הודעה מיותם כולם לקרוא!

Charmed Gal

New member
הודעה מיותם כולם לקרוא!

יותם ביקש ממני באי סי קיו לרשום הודעה בשמו, כי הוא לוקח הפסקה מהפורום כי הוא מרגיש "מכור", אני יודע הוא טמבל מה זה "מכור" מדי! הוא משוגע!!! אבל בכל מקרה הנה ההודעה שלו: טוב, אז ככה- המשימה האחרונה בוטלה, מכיוון ששתי הקבוצות התייאשו ממנה- כנראה שהיא הייתה קשה מדי. המשימה החדשה היא לעשות מן מחווה לפרק שכל חברי הקבוצה אהבו (לא צריך שזה יהיה אחד הפרקים המועדפים, אלא רק שכל הקבוצה אהב אותו). המחווה יכולה להיות בכל דרך שהיא- ציור, ניתוח ,קליפ, ציטוטים, תקציר, תמונות..... אני רק מבקש להציע לי את הרעיון דרך האיי-סי-קיו לפני שאתם ניגשים לעבודה.

Woogyman

New member
משימה מעולה.

קבוצה - מתי נפגשים? אני יכול כל יום השבוע, בואו ננסה לסיים את זה עד סוף השבוע.

Woogyman

New member
אני לא בטוח אגיע בסוף

כי אני יוצא מהבית רק עכשיו וזה בטח יקח משהו כמו שעה-שעתיים. אז הכי הרבה תתחילו בלעדיי ואני אבוא יותר מאוחר. אם אני לא חוזר עד הסוף שמישהו ישאיר לי בבקשה עדכון באייסי על מה שהחלטתם.

Woogyman

New member
עוד מישהו כאן בעד הקדמת האיחוד?

כי כרגע כל מה שמעקב את המשחק זה העובדה שהקבוצות לא מצליחות לעבוד ביחד (לא מבחינה של ריבים וכאלה.. פשוט קשה למצוא זמן שלכולם נוח). אני לא אומר לעשות את האיחוד עוד עשר דקות, אבל כדאי להקדים אותו טיפה לדעתי. ודבר שני - מתי הפגישה? כדאי לקבוע יום ולא לשנות, אחרת לא נגמור עם זה.

Ophel McNeil

New member
אני גם באמת,

כי למרות שהמשימה דווקא מתקדמת טוב, משימות יחיד זה כמעט תמיד יותר קל.

P3H2O

New member
יש לי רעיון!! לפי מה שהבנתי אתם 4

ואנחנו 4 אז כל אחד יוציא איש אחד מהקבוצה ונתאחד? אם אתם ויותם תסכימו.

Phoebe again

New member
טכנית, אני יוצאת מחר ומשאירה

אותם דלושה, למרות שבינתיים אני עדיין חלק מהקבוצה. תום חוזר ביום שבת (אני חושבת שזה שבת) ומחזיר את הקבוצה להיות ארבעה, עם אחת אקסטרה שלא נמצאת, אבל אם יעיפו אותי זה לא ישנה...

Woogyman

New member
דיברנו עם יותם, וזה מה שנסגר

הפגישה הבאה ביום שבת ב19:30. האיחוד הוקדם, יש עוד הצבעה אחת ואז מאחדים. כלומר - הקבוצה שתפסיד במשימה הזאת תעיף חבר אחד שלה ואז מתאחדים.

P3H2O

New member
אבל אז נהיה 7!!! אנחנו 4 ואתם 4

פחות 1 זה 7!!! ואם מוסיפים את תום זה 8 וצריך 6

Woogyman

New member
ובגלל זה אמרתי שהחלטנו להקדים

אותו... לין תפרוש באיחוד בכל מקרה, כך שאם אנחנו מפסידים אנחנו מצביעים החוצה מישהו מאצלנו ולין פורשת ואז יש 7 באיחוד. אם אתם מפסידים אתם מצביעים את לין החוצה (סביר להניח) ואז יש 8. בכל מקרה יש איחוד.

למעלה