים מהשורה הראשונה,אין סיבה שמירי לא, ואין דבר כזה "יותר מידי טובה לאירויזיון", גם סלין דיון לא טענה כך,כמו גם אבבא,חוליו,קליף ריצארד, ועוד אומנים מוכרים בעולם שהשתתפו שם, זה סה"כ, תחרות וצריך לקחת את זה בכיף ולא רצינים..

חבל עליה שתתבזבז באירוויזיון..

האירוויזיון זה סתם עסק מלוכלך..והיא באמת טובה מידי בשבילו!!!

FreakOfNature

New member
חס וחלילה. כל מה ששירי עשתה

שנה שעברה יתבזבז אם נשלח השנה את השמוק הקטן... (אני מקווה שאין כאן מעריצים של סקעת שעלולים להיפגע. אם כן - זה לא אישי, סתם אני לא אוהב אותו
)

perrinat

New member
בלי קשר למעריצים

אנא הימנע מביטויים כאלה. להבא אני אמחק. תודה מראש

shai202

New member
כולכםםם טועיםםםםםםם

גם שרית לא מתאימה! והנה היא הלכה...וזה לר ענין אותה.. ולמירי זה יכול לעשותתת רק טוב!!!!!! אם היא תלך ותופיע באירו...(קודם כל שתנצח בקדם!) היא יכולה לפרוחחח אם זה בארץ ועם זה בחול!!! אם תרצו או לא,היא יכולה לפרוח...

לא נכון...האירו כבר לא כזה חשוב

כמו פעם...אני אמנם אישית אוהבת אותו אבל חוץ מאבבא וקטרינה והגלים וסלין דיון שהיו לפני המוווווווווווון זמן, הוא כבר ממש לא סולל דרך להצלחה עולמית...

למעלה