הודעה מצערת

הודעה מצערת ../images/Emo10.gif

שלום חברים, באימון של יום שלישי נקעתי את הקרסול, וכרגע אני מושבת מאימונים לפחות למספר שבועות. היום התחברתי בפעם השנייה בלבד מאז התקרית, וגם בימים הקרובים לא ארבה להתחבר (אני פשוט לא מסוגל להניח את הרגל כשאני יושב - אז צריך כל מיני קומבינות). על מפגש הפורום אין מה לדבר...
נתראה במפגש הבא (בתקווה)
לורנס

WhiteBear

New member
../images/Emo10.gif - תרגיש טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif - אולי

תקפוץ למפגש? או שתקפוץ במפגש, כך או כך... חבל לברוח ממכות
. תרגיש טוב ותבריא במהרה, טל.

budoka

New member
בוא, בוא...

קודם כל תרגיש טוב, איש. אני מציע לך שתבוא למפגש בכל מקרה, כי גם מישיבה בצד לומדים יותר מאשר מהיעדרות, נכון? תבוא, יהיו קטעים. בתמונה: קטעים ממפגש הפורום הקודם.

PanGu

New member
החלמה מהירה!../images/Emo101.gif

תרגיש טוב! תנשום הרבה מהאף ;] ארת´.

arcidea

New member
מארון התרופות המקרוביוטי

נפוח ומלא נוזלים? קמח כוסמת + מים חמים- עושים בצק מורחים על הרגל עוטפים לא חזק בבד טבעי(נגיד ציפה של כרית) עד שזה מתייבש, איזה 4-5 שעות. הנפיחות תרד. גם אמבט\קומפרס מי מלח עוזר. ככה סבתא שלי עושה בכל מקרה. החלמה מהירה.

arcidea

New member
כן מאמי.

אני , בגלל שאני בחורה צמחונית עדינה שעושה וודו וודו עם כדורי אנרגיה משתמשת רק בבדים טבעיים שקוטפים מהעץ בוסר- ועדיף רק אחרי הגשם הראשון. זה כי אני עדינהה. אמרתי טופו? למרות שטאי צי אני לא עושה ברצינות על המקרוביוטיקה- בימי הקונגפו הפרועים שלי היו לי שבועות ארוכים של קרסוליים נפוחים וזה סיוטטטטטטט במיוחד כשצריך לרוץ עם זה איייייייי סיוט. רק חבילות מלח חם והסיפור של הקוסמת הוריד את זה. מלח חם- מאוד פשוט- קילו מלח למחבת- משם לבד טבעי בוסרי- משם סביב הקרסול. רק לא על קרסוליים אדומים-חמים! זה נועד להוציא לחות.

הסיפור של הקוסמת?

טודה, גם את מאמי
לא כ"כ הבנתי מה מקרוביוטי בטיפול? אגב כדורי אנרגיה ווודו - יש לך מתכון לדאן טיאן מאודה בשתי צ´קרות? ניסיתי לפזר פירורי שוקולד על הדים מאק, אבל כנראה שהשתמשתי במרידיאן יבש מדי כי יצא טופו.

קרוקדיל

New member
שתיהיה בריא...

אני כבר מכיר את ההרגשה אז באמת אני מאחל לך מכל הלב שתיהיה בריא אגב אני אתמול חזרתי לאימונים סדירים

עד כמה חמור הנקע? ברצינות

יש פרוטוקולים רפואיים שיכולים להאיץ את ההחלמה. עד כמה חמור הנקע? רופא איבחן קרע מלא, חלקי?

איי, *כואב*../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif...

שיאצו, רפלקסולוגיה ודיקור יכולים לעזור - כמה שיותר מהר, ההשפעה תהיה יותר חזקה. החלמה מהירה!

../images/Emo10.gif ../images/Emo101.gif

מצטער לשמוע על כך
כדי להקל את הכאבים, נסה את זה: לצקת מים קותחים לתוך קערה, לקחת מעט זנביל טחון שהושם בתוך חתיכת בד (כמו תמצית), ולהתחיל לערבב. (עצלנים כמוני יכוים פשוט לשפוך את הזנגביל לתוך הקערה עם המים, ומדי פעם לערבב...). כשהמים מגיעים לטמפרטורה סבירה, להכין קומפרסים מהתרכובת שהוכנה, ולשים על המקום הפגוע. (שוב, לעצלנים ולמי שאין זמן וסבלנות להכין קומפרסים - פשוט להכניס את האיבר הפגוע לתוך הקערה ולהשאיר עד ששורף). היחס בין הזנגביל למים הוא - כפית גדושה לליטר מים. אני עשיתי את הטיפול (העצלני, לא הסבלני והארוך) לאגודלים ואצבעות הידיים, והתוצאות מיידיות!

קוזושי

New member
או, הנה הוא ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

חיפשתי אותך כאן בימים האחרונים לשמוע מה שלומך, אך נעלמת. כשזה קרה קיוויתי שזה לא כל כך רציני ותחזור מהר לאימונים, אין מה לעשות זה יכול לקרות לכל אחד. מפציעות אפשר גם ללמוד הרבה מאד, ועם הזמן לומדים גם איך להמנע מהם. רפואה שלמה
אנחנו אתך, ותהנה גם מהמנוחה כמה שיותר
(עוד ייתרון
) מקווים לראות אותך באימונים כמה שיותר מהר

למעלה