הודעה מרגשת....

הודעה מרגשת....../images/Emo9.gif

היה לי יום שדה ראשון..... למסגד סידני עלי....והיה ש-ו-ו-ה.... ועם כבר מש"צים..... מה אתם עושים עם המש"צים בבית ספר? איך הקשר בינכם לבין המורים לשדל"ח? מה אתם צפויים לעשות השנה במקצוע? ופליז זה מאד חשוב לי..... כי השל"ח בבית ספר שלי בקרשים.....

מזל טוב !!

יצאת עם עירית ובר כוכבא ???.... בר כוכבא אמר לי שאתם כבר מתחילים לצאת לימי השדה ראשונים,לאפולוניה... אני לא ממש מכירה אותך ....אבל אני מקווה שנהנת ... בכל מיקרה לשאלות ...: אני גם לומדת בבין צבי אבל בתיכון, בשנה שעברה למדתי בשז"ר,והיא היתה שנה ממש טובה והמשצים יצאו להרבה טיולים והינו פעילים בהרבה דברים ...והיחסים שלנו עם המורה לשלח היו ממש אבל ממש טובים, והוא ממש פירגן לנו בכל דבר שעשינו ... אני יודעת שאת בבין צבי ואני לא יודעת אם שם זה אותו הדבר... בכל מיקרה השנה כבר אין לי משצים ..וזה חבל ...אז תנצלי את השנה שיש לך כמה שאת יכולה ...

מה???../images/Emo26.gif

אין מש"צים בתיכון???? מה הם רוצים שאני אמות? וכן אני עם עירית ובר כוכבא.... ובר כוכבא אמר לנו..."תצבעו את הים בצבע ורוד" וכולם רשמו..."אהה...איך עבדתי עלייכם.....תהיו ערניים...." חחחחח...אבל היה נחמד....

gorck

New member
איזה כיף לך....

אצלנו המש"צים אחראיים על כל נושא השל"ח של בצפר...יענו הפסקות פעילות בהפנינגים בהכל!!! הקשר נהדר.....זה התחיל בכיתה ז', שהמורות האחריות לשל"ח היו מלוות כיתה שלי לטיול שנתי והן אהבו את כל הכיתה.....ואח"כ בכיתה ח' שרבתי עם המורה של"ח של הכיתה שלי עברתי ללמוד אצל אחת מהן והצטיינתי (היחיד עם 100 עגול!!) והשנה מלמדת אותי המורה הכי מצחיקה הכי נחמדה והכי טובה שאפשר לבקש...במילה אחת- נהדר!!! השנה- להדריך פש"צים, להדריך בטיולים שנתיים, להיות אחראי אישורים/מים/כובע בטיולים/ימי סיור שלנו.....

Spidi man

New member
>>>>

אני הייתי אחראי משצי"ם בית ספרי, ודיי בולט במחוז שלי (מעניין למה
) הייתה תקופה... עכשיו מחכים לגיוס

sweet eyes

New member
מזל"ט. ../images/Emo13.gif

שמחה שהלך לך נהדר.
גם אצלנו פעם לפחות, הקטע של המש"צים היה בקרשים.. כי המחזור שלפנינו רק יצא לקורס מש"צים ולא תפעל בגלל הלחץ של הביצפר.. אבל אנחנו הרמנו את הפעילות בביצפר. ממש תפסנו את התפקיד של מועצת התלמידים.
כולם יודעים מי אלה המש"צים.. גוף פעיל בביצפר מטעם משרד החינוך.. כל פעם שיש פעילויות, סדנאות, שיעורים להעביר ודברים כאלה, קוראים לנו.. וזה בלי קשר לתפקיד הרגיל שלנו שהוא לצאת לטיולים, או להדריך בטיולים וכאלה.. ומכאן כמובן שהקשר שלנו עם מורי השל"ח הוא יוצא מן הכלל. החברים הכי טובים שלנו.
מקפיצים אותנו מהבית לביצפר מתי שאנחנו מסיימים מוקדם או להפך..
ממש כיף. ^.^ [פרוטקציות
].. ^^

אממממממ../images/Emo4.gif

אני ביינתיים לא עושה כלום עם המשצים.... הדרכה ראשונה אצלינו היא ב27 לחודש... והקשר באמת עם המורה לשל"ח השתפררררר
אני חייבת להגיד... יש לי מלא פרוטקציות בגלל שאני משצית...

למעלה