הודעה מעודדת

יודיX3

New member
הודעה מעודדת

עברו שבועיים מאז יצאתי מהארון ופירסמתי את ההודעה שלי פה. הרבה עבר מאז ורציתי לעדכן אתכם. קודם כל דיברתי עם אמא שלי ביום חמישי האחרון פעם ראשונה מאז היציאה. זו היתה שיחה נורא כואבת והיא בכתה הרבה בטלפון. אני לא חסכתי את שבטי ואמרתי לה שאני גם נפגעתי מההתנהגות שלה, ושצד אחד אני מבין אותה ולא מצפה ממנה שתקבל אותי מייד כי זה הלם עבורה. אבל אני כן מצפה לנשיקה, לחיבוק למשהו שמראה טיפה אמפטיה. היא ביקשה שאבוא הביתה לשבת (להזכירכם אני בא מבית דתי). אחרי הרבה היסוסים באתי הביתה. כשהגעתי היום בצהריים לפני כניסת שבת הביתה נכנסתי הביתה עם לב פועם חזק (אבסורד שאני צריך לפחד מהלגיע הביתה), אמרתי שלום. אמא שלי נתנה לי נשיקה קטנה וקרה בלחי ואז אבא שלי בא ונתן לי חיבוק גדול שלא נגמר. אמא שלי ראתה את זה ונתנה לי גם חיבוק ארוך ובדמעות אמרה לי שהיא אוהבת אותי וכל ההתנהגות שלה נובעת רק מהעובדה שהיא אוהבת אותי. שמעתי על אנשים שזה בא מייד שמעתי על אנשים שחיכו לזה שנים, שמעתי על אנשים שחיכו לזה וזה לא הגיע לי זה לקח שבועיים בלבד- רק לשמוע את המילים האלה- שהיא אוהבת אותי. אני כותב הודעה זו אחרי ארוחת שבת- בינתיים האווירה טובה בבית ואני מקווה שזה ימשיך. אמא שלי הולכת לפסיכולוג ובקשה (דרך אחותי לומר לי)שגם אני אלך לאותו פסיכולוג והסכמתי- אני אעשה כל מה שהם רוצים העיקר לא לשבור את הכלים. רציתי בהזדמנות זו להודות לכם, פה על התמיכה, ומצד שני גם לחזק את כל אלה שצריכים חיזוק- הורים וילדים. שבת שלום

אבא גאה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נשמע נפלא. אני שמח שההורים שלך מצאו את הכוח להפריד בין ההתמודדויות הלא קלות שלהם לבין האהבה שלהם אותך. אמרת להם שאתה מאוד אוהב אותם גם? כאבא אני אומר לך שזה נעים לשמוע.
שבת שלום.

Fire Titan

New member
Thumbs Up

אין לך מושג כמה אני שמח לקרוא את מה שכתבת פה.... מגיע לך! לחיי התחלות חדשות, יוד!

איזה כיף

איזה כיף לקרוא את מה שכתבת, איזה כיף לראות שבזמן קצר יחסית הכול פחות או יותר הסתדר לך ואמא שלך סוף-סוף קיבלה את השכל וקיבלה אותך. גם אם זה קצת באיחור, זה עדיין נפלא לשמוע. אני מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים ושמעכשיו והלאה תדע שאתה לא צריך להסתתר מאחורי שום דבר ומי שאוהב אותך באמת, יקבל אותך כמו שאתה. בהמון הצלחה בעתיד
אמא גאה - רותי

טליאמתי

New member
יודי! אני מאושרת בשבילך!!!

יש לך הורים נהדרים! וגם אתה נפלא! מגיע לך!

יודיX3

New member
תודה לכולם

עדיין לא הגעתי לשום מנוחה ולשום נחלה אבל אני אופטימי :)

Yuval Y

New member
אשריך ../images/Emo24.gif

זה באמת טוב לשמוע שאוהבים אותך. אני שמח שתוך כשבועיים אמא שלך למדה לקבל אותך, ואביך מקבל אותך כמו שאתה
מצד שני, גם קוסם לי שאין כאן מאבקים על רקע דת והומוסקסואליות (אלא אם כן היו ופספסתי
)

יודיX3

New member
ההורים שלי באמת מנסים..

אימי לא קיבלה אותי אלא רק נתנה לי את מה שחיכיתי לו (שזה הרבה). עניין הדת שהזכרת מתערבב פה עם הכל, וחלק אינטגרלי מהתהום בין ציפיות ההורים שלי מחד והיציאה שלי מהארון מאידך הוא העניין הדתי. הורי אינם מהאנשים ששוברים את הכלים ויאמרו על הבן שלםה קדיש (למרות שלצערי זה קיים). הם "ילחמו" עלי ולא יוותרו, ואני צופה ל"קרב" ארוך.

Elphaba

New member
זה בהחלט טוב לשמוע

כי כבר נתקלתי באנשים שגורשו מהבית והוריהם התכחשו להם. שמח לשמוע שאתה בדרך הנכונה. גם אם יש עוד כברת דרך ללכת, אתה לפחות בכיוון הנכון. מחזיק לך אצבעות

את הקשה עברת...

זה לא אומר שהדרך מעכשיו תהיה רצופה בשושנים, אבל בהחלט את שבירת הקרח כבר עשית...לך רק עם הלב, החיים קצרים מידי מלבזבז אותם בעוד יום עם "סוד" כל כך לא פשוט מול האנשים שאנחנו הכי אוהבים... יישר כח!!!

יודיX3

New member
את צודקת../images/Emo140.gif

הדבר היחיד שקשה לי הוא הקשר עם ההורים. אני מרגיש שהם מתייחסים אלי כזר שיש כלפיו מס' מחויבויות. תחושה לא כ"כ קלה- אפילו במידה מסויימת תחושת יתמות..

למעלה