גם התרגילים זה כבר לא מה שהיה../images/Emo188.gif
ובלי בושה את פותחת את ההודעה ב: "אריק יקירי" אגב אם מדברים על גיל ותרגיל נתקלתי אתמול באדם קצר אזור תחתון ( ק´ ך´.. ) . יש לזה כל מיני אפשרויות אבל יש גם פירוש של אימפוטנציה. אם את נשואה בטח נתקלת בזה פעם. הקיצור החזק הוא כבר דרגה קשה של ´בריחה´ מהבעיה, חסימה בפני הכרה של האיש בקשייו בנושא. כל מיני מכבידי לחץ בקו התחתון משקפים מאמצים להתגבר על פחדי כשלון, ולכן, זה בגדר נבואה שהרבה פעמים מגשימה את עצמה, שכן הם כל כך עסוקים באיך יתפקדו שנשלל היסוד הטבעי ונוסף כשלון על כשלון. מצד שני הם לא מוותרים לעצמם ולכן חלקם הולך לטפול בקליניקה המפורסמת, חלקם באוטו לפנינו ( מכירה את הפרסומת ? ) בעבר יצא לי לשוחח עם 2 אנשים שונים שיש להם את התופעה והפלא ופלא, איש מהם לא חושב שיש לו בעיה. החסימה עמוקה והבריחה מוחלטת. אחד מהם ארגן לעצמו את החיים כך שהוא יהיה תמיד עסוק באזור עלי, ואין לו פנאי ל מין. השני, איכשהו בעקיפין, כששאלתי, סיפר על חוויה כאובה, אך ראה זאת כאפיזודה שחלפה וכיום "אין לו בעיה". ובכל זאת שאלתי, מסתבר שהוא התחיל להיגעל בסיטונות כל פעם שרק התקרבה הסטואציה. זה איפשר לו לברוח מכך ´בכבוד´ ולא להכנס לפאניקה שהיתה צפויה לו אם נניח מישהי היתה מכריחה אותו לשכב אתה. קראתי באיזה מקום שיש בקיצור בזה מקרים של "פחד סירוס" מישהו שאוים בכך, או חווה דבר טראומטי ומתנהל בצל חרדה. יש לי כתב יד של אחד כזה שמאושפז בבי"ח לחולי נפש. אחפש ואסרוק. אגב, גם מכופפי נ´ ת´ בעקלתון למטה משקפים בחלקם חרדת כשלון, הרתיעה וההסתייגות בכפוף מיוחסים לצד השני. שמעתי זאת אישית מאדם מבוגר וגאה במיניותו, שלעת זיקנתו נס ליחו, אך הוא סיפר לי שזאת שאתו, שפעם משכה אותו, היום כבר ממש מגעילה אותו, והרבה פעמים ממש לא בא לו לעשות אתה כלום. אז בעיניו זה "היא" הבעיה וגאוותו הגברית נותרת על כנה. מה רצית לשאול ?