not myself anymore
New member
הודעה מנהלתית
דרושה עזרה
אני לא יודע עד כמה אתם נכנסים לדף הראשי של הפורום אבל אני יודע עד כמה אני מעדכן אותו וזה כמעט אף פעם לכן הוא נשאר רוב הזמן לא מעודכן ולא רלוונטי מפאת חוסר זמן אין לי מספיק זמן לחשוב על עדכונים ולכן אני מעדכן אותו לעיתים רחוקות ביותר אנא מכם חברי פורום שלי, אם יש משהו שאתם חושבים שצריך לעדכן בעמוד הראשי של הפורום אנא הודיעו לי ואני אסדר את זה כמה שיותר מוקדם גלריות אני יודע שלכמה מכם יש תמונות מההופעה במועדון התאטרון . אם יש לכם תמונות אל תהססו ותעלו אותם בבקשה לגלריה התמאימה לרווחת כל קוראי הפורום. בנוסף אם אתם עוברים על הגלריות ומוצאים תמונה לא במקום או הפרה של זכויות יוצרים וכיוצא בזה אנא הודיעו לי או לשגיא ואנו נטפל בנושא. דבר נוסף אם מצאתם תמונה שאינה בגלריה הנכונה או שבמקרה העליתם תמונה לגלריה הלא נכונה - יש באפשרותי להעביר את התמונה גלריה ולכן אתם לא צריכים להעלות את התמונה שוב רק להודיע לי על כך..
מומחית פורום
למי שעוד לא יודע ועוד לא ראה החל מהיום רותם (נ פ ש א ח ו ת) מצטרפת לאדומים של הפורום (שהם נכון להיום : ivri1, נ פ ש א ח ו ת וכמובן מייקל21 [כן כן מייקל אתה עדיין אדום]) מזל טוב לרותם ניתן לשרשר בשרשור המיועד לכך שימו לב: לרותם אין יומולדת עכשיו
, שרשור המזל טוב הוא להפיכתה לאדומה...
מפגש פורום
לכל מי שלא יודע נכון לעכשיו המפגש יהיה ב7/3. כרגע יש שרשור שמנסה לקבוע היכן יהיה המפגש אנא שרשרו אליו איפה לדעתכם צריך להיות המפגש ואם אתם מגיעים שרשרו אישור הגעה (אם לא עשיתם זאת עדיין) שלכם, תומר לכל פניה בקשה/מענה/טענה תמיד אפשר לפנות אליי במסרים או באימייל: [email protected]