הודעה מנהלתית

Nobilis

New member
הודעה מנהלתית ../images/Emo150.gif

שלום לכולם. לאחר היעדרות קלה (ראו דברים נוספים בנושא זה בהמשך), אני מבחין בשתי תופעות מטרידות בפורום: א) שירשוריפלצת אשר חורגים מגבולות הטעם הטוב (בלשון המעטה), ואשר אולי מספקים שעשוע רגעי אך הפוגעיםבמטרת הפורום בטווח הארוך (קרי - להיות מקום בטוח ונעים בו ניתן לקבל עזרה בסוגיות הגירה). היום בערב (קרי - כשתהיה לי גישה לסיסמאות הפורום) חלקם ימחקו וחלקם יקוצצו. הסליחה עם מי שנפגעו מכך שהדבר לא נעשה קודם לכן. ב) אני מברך על כך שאנשים רבים (חדשים וישנים) רוצים לתרום לדיון, וששים לענות לפונים. יחד עם זאת, רצון לענות אינו תירוץ או סיבה טובה להטעות אנשים. יותר מדי פעמים אני רואה הודעות שנכתבות בביטחון מוחלט, ואשר מכילות בתוכן דברי שטות של ממש. אני מבקש להקפיד - אם אינכם יודעים דבר מה, אל תענו. אם אתם חושבים שאתם יודעים ואינכם בטוחים - תרמו לדיון, אך סייגו את דבריכם. התשובות שלכם עלולות להשפיע על חייהם של הפונים. אנא נהגו באחריות. ובאורח כללי - ניהול הפורום דורש תשומת לב יום-יומית. על המנהל להיות שותף בפורום, לתרום לו ולכתוב בו. להיות שם כדי לטפח אותו, וגם כדי לגזום גידולי פרא. לצעריאני נוכח שאין לי את הזמן לזה. והפורום (קרי - אתם) ראוי ליותר. לפיכך - אבקש ממי מכם שסבור שהוא (או היא, מן הסתם) יכול ורוצה לנהל את הפורום לפנות אלי במסר. ההחלטה הסופית היא של תפוז, כמובן. בברכה, נוביליס.

amitm5

New member
התפקיד שלך לחסום אנשים כאלה

כל חודש בערך נכנס לפורום זה או לפורום של ישראלים בחו"ל מישהו שנמצא בארץ ולא מעוניין בכלל לעבור לחו"ל ומתחיל לקלל את כולם כי אף אחת לא נותנת לו את הטלפון שלה כל שאר המגיבים הם אנשים מהפורום שלרוב עוזרים או מחליפים דעות בנושאי הפורום אתה צריך פשוט לשים לב שמישהו בא רק לקלל ולהעלים אותו, אל תצפה שהוא יקלל ואף אחד כאן לא יגיב

Woking

New member
כי

תמיד יש את אלה שמדברים ואת אלה שעושים. אם אתה רוצה לעשות, אז הדרך הנכונה היא לפנות למנהל במסר. אחרת שב בשקט. רק בגלל שאתה מבקר בפורום כבר יומיים לא אומר שאתה בעמדה שאתה יכול לתת עצות.

amitm5

New member
בסדר, רק מה אתה כזה תוקפני?

בסך הכל אמרתי שמנהל פורום צריך לקטוע את האנשים שבאים רק לקלל אותי ואותך, כפי שראית שקרה...אני לרוב אכן פונה למנהלים במסר אבל הפעם הוא כתב לכולנו על השרשור ההוא, אז "העזתי" לתת עיצה...

Nobilis

New member
תודה על ההסבר/עצה ../images/Emo140.gif

כאמור, אין לי זמן להשתתף בפורום על בסיס יומי ולכן אני מחפש מתנדבים להחליפני.

forglemmigej

New member
חבל שאתה רוצה לעזוב

יש פורומים שהמנהלים לא נמצאים זמן רב והם מתנהלים מצוין אתה עושה עבודה טובה מאד ויכול לקרות שהנעליים יהיו גדולות מדי למישו אחר.....

smaak

New member
נוביליס

אני לא חושבת שלמישהו מהמשתתפים הקבועים בפורום יש את רמת היידע שיש לך בכל הקשור למעבר לאירופה. במובן הזה (ובהרבה אחרים) אתה נכס לפורום. אתה לא צריך להיכנס להיכנס לכל שרשור ולענות אם אין לך זמן. מקסימום אולי קח לך שותף לניהול שיתפעל באופן שוטף ויצבור לאט לאט ידע. אם אתה מפחד שישנם אנשים שייסתמכו על מידע הכתוב בפורום בלי לבדוק דרך מקורות מוסמכים ציין בהודעת המנהל שלך את העניין. יהיה לי חבל מאוד מאוד לראות אותך עוזב את ניהול הפורום הזה.

Woking

New member
טובים השנים מן האחד

אם יורשה לי להגיד, אני חושב שניהלת את הפורום תוך הפגנת כישורים וידע. במידה וזה מתאים לנסיבות, אני חושב שהפורום יצא נשכר אם תקח לך שותף, במקום שתמצא מחליף.

טוב השתכנעתי....

בהתחלה ממש רציתי...וחשבתי אולי באמת יש מצב שאני יחליף אותך...למה לא???? אבל עכשיו אני ממש משוכנע שלא צריך להחליף אותך..... אתה עושה אחלה עבודה ומנהל את הפורום בצורה נהדרת.......אז מה שצריך ...זה .רק להוסיף לך עוזר\ת וככה גם אם תכנס פעם בכמה ימים ..עדיין יהיה מישהו על המשמר .... נובליס ...please don't go...

תותי-בת

New member
פליז דונט גו ../images/Emo140.gif כמו שכבר אמרו לפני, אם מישהו מעוניין שיהיה מנהל-שותף... אתה לא 10, אתה 12!!! ../images/Emo8.gif ליאת.

airdene

New member
היית מנהל פורום מצויין

אכן זה זמן מה שהמהומות והסטיות מן הקו שגיבשת לפורום הלכו והחמירו. אני רק מקווה שיתמזל מזלם של כ-ל משתתפי הפורום וימצא מחליף אובייקטיבי, ענייני, שקול ורגוע כפי שהיית. ולכל הרואים עצמם כמועמדים אפשריים להחלפתו של נוביליס, אל תחששו להציג מועמדותכם. כמשתתף וקורא בפורום מאז פתיחתו אני יכול להעיד שגם נוביליס לא היה מומחה גדול בהגירה לאירופה כאשר מונה להחליף את המנהל הראשון. התכונות החשובות באמת הן אלו הנזכרות בפיסקה המתארת את מעלותיו של נוביליס, כל השאר אפשר ללמוד בתנועה.

cookie9

New member
חבל...

יש לך ידע נרחב בהרבה מאד תחומים, וקשה לי להאמין שיימצא מישהו שיוכל להכנס לנעליים שלך. אני אישית מאד אצטער לראות אותך עוזב...

למעלה