הודעה מפייסבוק

aviaviaviavi

New member
הודעה מפייסבוק

אהלן לכולם, היום שלחתי מספר הודעות, כולן אותו דבר, לאנשים שונים בפייסבוק. לא מהחברים שלי. שלחתי משהו כמו 15.. אחרי כמה זמן צצה לי ההודעה הבאה באתר: Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users. Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features. Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features. Using Applications Planning an Event Sharing your Facebook Group/Event link Promoting a business, product or service Chatting with friends Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled. מאוד נבהלתי, מה זה אומר? יכולים למחוק לי את הפייסבוק? ולמה? מה עשיתי לא בסדר? יש איזה מייל שאפשר לפנות לאתר? אשמח לקבל מייל כזה אם מישהו יכול להשיג לי זה יהייה נהדר. כי אני לא מצאתי איך אפשר לפנות אליהם. תודה רבה.

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif פשוט הצפת את פייסבוק ולכן

ההנהלה/המערכת נעלה לך את היוזר. לצערך אי אימייל שבו אפשר לפנות לפייסבוק אבל אפשר דרך הקישור שלמטה: help אולי שמה ינתן לך הפתרון. ואם אין אתה יכול לפתוח יוזר חדש אבל תזהר מהצפה כי אתה כבר יודע מה יוכל לקרות אם מציפים יותר מידי את פייסבוק.

KaNiJa

New member
לאט לאט... :) עדיין לא סגרו לו כלום

רק הודיעו לו שאם ימשיך לשלוח הודעות בקצב הזה עלולים לחסום אותו. :]

למעלה