הודעה מצערת.....

הודעה מצערת.....

היום ב-8 בבוקר השעון העיר אותי ואני רואה שבפלאפון 5 הודעות שלא נענו מאחותי ואבא שלי, בנוסף הודעה מהבת דודה שלי שמודיעה לי שהחלום שלי לא יתגשם "דפש מוד ביטלו!!!" נאמר בהודעה. אוקיי אני לוקחת את זה באי וודאות אולי שוב ישנם ספקות. אני ישר פותחת לבדוק בתחנות החדשות מה קורה, והשמועה נכונה, נאמר שהם לא באים. אני רצה למחשב להתחבר למנועי חיפוש לבירור הידיעה, ואכן כן "נסתפק בקליפים בלבד". אני מתארגנת, ואז אחותי מצלצלת אליי שוב ושואלת אם שמעתי שבוטלה ההופעה, היא גם אמרה לי שחברה מהעבודה שלה שהיתה אמורה להגיע להופעה - מבואסת. באותו הרגע בגרון חנוק ועיניים מתמלאות דמעות לא יכולתי יותר. התפרצתי בבכי כולי בדיכאון ולא יודעת מה הייתי עושה אם נסראללה היה לידי באותו הרגע. לא יודעת מה עוד להגיד לכם בנושא. אני מאוכזבת! שיביאו צוות אחר שמוכן להגיע לפה. זאת הזדמנות לאנשים מסויימים לראות את דפש מוד פעם ראשונה בחיים. ואולי האחרונה... איך אתם הגבתם?

סוג של הונאה ולמכור סתם. ישראבלופ

אז ככה לי זה היה ברור שההופעה תתבטל איזה זמר בדיוק, ששווה מליונים, יגיע להופיע בארץ בזמן מלחמה? כשהוא יודע שכל סכומי הביטוח, לא יכסו אותו במקרה של אסון??? במיוחד כשהחיזבאללה משוויץ לו בכל תחנה אפשרית שהוא יכול להפגיז כל מקום בארץ וכשלצפוניים שוטפים את השכל שלא יעשו : קייטנות, כנסים, אסיפות? כי כל ריכוז אוכלוסיה שכזה נמצא בסיכון??? אז השאלה היא איך התנהלו הדברים... בדיוק לפני יום יומיים היתה מסיבת עיתונאים ענקית ובה המפיק או משהו של הלהקה הודיע שהם מגיעים בטח זה מכר עוד כמה אלפים של כרטיסים... סתם פשוט סתם סוג של איזה יחסי ציבור מקולקלים במיוחד כדי למכור עוד כרטיסים בשביל מופע שממילא לא היה אמור להתקיים... ובמילה אחת : ישראבלופ

זהר25

New member
בדיוק העניין....

"אז השאלה היא איך התנהלו הדברים"...אם הם פחדו לבוא למה הם חיכו עד עכשיו?

Roy1232

New member
אולי הם קלטו במאוחר מה היה קורה...

אסון DM היו מפילים זילזאל על פארק הירקון למרות שלא נראה לי שהם עד כדי כך מדוייקים...

Silvernaor

New member
זה לא הם זה הטכנאים

הם לא יכולים להופיע בלי אנשי הסאונד שכבר יודעים את הבאלאנס שלהם בכל רגע... והתאורנים שיודעים כבר את זה ההופעה ומה לעשות, ואנשי הפירוטכניקה והכל.

jessie_chan

New member
צדק מי שאמר, שיבואו להופיע אנפלגד

לאור נרות. שיוותרו על ההופעה ויבואו לחגוג איתנו באיזה מועדון! חוץ מזה, לא ברור לי איך בדיוק עושים כסף מביטול הופעה ולמה להם לחכות לרגע האחרון כדי שעוד כמה אלפי אנשים יקנו כרטיסים אם הם מחזירים את הכסף במלואו לכולם. מאיפה הרווח?

Silvernaor

New member
אין רווח, אתה צודק

נהפוך הוא, הם הפסידו המון כסף, בהתחשב בזה שכבר בנו את הבמה ואת המתחם.

למעלה