הודעה ממראונת :)

ילדונת~

New member
הודעה ממראונת :)

אז ככה מראונת היקרה שלנו מאושפזת.. אתם יכולים להיות גאים בה כי היא ממש חזקה....!!!!!!! שומרים עליה, משגיחים עליה מטפלים בה טוב... לא קל לה שם אבל היא מהשורדים.... היא מוסרת את אהבתה הגדולה וגעגועיה הרבים היאמוסרת נשיקות וחיבוקים לכולם ומבקשת שתשמרו על עצמכם.... והיא אוהבת אותכם ממש ממש...... ואני מצטרפת אליה ומבקשת שתשמרו על עצמכם ושולחת גם אני נשיקות ומתנצלת שלא פה איתכם....

גלי...31

New member
לילדונת ומראונת!!!

חיבוקים ונשיקות לשתיכן. תמסרי למראונת שאני עוד מחכה שלחיוך שהיא הבטיחה לי! היא לא תצא ממני בכזאת קלות. ולך ילדונת.... מקווה שתרגישי טוב יותר, ותחזרי לכאן מהר!! גלי.

ילדונת ומראונת

את יכולה למסור לה שאנו גאים בה. ממש ממש אבל ממש גאים. ובטוחים שהיא עושה את המירב והמיטב כדי להבריא ולצאת משם בריאה וחזקה חזרה אלינו כאן שמחכים לה בקוצר רוח ובאהבה רבה. אני בטוחה שלא קל לה...זה אף פעם לא יכול להיות קל. אבל כנראה שצריך לעבור את זה כדי להמשיך הלאה. כדי לחזור לחיים ולכל מה שבא יחד איתם. שמחה שמטפלים בך מראונת שלי. שמחה שאת חזקה ושאת לא שוכחת אותנו כאן. גם אנחנו לא שוכחים אותך. את יכולה להיות בטוחה בכך. קבלי עשרות נשיקות...מאות חיבוקים...ומיליונין ביליונים טריליונים של ידיים ולבבות שמחכים לך כאן ושולחים לך בינתיים את כל הכוחות שרק אפשר. ואני בינהם...אוהבת ומתגעגעת.

למעלה