הודעה מנהלתית!

הודעה מנהלתית!../images/Emo54.gif

עודכן הסקר. אזהרה:
הסקר מכיל ספוילרים למלחמת הנשמות 3!
ראו הוזהרתם! חבר הפורום הפעיל ביותר הוא איתמר (Guybrush Marley), עם 25 הודעות. יישר כוח!
במקום השני: אני, עם 16 הודעות. במקום השלישי יש שוויון: Landei ו-RoCKeR121 עם 14 הודעות כל אחד. הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום: שיר של אש ושל קרח פאנפיקים ופאנארטים מנגה ואנימה משחקי תפקידים סופרים ומשוררים צעירים למי שלא שם לב: יצאו הספרים "דאלאמר האפל" ו"מצור האפלה", ובקרוב יצא גם "האחים מאז'ר". כאן ניתן למצוא פירוט על הספרים. שיהיה לכם שבוע נעים! באהבה, טליה.

ניתוח תוצאות הסקר הקודם:../images/Emo54.gif

השאלה היתה: פעם אלת ולתמיד - מי הכי מגניב? ולהלן התשובות: במקום הראשון - הרעים: רייסטלין, קיטיארה, טאקיזיס, מינה וכו', עם 16 קולות! אין ספק שלאהוב את הרעים זה מה שנחשב הכי מגניב ("נמנמנמ אני קשוח ואפל אני אוהב את הרעים שמשתלטים על העולם!") במקום השני - הטובים: תניס, סער, קרמון, לאורנה, חלמיש וכו', עם 8 קולות! נראה שלאהוב את הטובים זה כבר פאסה. היום הרבה יותר מגניב להיות מרושע. במקום השלישי - המכוערים: שר המעט טודי, בופו וכו', עם 3 קולות! ובמקום האחרון - מגי וטרייסי, עם קול אחד (פייטון, אנחנו יודעים שזה אתה). (ורק עכשיו אני קולטת ששכחתי לכלול בסקר את גדיל. בתור פיצוי אקדיש לו את הסקר הבא.)

dralan

New member
איזה עצוב זה שלמציפן הראשי

יש רק 25 הודעות P:

Guybrush Marley

New member
היי, אני לא באמת מציפן../images/Emo118.gif

אני חושב שכמט כל הודעה שלי קשורה לפורום. לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה מציפן. P=

אתה בהחלט לא מציפן.../images/Emo54.gif

המשך לכתוב הודעות מרתקות שקשורות לנושא הפורום!!!

flint15

New member
עקיצה יפה

פוגעת,חסרת רחמים,חסרת רגש דמעת רגש עוברת על הלחי שלי מרוב התרגשות

רעיון טוב, האמת.../images/Emo54.gif

באמת מגיע לך. עכשיו אני רק צריכה לברר איך הופכים אנשים לאדומים.

Guybrush Marley

New member
הו, לא התכוונתי ברצינות../images/Emo118.gif

אבל יש לך בתפריט של הניהול פורום "האדמת יוזר". חח סתם, לא צריך. די.

Guybrush Marley

New member
אוה, בטח שאני רוצה../images/Emo118.gif

רק ניסיתי להצטנע. אבל אם לא ייצא לי כלום מלהצטנע, אז אני פשוט אגיד: אני אשמח להיות אדום. אפילו מאוד.

למעלה