הודעה מצערת..

הודעה מצערת..

דיקוש (קושקוש) המאמי שלי והזמרת שלי... נוסעת לטיול שנתי.................... לכמה ימיםםםםםםםםםם.................... אוווחחח כמה שזה עצובב.. אבל היא תחזור אלינו ביום שישי!!(יששש) כמה שאני אוהבת את הילדונת המושלממתת הזאתי קושי תדעי שאני אוהבת אותך!! מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תגידו שלוםם!! דיקלה אני אוהבת אותךךך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמני חומדד

זאתץ אולי תמונה ישנה אבל את יפה בהה אז... זהוו פשוט רציתי לומרר שאין עלייך ותמשיכי להמשיך חחחח סתםם מאיוש מתה עליךך אקיצצ תמשיכי לשיר מעלף כמו מאיהה (ואל תכחישי לי ילדונת...וגם את ליאת לא חסר לך!) חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מואהה

יוווווו דיקוש../images/Emo70.gif

יהיה משעמם פה בלעדייך
אוחחחחחחחח... טוב צריך להפרד לפעמים (אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
) אבל תבטיחי שכשאת חוזרת את פותחת שרור ומספר יישר חוויות

יופי../images/Emo70.gif

כי אם לא היית עושה את זה.. נו-נו לך
את תקבלי כאלו צרחות מטלוש שחבל לך על הזמן, כי כשטל מתעצבנת...

דיקושששששששששש

נשמתי תהני המוןןןןןן אני יתגעגע אליך ואל תשכחי אותנו ותחזרי מהר ועם חוויות מואהההההההה לאב יוווווו

אביבוש7

New member
מושמוש שליי אהובתייי

דבר אחד יש לי להגיד לך תהניי המון המון!! ואני כבר מתגעגעת, בעצם אף פעם לא הפסקתי להתגעגע!! אני אוהבת אותך הכי בעולם!!! אני כבר אדבר איתך, כמו שהבטחתי! קיצר אנשים יאללהה תזרימו תגובות, דיקו'ש שלנו עוזבת ל3 ימים אז יאללהה...חח מושמוש אני מתה עלייךךך תהני נשמה!!:)

דיקוש אני אוהבת אותךך!!!!!

שמרי על עצמך מאמי ותהני המון המוןןן ... גם כשאת רחוקה ממני תדעי שאני מתה עלייך המונים ... חחח בנוגע לקול שלך מאמי את יכולה לשנן אותו באוויר ההרים הדי צלול=)) חח את מבינה כברר... אני נורא נורא יתגעגע אלייך את לא יודעת כמהה נדבר כבר אני יעשה לך הטרדות טלפוניות!!חח וזהווו תעשי חיים !!תלכי בשלום ותחזרי בשלום כי אני אישית מחכה לך מובן?!!? אז דבר אחרון יש לי לומר לך זה ש.... א=נ=י א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ך!!!!!!!!!!!!!!! בייי אני מתגעגעתתתת!!

k a b o o k

New member
דיקו'ש../images/Emo24.gif

אמרתי לך כבר בשירשור הקודם.. תהני מאמי כמה שיותר
, ותחזרי מהר
נתגעגע המוןןןןןןןןןןן

למעלה