הודעה מענינת....

יוסי26.5

New member
הודעה מענינת....

הודענ מענינת.. השעה כמעט שעה 0200 ואני עוד רגע קט...אלך לישון אבל יש לי ידידה מה זה טובה !!!!!!!!!!!! האם היא תתרגז אם אתקשר אליה ???? מה אתם אומרים????? :)))))))

eliasys

New member
חסר לה שתתרגז אם היא אוהבת אותך

ולא קשה לאהוב אותך

יוסי26.5

New member
אליאס

אליאס... אכן היא אוהבת אותי... אבל להעיר אותה????? :))))))))))))

eliasys

New member
תן את הטלפון אני אעיר אותה

רק לפני זה תשלח אליי כוח תגבור

יוסי26.5

New member
אליאס....כבר אתה רוצה הטלפון שלה???

חחחחחחחחחחחח הגזמת........ :)))))))))))))))))))) אני שומר את המספר בסודי סודות... :)))))))))))))))))))))))))))))))))

B.Shokor

New member
אם הייתי מתקשר לידידה שלי בשעה

כזאת! אבא שלה היה הורג אותי ;-) .. תלוי מי הוא אבא של הידידה שלך ולא מי הידידה שלך ;).

יוסי26.5

New member
אבא שלה...:)))

אבא שלה...:)))) הוא אוהב אותי גם... אני משחק איתו שח מט לפעמים... אני נותן לו לנצח אותי...:)))))))))))))

B.Shokor

New member
נותן לו לנצח אותך?! אהבתייייייייייי :cool:

באמת אהבתי :cool:

יוסי26.5

New member
שוקור ...בודאי שאני נותן...:))))

שוקור...בודאי שאני נותן כאשר אבא מרגיש שהוא גדול והוא מנצח... אז הוא נינוח יותר ולא כל כך מפריע לי לאהוב את בתו... באותה אהבה עזה שאני אוהב... הבנת זאת חבר יקר????? :)))))))))))))))))))))) ובשביל בת כזו..........אילו ידעתי מקודם.... הייתי נותן לו שינצח אותי בטרם היוולדי... :))))

B.Shokor

New member
איזה כיף לך,

לפחות אבא של החברה שלך לא כמו זה של החברה שלי, בכל פעם שאני אצלם הוא נדבק וקורא לי ומתחיל לדבר איתי רק על ``פוליטיקה``, הוא דופק לי את הראש כל היוםםםםםםםםםםםם ולא משאיר לי אפילו שנייה להגיד לחברה ``היי``. ועוד משהו, אני חייב להסכים לכל מלה שהוא אומר, למשל: ``שרון מנהיד מפלגת העבודה`` כן כן דוד, שרון מנהיג מפלגת העבודה ;)! ;))) * בתקווה שלא יראה את מה שאני כותב פה.

PRODIGY

New member
POOR ME 8-(

good 4 u all ... neyaaaaalkoooo ya 3ame !! about me ... i`m the most poor pathetic guy ever !! my girlfriend`s father is kind of CAVE-MAN but what shall i do ?! :-( i really do love her .. and i wanted 2 ``ask her hand`` of her father but she stopped me .. coz they told me that her father don`t like a bald poeple and i cut my hair so short she told me that when her brother did cut his hair like me her father kick him out of home so ... i forced 2 raise my hair and after that i`ll go in fact ... i don`t like a long hair so .. what shall i do ?! my hair still not too long .. but it annoying me too much so .. what will i do when i`ll be looking like ELVIS at his last days i really can`t imagine myself like this help me !!! your poor friend (cause his serious misery condition thinking 2 work as a biggar :p ) thePRODIGY

קלייר

New member
אנ י מקווה שלא אלי -הכלבה ישנה חחחח ;-)

שלא תעיז את כלבתי להעיר חחחחחחחחח

למעלה