הודעה מצערת

שiש

New member
לא לא לא

פשוט לא! לאאאאאאאאא!!!!!!
על זה בחיים אני לא אתגבר. אני הולכת איתו.

לאא

זאת החובה שלנו בתור אוהדים אמיתיים - להמשיך לעודד את קבוצתנו גם שקשה מאוד. עוד משהו - אולי זה לא נכון, אל תאמיני לשטויות באינטרנט.

שiש

New member
זה נכון

ישר בדקתי אצל מקורות מוסמכים. וברור שאני לא באמת נוטשת את הקבוצה, כזאת אוהדת אתה חושב שאני? אבל קוז'י... זו המכה הכי קשה בשבילי. בעיני הוא קרן האור בדבר הזה שנקרא הפועל ירושלים. או לפחות היה. כולם נוטשים

EL CHE VIVE

New member
אכזבה!!!

חשבתי שהוא ילך אחרי הלב... אבל בכל זאת שיהיה לו בהצלחה...

AGENT SHESH

New member
חבל.

פשוט חבל. זה היה ברור שהוא לא יוכל לחכות כל כך הרבה זמן, אבל בהפועל המשיכו לקחת את הזמן ולהאמין שהוא יחכה להם. טיפשים. בכלמקרה - שימו לב שמדובר על חוזה עד לסיום העונה הנוכחית שהסתיימה מבחינת הפועל, אבל מבחינת לה-מאן היא בשיאה. אני מקווה שאפשר יהיה להחזיר אותו לעונה הבאה, אף על פי שמדובר בסיכויים קלושים ביותר.

שiש

New member
איזה מותק הוא

השמיעו קודם ראיון איתו, והוא אמר שהאופציה הראשונה שלו לעונה הבאה היא הפועל ירושלים, גם אם יציעו לו להמשיך שם בצרפת (או במקום אחר, הוא הזכיר אופציות נוספות אבל לא פירט) הוא ירצה קודם כל לראות מה קורה בירושלים ושישמח להמשיך לשחק בבירה. הלוואי.

AGENT SHESH

New member
אני מקווה שהוא אכן יעשה כך,

ושהפועל תקדים ותסגור איתו לעונה הבאה כבר בימים הקרובים כדי שלא נאבד שחקן חשוב מאוד בקבוצה.

EL CHE VIVE

New member
אני גם שמעתי ממקורבים בהפועל לשחקן

על זה שהוא רוצה להישאר מאד בירושלים ולמרות מה שכותבים שהוא יישאר בלה מאן אם הם יהיו ביורוליג הוא רוצה להיות בירושלים אבל אני לא יודע כמה אפשר להסתמך על זה. למקרה שהוא יעזוב אני מאחל לו בהצלחה ענקית מגיע לו הוא שחקן נשמה ואף אחד במלחה לא ישכח אותו ולא יאחל לו בהצלחה!

טוארג

New member
אני יודע שאתם הולכים לזרוק עליי

אבנים... אבל... אני דווקא לא מצטער. אני לא אוהב אותו בכלל... שיהנה בצרפת!

AGENT SHESH

New member
שמע

קוז'י מבחינת הכישרון הוא לא השחקן הכי מוכשר שהיה בישראל בדור שלו, וגם לא אחד מהכשרונות הגדולים, אבל הוא שחקן נשמה, ועם נשמה לקחנו את שני הגביעים שלנו, אני מאמין שעם נשמה ניקח גם את האליפות הראשונה שלנו, ולכן הוא כל כך חשוב.

טוארג

New member
אני לא סובל את הצורת משחק שלו.

אם וויל סולומון זכה לשבחים בזכות המשחק האלגנטי והמסוגנן שלו, קוז'י הוא ההפך הגמור. אני לא סובל את הקטע הזה שהוא לוקח ריבאונד ו-9 שחקנים נופלים מסביב (והוא עדיין מחטיא). זה לא נעים לראות את זה, וזה אפילו מביך באיזושהי צורה.

merozhadar

New member
אבל זה לא בטוח,

הוא בודק את כל האופציות ויכול להיות שהוא ישאר בהפועל תהיו אופטימים.

AmiTutiT14

New member
עצוב אבל אין מה לעשות.

הבנאדם לא נטש אותנו סתם ככה, אני בטוחה שהפועל מאד חשובה לו. קוז'י זה בנאדם שאני יכולה דווקא להאמין לו שהוא עבר מנסיבות שלא קשורות לכסף, ואני גם יכולה להאמין לו שכשהוא יחזור לארץ, במידה והפועל יציעו לו אנחנו נהייה האופציה הראשונה שלו. אז מה היה המניע שלו? המניע שלו היה שהוא לא יכול להיות לא בכושר מעכשיו ועד תחילת העונה הבאה, זה המון זמן. הוא כבר לא כל כך צעיר, הוא חייב לשמור על כושר ואפלו לחזק אותו בגלל שהוא רק חזר מפציעה. יש שיגידו שזה תירוץ, אבל לדעתי זה לא. עובדה שאיך שעפנו מהפלייאוף הוא חזר לגור בגליל כדי להתאמן איתם. הוא פשוט רוצה להשאר בכושר, ואין מה לעשות. בכל זה אני מאד מאוכזבת שעד שהיה לנו מישהו שיכול היה להיות סמל עזב, אבל שוב, אין מה לעשות. מה שכן משמח אותי זה שהוא עשה את זה חודש אחרי שעפנו, ואנחנו יודעים שהוא לא דפק אותנו כמו שאייברי הבן **** עשה לנו. ואני גם רואה שכולם מבינים את זה, עובדה שאף אחד לא קורא לו בוגד. אני ממש מקווה שהוא יחזור אלינו מהר.

למעלה