הודעה מנהלתית

הודעה מנהלתית

דרושה עזרה
אני לא יודע עד כמה אתם נכנסים לדף הראשי של הפורום אבל אני יודע עד כמה אני מעדכן אותו וזה כמעט אף פעם לכן הוא נשאר רוב הזמן לא מעודכן ולא רלוונטי מפאת חוסר זמן אין לי מספיק זמן לחשוב על עדכונים ולכן אני מעדכן אותו לעיתים רחוקות ביותר אנא מכם חברי פורום שלי, אם יש משהו שאתם חושבים שצריך לעדכן בעמוד הראשי של הפורום אנא הודיעו לי ואני אסדר את זה כמה שיותר מוקדם גלריות אני יודע שלכמה מכם יש תמונות מההופעה במועדון התאטרון . אם יש לכם תמונות אל תהססו ותעלו אותם בבקשה לגלריה התמאימה לרווחת כל קוראי הפורום. בנוסף אם אתם עוברים על הגלריות ומוצאים תמונה לא במקום או הפרה של זכויות יוצרים וכיוצא בזה אנא הודיעו לי או לשגיא ואנו נטפל בנושא. דבר נוסף אם מצאתם תמונה שאינה בגלריה הנכונה או שבמקרה העליתם תמונה לגלריה הלא נכונה - יש באפשרותי להעביר את התמונה גלריה ולכן אתם לא צריכים להעלות את התמונה שוב רק להודיע לי על כך..
מומחית פורום
למי שעוד לא יודע ועוד לא ראה החל מהיום רותם (נ פ ש א ח ו ת) מצטרפת לאדומים של הפורום (שהם נכון להיום : ivri1, נ פ ש א ח ו ת וכמובן מייקל21 [כן כן מייקל אתה עדיין אדום]) מזל טוב לרותם ניתן לשרשר בשרשור המיועד לכך שימו לב: לרותם אין יומולדת עכשיו
, שרשור המזל טוב הוא להפיכתה לאדומה...
מפגש פורום
לכל מי שלא יודע נכון לעכשיו המפגש יהיה ב7/3. כרגע יש שרשור שמנסה לקבוע היכן יהיה המפגש אנא שרשרו אליו איפה לדעתכם צריך להיות המפגש ואם אתם מגיעים שרשרו אישור הגעה (אם לא עשיתם זאת עדיין) שלכם, תומר לכל פניה בקשה/מענה/טענה תמיד אפשר לפנות אליי במסרים או באימייל: [email protected]

Principesa Reut

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הבעיה היא שאני עצלנית מדי להעלות את התמונות לפורום... כי בשביל זה צריך להקטין אחת אחת וזה קצת מייאש
אבל בקרוב

SimsY

New member
היה לי חלום עלינו (הפורום)

אני מוכרח לרוץ לעבודה (כמו תמיד
) אז אני אספר מאוחר יותר.

Arielcohen

New member
גם לי היה חלום (לא ממש קשור למשהו)

על "סקס והעיר", משהו עם קארי בראדשו שאני ממש לא זוכר ואז הייתה רעידת אדמה וכל החדר שלי רעד, וזה מה שהעיר אותי

SimsY

New member
סגי?

בן כמה הוא, מה הוא עושה בחיים, איך הוא נראה ?????? והכי חשוב הוא הומו השגיא/סגי הזה ??? תקשיב אתה לא יכול לזרוק כאן שמות של גברים ולצפות ממני להתגבר עליהם!

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה מתכוון לשגיא? שגיא מנהל הפורום -שגיא (סנטה) לא הבנתי את ההודעה שלך הסבר את עצמך בבקשה

סנטה

New member
לא ראיתי איפה פה נתכב השם שלי ...

בכל מקרה מה אתה רוצה בהודעה הזו ? אני שגיא ואני לא הומו ואם אתה מחפש שמות של גברים ולרצות להתגבר עליהם אתה מוזמן לפנות לפורום אחר .

שגיא

השם שלך הופיע בנקודה הזו (כשדיברתי על הגלריות): "בנוסף אם אתם עוברים על הגלריות ומוצאים תמונה לא במקום או הפרה של זכויות יוצרים וכיוצא בזה אנא הודיעו לי או לשגיא ואנו נטפל בנושא. "

אני חושבת שהוא התכוון למילה

סגי, מהחתימה של נדב. כי יניב כתב הודעה על חלום שהיה לו, ונדב הגיב לתומר על האי מייל שלו או משו כזה... וכנראה שיניב חשב שזה מיועד לו. וכנראה שהוא חשב שסגי זה בנאדם... אבל זה רק צורת התבטאות, לא שם של מישהו. נכון? טוב, לא יודעת, ככה אני חושבת שהוא הבין...

SimsY

New member
רגע רגע

אני בכלל לא ידעתי שלמישהו כאן קוראים שגיא ! אני הייתי במכללה וסתם פינטזתי :) אז הפכתי את הסגי שלו לשגיא

SimsY

New member
אה, אני לא התכוונתי לזה

לכן אני לא רואה שום סיבה להתנהג ברשעות.

SimsY

New member
הודעה מנהלתית / הזווית של סימס

אף פעם לא ידעתי שיצא מונופול עברי - מה בדיוק צריך לעשות שם להסתובב מסביב ללוח ולקנות דיסקים של עברי ?

למעלה