הודעה מרגשת...

קשתונה

New member
הודעה מרגשת...

תקשיבו (זהר אל תכעסי עלי שאני פה במקום ללמוד) אני יושבת פה ומדברת עם רתם מהשכבה שלי (נו הקטנה החמודה מהגולן) וסתם דיברנו על התנועה ופה ושם ואז התחלתי להסתכל בתמונות מכל מני טיולים ואוף אני כל כך מתגעגעת! להכל! לצחוקים לשטויות לחבר'ה לזה שעובדים עלי שנבו נסע הביתה ואני כולי כמעט בוכה... ליסמין ועינב שהן מאשכול ובקושי יוצא לראות אותן רק בטיולים של התנועה... לרועי שהיתה לו אתמול יומולדת ולכל צורן (נרקיס גל יונתן ניצן ועפרי) שהייתי אמורה לבוא אליהם ביום שלישי אבל כנראה שאני הולכת לקומונה בירושלים ולא בת"א אז אני אצטרך לדבר עם עדי שאני הכי מתגעגעת אליה בעולם ולהגיד לה שאולי אני באה לבקר אותה... לסלעית שראיתי רק לפני שבוע וכנראה גם שבוע הבא אפילו שהיא מהצד השני של המדינה. למיכלי מהמשצים שהיתה החברה הכי טובה שלי במשצים ובגלל העומס לא יוצא לנו לדבר... ליותם שהוא הבנאדם הכי הכי מצחיק בעולם וגם חבר ממש ממש טוב! לחדר 5 פרוייקט וואי למרות שרובם מהגולן! לקבוצה שלי במשצים אפילו שאנחנו כבר בקושי בקשר... לקורס מדמים שבאותו זמן לא כזה נהניתי ממנו אבל פתאום עולים בי געגועים לכל מני דברים...לאנשים... ללריסה ואילת שהיו בערך היחידות מהקבוצה שהיה לי קשר איתן... לכל מני אנשים שהיו במדצים הכי מורעלים בעולם ופשוט נעלמו מהעולם (כן...רחל...ליאור... אור... כולכם!) לשוקי שפעם אחרונה שראיתי אותו זה היה כי ישנו בגבעת אבני אחרי ההופעה של משינה... לכל הטיולים שהייתי בהם והיו הכי מעולים בעולם... טיולי חוג כיתה ט... טיול חנוכה המדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בכיתה ט (אותו מסלול של השנה אגב) טיול פסח כיתה ט עם הקבוצת בנות שהיתה לנו...עם שלי שהיינו בכזה קשר טוב שהתנתק...עם דרור שהדריך אותנו... ועם זאתי עם הצמידים שעושים המון רעש וכשהיינו אצל שלי זה שגע את כולם.... לסלטרון במדצים... לאודי המדריך גיחה... לכל השטויות הקטנות והמפגרות שעשינו במדצים... אבל אז זה היה כזה מצחיק! למסע חוף עם החובש המצחיק שכל הזמן עשינו צחוקים ופלג שהדריך אותנו... וטלאור עם המגרפות! ליוסי יפה כיתה י (שהיינו עם אשכול וחופא"ש יעל את זוכרת?!!?) טיול חנוכה כיתה י....ולזה של י"א שעשינו קבוצת י"א לגולן...שהייתי חולה... לכל החגי מעלות שהיו...לזה שהשנה שאם הוא לא היה אני הייתי יושבת בבית ורק בוכה על הפרידה מהחבר... ליערה שהיתה הגרעינרית המעולה שלנו בכיתה ט... ולכל גער"ה 15 שהיו מדהימים! לשני ולגער"ה 17 שמתגייסים עכשיו אחד אחד (שלשום איתי...אתמול אבי...זוהר עוד שבוע וחצי...3 ימים אחריו שני...נועם שכבר התגייס ומיכל והדס כמובן שפגשתי לפני כמה שבועות במקרה באוטובוס ואפרת שכבר מזמן התגייסה ואף אחד לא ראה אותה מאז הגרעין...) ליוסי יפה השנה שהיה מעולה הכי הכי...לערוסי שהיה כמו אבא ולאוסי שהיתה כמו אמא (יש לכם מזל שלא שמעת איזה קריאת שמחה פלטתי שראיתי אותה בסמינר י"ב) ואריק שהיה כמו האח שלנו... לכל האנשים המדהימים שהכרתי שם וממש התחברתי אליהם (עדי תעשי לי ילד...נבו אתה כזה תימני...דור ד"ש לנדיה) וכמובן לזורק'ה שלא ראיתי מאתמול בערב!!!!! אני יודעת שזאת הודעה פלצנית ותמוהה... אבל תסלחו לי...היא חלק מהתהליך שלי להסתגל לעובדה שאני בי"ב...ושממש ממש בקרוב אני כבר בת 18... מצטערת זה בא לי ממש מוזר וממש לא מסתדר לי... רק רציתי שתדעו שאני אוהבת אותכם המון!!!!

fresh mishmesh

New member
כתבתי בערך על זה טור

בטח שי שכח לעלות אותו לאתר או משהו... אבל בכל מקרה, הנה הוא...

taltoolit

New member
חחחחח הודעות כאלה גורמות לי להרגיש:

חחחחחחחח א. שאני סופית הכי קטנה פה אבל ב. שכל הטוב עוד כלכך לפניי...!!! :)

קשתונה

New member
דווקא מה שכתבתי התכוון יותר ל-

כמה שהזמן עבר מהר וכמה שכל החוויות האלה עברו ופגשנו אנשים ואהבנו וצחקנו ונהנו וקשרים נבנו והתנתקו וכל הזכרונות והנוסטלגיה שאני ממרומי י"בניקיותי יכולה להעלות בזכרוני... וכמה שזה עצוב שהכל עבר כל כך מהר... וכמה אני מתגעגעת להכל... (אל תדאגו ותהיו בטוחים שמצד שני אני גם מתה כבר להגיע לש"ש ולצבא...) וכמה קשה לי באמת באמת לקלוט שאני בי"ב...ושני בת 18... (תשאלו את זהר אני כל היום רק מדברת על זה...טוב נו גם על בנים ובגדים ומגזיני אופנה:)) זה מוזר זה ממש מוזר!

fresh mishmesh

New member
את צודקת

סתם חיפשתי תירוץ לעלות את הטור לפורום...
לא סתם... זה פשוט הזכיר לי קצת את מה שאני חשבתי כשכתבתי את הטור...

hadasbaril

New member
אני מזדהה

בקשרו לטור- זה קורה לכולנו, אני מתאמת עם ספיר ויודעת איפה זה. בקשר לנושא השרשור-אמתרי בדיוק לפני כמה דקות "יואו אני אראה שם תחברים שלי". כי אני מתגעגעתצ לחבר,ה מהטיולי חוג, משצ"ים... אבל-הץנועה שלנו באמת מיוחדת בכך שנפגשים עם כולם וככול שגדלים יש פחות בסמינרים ובסוף מכירים את הרוב הגדול (לפחותבפרצוף).

מ ו ר ע ל

New member
בקשר לטור של ניצן:)

בקשר לכל הקטע שאני מכיר אנשים מכל מקום. אז היום בשיעור גיאוגרפיה למדנו על חבלי ארץ ופתאום כזה התענך כל החברים שלי גרים שם מגלבוע וחבל לכיש וחבל הבשור(אשכול) וחבל ערבה ופתאום אני מכיר את הכל! והקטע המצחיק שלמדנו על מרכזים כפריים אז כל שם שהיא אמרה אני כזה איי הגרעין של המועצה נמצא שם! זה היה נורא מצחיק בגלל גרעין עודד אני מכיר בערך את כל המרכזים הכפריים בארץ:) ושהמורה לא בטוחה באיזה המועצה החבל הזה או הזה אני תמיד יודע!

rinani

New member
ממש יפה מה שרשמת

זה גרם לי לגעגועים ענקיים לחברי בכל הארץ מהתנועה!

מ ו ר ע ל

New member
למרות שלא הזכרת אותי...:)

אני עדיין זוכר את אותו מסע חוף שפאק באמת היה מזמן... לחובש אגב קראו אמיר נכון?! וכמובן את טיול חנוכה המופלא של כתה ט... כן אני זוכר גם את הפגישה הראשונה במלואה...:) היו ימים ואינם עוד...!

קשתונה

New member
אמיר שנער...

וגם אני זוכרת את ה- "מאיפה יש לך תיק של עמק יזרעאל?" התיק היפה ומעולה הזה של טיולים שנגנב בטיול פסח ביחד עם המצלמה והתמונות ממחנה פסח!!!!!! נבלות!!!!!!

fresh mishmesh

New member
גם אותי לא הכללת בהודעה...

חחח... את בטוח לא זוכרת, אבל נפגשנו לראשונה בקורס מד"צים... טלאור ביקשה ממני לעזור לה לחפש "מישהי עם שיער סגול"... בסוף התברר שהוא כבר לא סגול כל כך... ונורא התפלאתי לשמוע שיש שם כזה... "קשת"...

קשתונה

New member
האמת מאחורי השיער הסגול

כי השיער שלי לא היה סגול!!! טלאור לא התעדכנה כנראה... כי צבעתי בפורים לסגול... ומאז כבר צבעתי שוב כדי להבהיר את השיער ויום לפני המדצים צבעתי לסגול כהה שבגלל הצבע שהיה מלמטה יצא סגול אדמוני משהו... זה למה הוא לא היה סגול:) אני דווקא זוכרת אותך יותר מהמדמים

מ ו ר ע ל

New member
ושאמרת לי לפני המד"צים

עומר יש לך הפתעה ואמרתי לך בטוח שצבעת את השיער ואמרת לי לא ובסוף זה כן היה זה:) !

fresh mishmesh

New member
חבל רק שלא הייתי במד"מים...../images/Emo6.gif

את מבלבלת אותי עם מישהי אחרת...

just stav

New member
../images/Emo41.gifנצלש של רגעים יפים...

אומנם באיחור רציני, אבל חשבתי שתרצו לראות...
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
נראה מוכר?

איך הוא הצליח לגדל כל כך הרבה שיער??
יום טוב לכולם Love סתו

just stav

New member
ולתמונה המלאה

מי מזהה את שני הי"בניקים?
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה