הודעה מנהלתית ../images/Emo40.gif
קודם כל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהגיד שאני ממש נהנית לנהל את הפורום
אני חושבת שיש לנו פורום מקסים, והכול בזכותכן
חוצמזה, יש לנו כמה מצטרפות חדשות-
כיף לראות כאן פנים חדשות. ועכשיו לקצת ביורקרטיה
לבנות החדשות [וגם לאלו שהלכו קצת לאיבוד]: יש לנו כמה שרשורים קבועים- "איזה לק נלבש לאמצע השבוע" שנפתח ביום שלישי [באופן חריג הפעם נפתח מוקדם יותר], "איזה לק נלבש לסופ"ש" שנפתח ביום שישי, פינת החלפות/מכירות- נפתחת ביום רביעי. מעבר לפינות הקבועות יש את השרשור המקוון ושרשור ההתחדשויות- אני לא רואה צורך לפתוח את הפינות האלה בתאריכים קבועים, אז אם יש כבר שרשור כזה שרץ תצטרפו אליו, ואם אין או שהוא כבר לא קופץ- אתן יכולות בכיף לפתוח אחד חדש.
אני מחפשת מתנדבת שתיקח על עצמה את פינת ימי ההולדת [מי שרוצה מוזמנת ליצור קשר במסרים]. ומי שעדיין לא כתבה את תאריך יום ההולדת שלה מוזמנת לשרשר לכאן או לשלוח לי מסר.
קרדיטים- כאשר אתן מעלות תמונה של מישהי אחרת, אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת קרדיט. אם זו תמונה של מישהי מהפורום- לציין את זה, ואם זו תמונה שלקוחה מבלוג/אתר- פשוט תוסיפו קישור בהודעה. כמו שאנחנו לא רוצות שיעתיקו תמונות שלנו בלי קרדיט ככה חשוב לי שגם אנחנו נשמור על זה
אני רוצה לפתח כמה נושאים בפורום, כמו מילון המונחים, טאגליינס, קישורים, שאלות נפוצות וכו'... אם יש משהו שהייתן רוצות שיהיה או שאתן רוצות להעלות בעצמכן אני אשמח אם תכתבו לי
אם יש בנות שרוצות להכין מדריכים מצולמים למשל לשימוש בחותמות/ציורים וכו'- תשלחו לי מסר ונתאם
קודם כל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהגיד שאני ממש נהנית לנהל את הפורום