הודעה מנהלית

הודעה מנהלית ../images/Emo196.gif

היי חבר'ה, אני רואה שקצת הלכתם לאיבוד בתוך חוקי הפורום או שבעצם אף פעם לא ידעתם חוקי פורום מהם. כמה דברים חשובים:
שרשור
נועד לשיחות הלא קשורות לנושא הפורום. באם נפתח שרשור "אני רעב" "תשמעו שיר יפה" וכדו'.. מן הסתם ההודעה לא קשורה לנושא הפורום ותיכנס ל
המטרה שלנו, היא לא להעמיס הודעות ולחדש דפים מסתם הודעות של "מה קורה" או של "אני עייף/ה" וכדו'.. המטרה שלנו היא למצוא נושא שיחה ביננו על - כשמו כן הוא - הפורום "נוער חרדי" אז נכון, יש כאן הרבה שכבר לא כאלה, אבל יש כאן כאלה שכן, וגם כאלה חדשים שדופקים בדלתנו בכדי לקבל מזור או להתפרק ולשמוע את דעתנו הניטרלית.
אין להעלות הודעות של מילים של שיר, אני יודעת שזה נשמע קצת מצחיק ומוזר, אבל מדובר בהפרת זכויות יוצרים יש אתרים מסויימים שקיבלו הרשאות בשביל לפרסם את כל המילים של השירים, לדוגמא - "שירונט". מה שכן- מותר להעלות שירים עד בית אחד ולהוסיף לינק ליוטיוב. גולשים שיעברו על חוק זה - הודעתם תימחק מעל גבי הפורום בלא התראה מראש. כך שאם אתם רואים שההודעה שלכם נעלמת
תדעו שהביץ' הגיעה לעיר
בכל יום יפתח שרשור אחד של "בוקר טוב" ושרשור אחד של "לילה טוב"
את החוק הזה אני חושבת שמיותר לציין אבל בכדי שלא תגידו שלא אמרתי.. אין להעליב / לפגוע / לקלל שום גולש הנמצא בפורום גם אם זה נעשה בצחוק וזה ברור לכולם - אל תשכחו שאנחנו פורום פתוח לעיני כל ואף אחד לא צריך לקרוא את זה. יש תיבת מסרים ומי שלא יודע להשתמש בה, אני מוכנה לעזור לו.
פורום - כשמו כן הוא, כל אחד ודעתו שלו, לכל אחד ואחד מכם יש את הזכות לומר את דעתו בכל נושא שהוא העולה בפורום. ואני מעלה את הנושא הזה, כי לא פעם ולא פעמיים ניגשו אליי חבר'ה והגיבו לי על הודעות שהעלתי בפורום - במסרים , מכיוון שבזמנו כשהעלו את תגובתם החבר'ה פה התחילו להקניט אותם וכדו'.
ניקים מתחזים ייחסמו לאלתר. ובנימה אופטימית זו...
אוהבת את כל אחד ואחד מכם. !
גלישה מהנה
 

aint mindless

New member
לא כל שבוע

הוא "שבוע החתונות" ובגלל שיש פה הרבה שמכירים כבר הרבה זמן, אז לא כל ההודעות הן "קשורות" לפורום. אני לא בא להגיד לך מה לעשות, אבל אני זוכר שבתקופה ששרה הייתה מנהלת (שהקפידה על הכללים, אגב), לא היו שרשורי אוף בכלל בדיוק מהסיבה שכתבתי למעלה., כי גם מי שירצה לפתוח הודעה יגיד "טוב, אם זה לא משהו רישמי, אז חבל לפתוח הודעה, במילא זה יעלם באוף". אני לא אומר שלא צריך אוף, צריך לדעתי, אבל רק בשרשורים קטנים שנשכחו ולא בשרשורים גדולים יחסית. אבל שוב, את המנהלת, תעשי כל העולה על רוחך. גם ככה זה לא עקרוני לי כי ימיי פה ספורים.
 
נכון,

אולי קצת הגזמתי עם האופים, ולאט לאט אני לומדת. אל תשכח שזו פעם ראשונה שאני מנהלת. וחוץ מזה. לא כל הודעה שלא קשורה לפורום אני מכניסה לאוף, יש מלא הודעות של המלצות על שירים או המלצות על ספרים (שכרגע זכור לי) שלא הכנסתי לאוף, אז לא להתבכין על כמה הודעות שהכנסתי לאוף שצימצמו את הפורום. שבוע טוב
 

נער בן ה 16

New member
טיפשי

שכל מנהל חדש כותב מחדש את החוקים והוא בטוח ש.. לו בטוח ישמעו.
 
זה לא טיפשי.

מי שלא יקרא ויפנים התגובות יהיו בהתאם. ולדעתי כל מנהל חייב להציב חוקים ולמרות שהם חוזרים על עצמם, זה מחובתו.
 
למעלה