הודעה מרעישה!

shonshon5

New member
הודעה מרעישה!

ובכן, פעם, לפני ימים רבים, הבטחתי למנהלת הפורום היקרה לעדכן את המשתתפים בנקודות ציון חשובות על ציר התפתחותי הסוציו-ביהביוריסטית. אז שתדעו לכם ותרשמו ביומנכם: היום עברתי את רחוב יבנה בת"א במעבר חציה, באור ירוק, ודרכתי רק על הלבנים! שנאמר: צעד קטן לאנושות, צעד אדיר לעבדכם הנאמן! ואם אני הצלחתי - כל אחד יכול. אפילו ביבי. ביי!

עטרה ב ט

New member
וזה מזמין ציטוט

היות שזה ציטוט מאוד ארוך, אני אתחיל מהאמצע... "...הטיעון נשמע כמו: אני מסרב להוכיח שאני קיים, אמר אלוהים שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום. אבל אמר האדם, דג הבבל תוקע אותך לא? לא מתקבל על הדעת שהתפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים, מ.ש.ל. אוה, אלוהים, אומר אלוהים, על זה לא חשבתי. ובו במקום מתפוגג בעננת הגיון. אה, זה היה קל, אומר האדם ובתור הדרן, ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן ונהרג במעבר החצייה הקרוב." ומי שעוקב אחרי הפורום הזה מספיק זמן כבר יודע שזה לקוח ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה, דאגלס אדאמס זצוק"לל.

Nalliss

New member
ו"אמנות רחיפתך תלויה ביכלתך ליפול

על האדמה ולפספס"!- אדמס הגאון אינו תלוי פורום! דג זהב... איזה רעיון. נאליס.

אריק!

New member
ולי קרתה אתמול פשלת השנה

הייתי במקום מסויים בהקשרי עבודה ופתאם ניגשה אלי מישהי ב שלום וחיוכים, ואני, למרות שלא בדיוק זיהיתי הייתי בטוח שהיא ואני מכירים בעניני עבודה ( הגיל ). היא לא העלתה בדעתה שזה מה שאני זוכר. רק לאחר חצי שעה של שיחה היא הזכירה לי שהיינו חצי שנה לאחר הצבא חברים, ואפילו עשינו כמה דברים נחמדים ביחד. אריק - מודאג מתמיד.

כושכוש1

New member
אריק יקירי, שמעת על -

"לא חשוב הגיל העיקר התרגיל"? עברת את שלב התרגיל, נשארת עם הגיל! תתנחם בזה שכולנו בדרך לשם!

אריק!

New member
גם התרגילים זה כבר לא מה שהיה../images/Emo188.gif

ובלי בושה את פותחת את ההודעה ב: "אריק יקירי" אגב אם מדברים על גיל ותרגיל נתקלתי אתמול באדם קצר אזור תחתון ( ק´ ך´.. ) . יש לזה כל מיני אפשרויות אבל יש גם פירוש של אימפוטנציה. אם את נשואה בטח נתקלת בזה פעם. הקיצור החזק הוא כבר דרגה קשה של ´בריחה´ מהבעיה, חסימה בפני הכרה של האיש בקשייו בנושא. כל מיני מכבידי לחץ בקו התחתון משקפים מאמצים להתגבר על פחדי כשלון, ולכן, זה בגדר נבואה שהרבה פעמים מגשימה את עצמה, שכן הם כל כך עסוקים באיך יתפקדו שנשלל היסוד הטבעי ונוסף כשלון על כשלון. מצד שני הם לא מוותרים לעצמם ולכן חלקם הולך לטפול בקליניקה המפורסמת, חלקם באוטו לפנינו ( מכירה את הפרסומת ? ) בעבר יצא לי לשוחח עם 2 אנשים שונים שיש להם את התופעה והפלא ופלא, איש מהם לא חושב שיש לו בעיה. החסימה עמוקה והבריחה מוחלטת. אחד מהם ארגן לעצמו את החיים כך שהוא יהיה תמיד עסוק באזור עלי, ואין לו פנאי ל מין. השני, איכשהו בעקיפין, כששאלתי, סיפר על חוויה כאובה, אך ראה זאת כאפיזודה שחלפה וכיום "אין לו בעיה". ובכל זאת שאלתי, מסתבר שהוא התחיל להיגעל בסיטונות כל פעם שרק התקרבה הסטואציה. זה איפשר לו לברוח מכך ´בכבוד´ ולא להכנס לפאניקה שהיתה צפויה לו אם נניח מישהי היתה מכריחה אותו לשכב אתה. קראתי באיזה מקום שיש בקיצור בזה מקרים של "פחד סירוס" מישהו שאוים בכך, או חווה דבר טראומטי ומתנהל בצל חרדה. יש לי כתב יד של אחד כזה שמאושפז בבי"ח לחולי נפש. אחפש ואסרוק. אגב, גם מכופפי נ´ ת´ בעקלתון למטה משקפים בחלקם חרדת כשלון, הרתיעה וההסתייגות בכפוף מיוחסים לצד השני. שמעתי זאת אישית מאדם מבוגר וגאה במיניותו, שלעת זיקנתו נס ליחו, אך הוא סיפר לי שזאת שאתו, שפעם משכה אותו, היום כבר ממש מגעילה אותו, והרבה פעמים ממש לא בא לו לעשות אתה כלום. אז בעיניו זה "היא" הבעיה וגאוותו הגברית נותרת על כנה. מה רצית לשאול ?

כושכוש1

New member
לא קראתי עד הסוף

אלא רק את הפיסקה הראשונה, ובכן: א. כן. ב. לא. טוב, עכשיו אמשיך לקרוא

כושכוש1

New member
עכשיו קראתי

אז לפי מה שאתה אומר - תופעה כזו של חלק תחתון חסר או קטוע מתקשרת תמיד לאימפוטנציה מינית? ודרך אגב, איזו פרסומת זו? לצערי ההשכלה הטלבזיונית שלי כוללת בעיקר את ערוץ הופ לקטנטנים..

אריק!

New member
אני אמרתי תמיד ?

זה בפירוש לא תמיד וכמו שאמרו אבותינו: זה תמיד צריך להיתמך בסימנים נוספים. תארי לעצמך שתאמרי למיועדת להיות אשתו של עצלן, שמצמצם בעבודה פיזית, שבעלך יוכל ´לעשות זאת´ רק עם תמיכה מסיבית מבחוץ ? היית מתחתנת אתו ? צר לי שאת שומעת רק פרסומות של "הופ" אבל הרבה זמן התנגנה לה ברקע פרסומת של "קליניקה און" ( שמעת על דבר כזה ? ) שבאה לבשר לנו, הגברים שזה לא בושה, שכל אחד 8? סובל מכך, שאף פעם לא נדע אם הגבר לפנינו באוטו או מולנו במונית ( תוספת שלי ) מטופל בקליניקה וכד´. אגב, גם אצלינו בבית ערוץ "הופ" הוא הכוכב. אה, מקצרי אזור תחתון לטובת עלי מופרז בחלקם מתגלים לא מעשיים, שדנים ברעיונות, הצעות ואפשרויות ´מצוינים על הנייר´. אגב אצלי, 4 ק´ ארוכים, 2 קצרים מה זה אומר ? ש לי מותר, אם אני רוצה לחסוך מעצמי אי נעימויות, לעשות זאת מקסימום 4 פעמים בשבוע. יש לך מושג באיזה ימים ? אריק.

עטרה ב ט

New member
אריק זה מרתק ../images/Emo13.gif

וזה כל כך נכון, אבל בכלל גברים תמיד מאשימים נשים ולהיפך, לא ?

אריק!

New member
כן, נשים הרבה פעמים הם "שק"

התסכולים של גברים. מצד שני, לא חסרות נשים בעייתיות, כל מיני לסביות סמויות שזה יוצא להן בצורות נוקשות, ולאחר כמה וכמה תגובות תוקפניות ומאשימות גם בעלן מגיע לקליניקה משוכנע לחלוטין שהבעיה היא אצלו. שהוא לא יודע איך לגשת, מה לעשות, ולכן היא תמיד נותרת כעוסה ומתוסכלת. בעוד שהבעיה היא אצלה. אריק - שומר על כבוד הגברים.

אריק אל תדאג

גם לי זה קורה די הרבה, ולי אין בעיה של גיל. קרו לי כבר הרבה מקרים שאנשים סיפרו לי את קורות חיי ולי לא היה מושג מי הם . או שמא אני צריכה לדאוג?

למעלה