הודעה ממורמרת משהן....

PsHicO

New member
הודעה ממורמרת משהן....

טוב אנשים הניק הקודם שלי היה area-51 חזר לי האינטרנט... איזה כיף לי! טוב רציתי לדבר שניה על בנות... ומה שאתן עושות לנו. אני מאוד ממורמר עכשיו... חברה שלי נפרדה ממני עכשיו אחרי יותר מחצי שנה... באסה. למה אתן משחקות איתנו? נמאס לי לשמוע את המשפט שאני שומע כל הזמן!!!! אם אתה באמת אוהב אותי אתה תדע למה אני מתכוונת. די! משפט מפגר. עצות לכל הבנים שיש להם חברה. תנדנדו להן עד שיגידו לכם מה מטריד אותם. ואל תתנו שהיא תשחק איתכם. זה אני... במצב רוח ממורמר... טור לחזור .. :)

נעל

New member
אין לך מושג

עד כמה נעל בשוק. באמת, נעל לא נוהגת להגיב על דיונים כאלה. אחרי שקוראים שניים-שלושה כבר קשה להתחבר לכל המקרים העצובים. אבל הפעם יש כאן משהו אישי. האדם שהיה רומנטיקן הפורום, באמת, האדם עם הכי הרבה תקווה ואמונה באהבה. רק תזהר שלא לאבד את זה. קשה קצת לנעל להבין מה קרה ממעט הפרטים שמוזכרים בהודעה, לכן לא פלא שזה נראה לנעל קצת סתום ולא ברור. החלמה מהירה, נעל ;-)

PsiChO

New member
הנה מה שקרה... (סיפור ממש ממש ארוך)

אוקיי... אני מתאר לעצמי שכולכם זוכרים איזה רומנטיקן הייתי... ואיך התנהגתי לחברה שלי. אני מתאר לעצמי שכולכם בטח זוכרים שהיא החליטה ללכת לחבר שלה לשעבר והוא נישק אותה, והיא סיפרה לי על זה בבית של בתא שלי בארוחת ראש השנה. אוקיי היה לי קשה אבל התגברתי על זה. היא דפקה אותי עוד כמה פעמים אבל גרמתי לעצמי לסלוח. לפני ככה חודש ראיתי בפלאפון שלה את המספר של ההוא שנישק אותה ושאלתי אותה אם היא בקשר איתו, היא ענתה לי שכן אבל רק של ידידות. כמה שאני רגוע עלו לי אותו רגע הפיוזים ואמרתי לה או אני או הוא! חד וחלק! היא כמובן בחרה בי. מה שלא הפריע לה להיפגש איתו מאחורי הגב שלי מדי פעם (פעם בשבועיים שלוש לפיה) ולדבר איתו בטלפון. היא התעצבנה שאני אומר לה עם מי להיפגש אבל לא אמרה לי את זה (אבל לחברות שלה כן). אוקיי, קצת אחרי חופש חנוכה התקשרתי אליה לשאול אותה מה עושים היום (יום שישי) והיא אמרה לי לא יודעת זה רק שש נחליט כבר. אני נרדמתי קמתי בתשע וחצי ואני מתקשר לה לפלאפון היא אומרת לי שהיא יצא עם חברות התחלנו לריב וכל אחד ניתק לשני בפרצוף. התקשרתי לדבר איתה אבל היא כיבתה את הפלאפון אז אמרתי נתקשר לחבר הכי טוב שלה הוא תמיד איתה. הוא לא שמע בכלל על זה שהם יוצאים. מסתבר היא יצאה עם איזה אחד אייל ידיד שלה. היא אמרה לי יום אחרי זה שהיא צריכה זמן לחשוב על המערכת יחסים שלנו. הסילבסטר היא אמרה לי שאין לה כוח לצאת אבל בערב היא הלכה להוא שנישק אותה והייתה איתו אצל חבירם שלה (רק ידידים - דוקא לזה אני מאמין) רבנו קצת. לפני שבוע באתי אליה והיא החליטה שהיא רוצה שנהייה רק ידידים ושאני לוחץ עליה ומפריע לה בקשרים שיש לה עם אנשים אחרים. יום שישי היא הולכת שוב לאייל הזה, וידיד טוב שלה אמר לי שנראה לו שהם דלוקים אחד על השני. אני עכשיו מבואס. היא משחקת איתי. היום היא מתקשרת אליי מעירה אותי ואומרת לי שהיא אוהבת אותי ושכל היום היא חיכתה להגיד לי את זה - אני מבולבל כמו בולבול עכשיו. אני לא יודע מה לעשות. אני פגוע. הייתי החבר המושלם. ידיות שלי התאהבו בי אחרי שהן ראו איך התייחסתי אליה (בצחוק כמובן). אבל היא מעדיפה בני זונות שרק רוצים ממנה זיון ולא איכפת להם ממנה. אני מלווה אותה כל פעם שהיא באה אליי מהבית שלי לבית שלה וחוזר לבד משהו כמו שעתיים וחצי הליכה. בסילבסטר ההוא לא רצה ללות אותה חמש דקות באמצע הלילה כי לא היה לו כוח. בני זונות כמו שאמרתי! אני עכשיו מאוד מאוד פגוע. יש לי חברים (``הגב`` איך שאומרים) שהציעו לי ``לטפל`` בהם. לא הסגנון שלי. אני מאהב לא לוחם. תענו לי בנות. איך אתן לא רואות מה יש לכן ביד? אני הבן אדם האחרון שיגיד משהו נגד רומנטיקה. אחרי מה שהיא עשתה לי, מבחינתי הרומנטיקה מתה.

sagireuven

New member
יכול מאוד להיות......

אבל כמו שאמרתי בהודעה שלי שהיא כמה שורות מתחתך וקוראים לה חזרתי ובגדול כתבתי את ההסבר הפשוט כביכול לבעיה הזאת

Meddle

New member
נשים אוהבות לשחק

זה כזה קטע אצלן (אני לא עושה הכללות - אבל זה כמעט כולן בשלב כזה או אחר)... אז זה נורא מצחיק... הן משחקות בנו על ימין ועל שמאל, אבל אנחנו תמיד הבני זונות. מדהים, יש להן מן דרך כזו לתמרן את כולנו... מצד שני ככה זה כשחושבים עם הזין והן למדו לנצל את זה... ובקשר לקטע של נשים עם חרא של גברים אז ככה... וזה בא משיחות שלי עם נשים אז לכל הבחורות, תקפצו - אני לא ממציא את זה. נשים מומסות על ידי חוסר בטחון, פחות מידי לא מעניין אותן ויותר מידי, כזה שגובל בנרקסיזם, מפחיד אותן (לפעמים), אז משום מה הן אוהבות מאצ`ואים למרות שהן מזיינות את השכל על הקטע של הרגישות... אתם יודעים מה? זה פועל הקטע של הבטחון, תזרקו עלין זין, ואז תכניסו אותו פנימה... הם מתלוננות שעושים להן את זה, אבל נמשכות לזה כו שביבים לחרא... לכל הנשים (תיקון טעות - ילדות) שאולי עצבנתי, תאכלו חרא (היי, מליון זבובים לא טועים). ועם כבר אני מעוצבן על נשים, אז עליתי על משהו... אתם מכירים את הקטע הזה שנשים טוענות שהן מתבגרות מהר ואניחנו לא? זה קורה בערך בגיל 15... אתם יודעים מה הקטע, הן צודקות, אבל הן שנראות בנות 15!!!!!!!!!!!! זו הייתה הודעת נאצה הכתובה מעט בבלבול...אני עייף עמכם הסליחה.

לא, לא, אל תגיד את זה

הרומנטיקה לא מתה, גם לא מבחינתך. בדיוק כמו שלא כל הבנים מחפשים זיון, גם לא כל הבנות מחפשות רומנטיקה. אתה רומנטיקן ונאמן לאהובתך, ונפלת על אחת לא רומנטיקנית, שלא מחפשת יציבות. שניכם לגיטימים, אבל עם סייג אחד: לא ביחד. היא לא העריכה את המחוות הרומנטיות שלך, היא לא בחלה בלהיפגש עם ``ידידים`` שלה למרות שאתם ביחד, וזה כואב לך כי אתה אוהב אותה, וכנראה באיזשהו מקום מקווה שהיא תהיה כמוך, כי אתה יודע שאחרת אין סיכוי. אבל היא לא כמוך. זה קורה וזה ממש כואב, וכמו כמעט כל הכאבים הנפשיים בעולם, גם זה כנראה נובע מחוסר תיאום ציפיות (אפילו חוסר תאום כללי מוחלט). יש בנות שאוהבות רומנטיקנים כמוך, מתות עליהם. אז יאללה, לך למצוא את המנעול שלך ;-)

goldy

New member
חכה שייפול לה האקמול:

ולמה אני מתכוון: היה פעם סיפור במעריב לנוער על מישהיא שהייתה הכי מקובלת בשיכבה אבל זה לא הספיק לה. היא עברה בי``ס ושם היא הפכה לאפס. לזאת שדיברה איתה במדור ``מישהוא מקשיב לך`` היא סיפרה שהיא היתה מפגרת: בבי``ס הקודם היתה היתה מלכה, וכאן בקושי מתייחסים אליה. את הסוף לא קראתי. ומה הקשר? לא מספיקה לה האהבה שאתה מרעיף עליה כל יום. היא לא מבינה שזה המצב האופטימלי (לפחות מבחינתי) אני חושב שקשה לה להחליט. עצה שלי: תתנתק ממנה רגשית. חשוב על כל הדברים שאתה שונא בה, התמקד בהם, ובינתיים תסתכל על אחרות ותחשוב מה אתה אוהב בהן. רק אחרי שהיא תהפוך ל``חברה של החבר`ה``, והחברות שלה יספרו לה איזה רומנטיקן אתה רק אז היא תקלוט מה היא הפסידה. חוץ מזה שעלייך להאמין בעצמך. אל תזרוק את הכל לפח בגלל נערה אחת. הים מלא בהרבה דגים יפים.

Sprite

New member
לא רק לכם קשה!

די! מה רק אתם לא מבינים מה אנחנו רוצות? אתם גם לא יודעים להסביר את עצמכם... אם מצלצלים יותר מדי אז חונקים אם לא מצלצלים אז מזלזלים!! אתם לא מבינים שאנחנו גם צריכות תשומת לב לא רק החברים שלכם? מה אתם רוצים? אני מבינה שהמושג תשתקיותהיי יפה הוא אחד מן האהובים עליכם אבל נו באמת רק לכם מותר להעביר בקורת? טוב נו גם אני ממורמרת קצת החבר שלי עזב אותי לפני יומיים הטענה שחנקתי אותו ושלא הקשבתי לו אבל זה לא נכון פשוט אהבתי אותו מה לעשות? איך אתם רוצים שנראה לכם שאנחנו אוהבות אותכם? תודה ולהתראות

N0

New member
זה בדיוק מה שאתן עושות!

או שאתן פשוט לא עונות לטלפונים (גם אם הן רק מבקשות שתלמדו אותנו מתמטיקה ) ואח``כ באות באיזה תירוץ דביל של לא הייתי כל החופש בבית אני ממש מצטערת לא נורא תיכשל במתמטיקה ותאבד את את הבחורה היחידה שרצית בלי שאחרים יחליטו בשבילך (איכשהו תמיד אנשים מחליטים בשביל N0 כן הנה זאתי חמודה אני אשדך לך אותה אל תדאג לא רגע אתה תעדיף את זאתי. די!). N0

דוקא לי לא משדכים...

מניאקים חברים שלי באמת... או שאולי פשוט מצאתי עם מי להסתובב - בנים שהבנות היחידות שהם מנשקים זה אחותם. טוב לפחות יש את השכנה שלי שאני מת עליה (לא במובן הרומנטי) שמשרתת בלשכת גיוס ותמיד חוזרת הביתה עם טלפונים של בנות חמודות שהיא פגשה בעימות נתונים. אז בנות הזהרו! הטלפונים שלכם אולי נמצאים בידי הצבא... אבל לא רק... ;-) בכל מקרה, תהרגו אותי. אני לא מכיר ילדה אחת שאני רואה את עצמי איתה ברצינות. ולרוע המזל זה מה שאני מחפש - קשר רציני. הלואי והיו לי הבעיות שלכם חמודים וחמודות שלי, הייתי כבר מוצא את הדרך החוצה, ואם לא לפחות היו לי סיפורים עסיסיים לשתף אתכם בפורום. אבל אני נמצא בתקופת יובש מתמשכת של... 17 שנים, (חוץ מהשבוע המהולל בצרפת). דיי!! נמאס!! אין! אין בארץ הזאת בת אחת שאני דלוק עליה. פשוט אין! וזה כזה מוזר... אני מתאהב בבנות מחו``ל בכזאת קלות... ממש אני לא יודע מה אני עושה בארץ הזאת. ומלכה מי שתשנה לי את הגישה... פשוט מלכה! מחכה למלכה שלי. דוד.

אתה לא מפסיד הרבה :)

הבנות בארץ כמו הארץ עצמה... לא שוות כלום :) סע לשוויץ (החלק הגרמני, לא הצרפתי) ותראה איזה איכותיות.. בלי כל השטויות של הבנות כאן. נ.ב. גם לבנים לא חסר, חהחהחהחהחהחהחהחהחהחההחהחהחה קורט רעב לעוד נודלס.

goldy

New member
איך שאת רוצה!!!

רוב הנוער היום לא יודע רומנטיקה מהיא! אם תפתיעי את החבר שלך מדיי פעם בארוחה רומנטית, לאור נרות, כמו פעם (כמובן שחובה בית ריק, בלי פשרות) אז הוא ישאר שלך. מצד שני אל תחנקי אותו. אם תעשי לו את מה שאת מרגישה, בלי חשש לאבד אותו, פשוט תגידי לו מדיי פעם שאת אוהבת אותו, תפתיעי אותו במשהו קטן מדיי פעם את יכולה להיות בטוחה שהוא יישאר שלך לתקופה ארוכה גם בלי שתחנקי אותו מאהבה. נ.ב חברות באות והולכות, אבל החבר`ה נשארים

דורון,

במקרה אותו חבר שנפרד ממנה, היה גם החבר שלי, ונפרדנו בדיוק מאותה הסיבה. אני יודעת עד כמה הוא ואני אהבנו אחד את השניה, הסיפור הזה כל-כך דומה שהוא מדהים: הייתה לבחור חברה, לא קרה ממש ביניהם משהו, והוא זרק אותה בשבילנו, בהבדל של שנה בדיוק. ואני יכולה לצטט אותו על משהו שהוא אמר על שתינו: ``גם אני (אהבתי) אותה מה שקשה לשתיהן להבין, זה שכשאוהבים, לא לוחצים אחד על השני. אני לא אנסתי אף אחת מהן כי הייתי חרמן, אני לא הכתי אף אחת מהן כי היא עיצבנה אותי, ואני מצפה שהן לא ידבקו לחיי וישתו לי את הנשמה דרך קש כי הן מרגישות שהן מתגעגעות אלי!`` אמנם אנחנו לא הבנו אותו, אבל מסתבר שהוא גם לא הבין אותנו, הוא לא הבין שאהבנו אותו כל-כך, שזה לא היה קטע של אובססיביות, אלא עניין של אהבה, גם זה לא קטע של תקופה, אצל שתינו העניין מיצה את עצמו, והאהבה הייתה כבר סחוטה מהספוג, אז לא נשאר אלא לתרץ תירוצים. וזה דבר שאני אומרת מהלב כי אני יודעת איך היא בדיוק מרגישה, כי אני הייתי שם עם אותו הבחור, רק שכיום היא עדיין בקשר איתו, ואני לא. מיכל

PsiChO

New member
אחי אתה לא מכיר אותי!

אח יאין לך מושג מה אני עשיתי לה!!! ארוחה לאור נרות רק אני והיא. טיול לילי בחוף הים. ביום של השלושה חודשים שלנו באתי אליה שהיא ישנה ושמתי לה טבעת עם בלון מהליום ליד המיטה והלכתי בערב הוצאתי אותה למסעדה אחי אני ממש רומנטי עצם זה שאמרת דבר כזה אתה לא מכיר אותי... תקרא את התגובה של נעל להודעה. הוא כבר הבין את הקטע שלי נראה לי.

goldy

New member
יש לי רעיון!!!!!!!

היא לא שיחקה איתך, היא פשוט יותר חכמה ממך!! הרי זה ידוע שבנות מתבגרות מהר יותר מבנים, לפייכך היא זיהתה כי המערכת חברות שלכם נכנסה למן שיגרה. ומכיוון שהיא לא ידעה איך להגיד לך שתחדש ותפתיע אותה, היא העדיפה פשוט לזרוק אותך ולחפש לה מישהוא אחר שייתן לה ריגושים. (בכל מובן שהוא). הבנת?

למעלה