כל כך מתאים לישראלי המצוי .....
אני לא מבין כמה דברים השבוע הייתי בהדרכת נאמני החייאה בבית ספר במערב ראשל"צ (בבית ספר שלי) העברתי שם נאמני החייאה ולפני שאני מתחיל את לימוד ההחייאה פתחתי בהרצאה קצרה הנוגעת לנושא חייג 101 ותציל חיים כששאלתי מישהו אם הוא יודע מה זה מד"א כמעט אף אחד לא ידע חלק אמרו לי זה כיבוי אש וחלק אמרו משטרה אני והמדריכה השנייה פשוט היינו בשוק ואז החלטתי לשאול אם יודעים מהם המספרים של צוותי החירום חלק אמרו לי שבכדי להגיע למד"א צריך לחייג 100 ולכיבוי אש 101 ולמשטרה גם 100 אני הייתי פשוט בשוק טוטלי אמרתי לעצמי רבאק ילדים בכיתה י´ לא יודעים מה המספר של צוותי החירום בעוד שאני יודע שבארה"ב כל ילד יודע לחייג את מספרי צוותי החירום פשוט לא יאומן איך בארצות הברית מלמדים ההורים את הילדים מגיל קטן מהם מספרי החירום ועוד שפה בארץ בכיתה י´ הם לא יודעים מה זה בכלל בקיצור ולעניין כמובן שלימדתי אותם את מספרי החירום והם עכשיו יודעים וגם לכל מי שהכין את השלטים בזמנו פה אני לא זוכר רק דע כי אהבו בבית ספר מאוד את השלטים שלך ואפילו נכנסו לפורום פה הדפיסו והפיצו במסדרונות בית הספר כיום הילדים האלו יודעים החייאה פיקס לפי מה שהם למדו בבית הספר החליטו לאסוף את כל תלמידי בית הספר ולהביא נציג ממד"א נציד מהמהשטרה ונציג מכיבוי האש וכל אחד מהנציגים הסביר על אותו מקום שהוא עובד בו הוא מתנדב בו כיום אני בטוח שלפחות עוד אלפיים אנשים בישראל יודעים מהם מספרי החירום וכאשר מתקשרים לצוותי החירום איך מדברים איזה פרטים צריך למסור מקום מדוייק טלפון וכו´.... ובקיצור ולעניין שיהיה לכם יום פ33ה ושבוע פ33ה ותשמרו על עצמכם שם בחוץ איילון 71