הודעה מצמררת

הודעה מצמררת

החמאס מאיים: נתקוף בתים ובניינים בישראל וזאת בעקבות נסיון החיסול של בכיר בחמאס, א-זאהר; מקורות פלסטינים בעזה מדווחים על שלושה הרוגים בתקיפה, בהם בנו הבכור ושומר ראשו; יותר מ-20 פלסטינים נפצעו, בהם אשתו של א-זאהר; הבית בשכונת רימל בעזה הופגז בתגובה לשני הפיגועים אתמול 16:21 | 10/09/03

החמאס מאיים: נפגע בבנייני מגורים

החמאס מאיים: נפגע בבנייני מגורים בישראל הזרוע הצבאית של החמאס מאיימת בעקבות ניסיון ההתנקשות הכושל במחמוד א-זהאר לפגוע בבנייני מגורים בישראל: "האויב יקצור את אשר זרע", נאמר בהודעה שפורסמה בעזה. מהמטה הארצי של המשטרה נמסר ל-ynet: "לפי שעה אין התרעות נקודתיות או כלליות על כוונה לפגוע בבנייני מגורים, אך הציבור נקרא לגלות עירנות" כתבי ynet

sbenzvi

New member
וניסיתי לא לחשוב....

גם אני שמעתי את הדיווח של אתרי החדשות והרדיו שאכן החמאס מאיים שיפגעו בבנייני מגורים. ניסיתי לא לחשוב על זה.... ובכל זאת חשבתי על זה... ויש דברים שאני חושבת שמסיבות מובנות מוטב שלא לכתוב אותם מעל דפי הרשת.... ולכן אני גם לא כותבת. ללא צל של ספק, ועם כמה שאנו לא רוצים לחשוב על זה עם כמה שאנו לא מאמינים להם בנושאים אחרים (שאפשר לעשות שלום עם מחבלים, מרצחים....) בכל זאת יש כמה הבטחות שאני עדיין מקווה שלא יקיימו וחושבת... מה יקרה..... אם הם בכל זאת יחליטו לקיים....

amitp

New member
לנסות

אני מניח שהם ינסו. אני לא מניח שהם יצטערו במיוחד עם כמה בניינים מסויימים יקרסו בישראל.. ביחד עם זאת, אני לא חושב שאנחנו צריכים להכנס להיסטריה בגלל זה. ניסו בעבר, ינסו בעתיד - אין מה לעשות, ככה זה במדינה המשוגעת הזאת. אני כן דואג מהעובדה שנדמה לי שהמנהיגות שלנו בדרך לאבד שליטה על המצב, אבל זה כבר לא בדיוק חלק מנושאי הפורום... שרון, דווקא בתור אחת שעסקה בנושא בסמינריון שלה, הייתי אומר שאת אמורה להיות רגועה יותר?

sbenzvi

New member
דווקא כמי שעסקה בזה בסמינר שלה

גיליתי כמה יש לנו לדאוג.... ועל תרחישים איומים יותר בכלל לא אדבר...

למעלה