הודעה מיוחדת

רונהG

New member
הודעה מיוחדת

מחפשת תמיכה מיוחדת, אני פרודה בגיל 40+ , חמה, רגישה, ונאה שכרגע עוברת תקופה קשה ,הקשורה גם לבריאות, מחפשת תמיכה, מפנויים..בגיל דומה, פרטים נוספים דרך האימייל, רק מי שמוכן לתת מעצמו ,וגם לקבל בחזרה...תמורה, שיפנה: [email protected]

כמה פנויים דרושים?

ומה זו תמיכה? מאוד מעוניינת להבין מהי תמיכה? להרים את הסל מהמכולת? לעזור לך לעלות במדרגות? אולי סוף סוף אני אבין את המילה.. אולי כן אולי לא..

doבי

New member
ניצת - איתך אני. לרונה - בהצלחה -

עם הרבה תומכים. שבת שלום לכן בשעת לילה זו. שבת שלום גם לכם הגברים ושאר הנשים בפורום הזה. תמיכה - זה מה שנותנת "נערת ליווי" - עד כמ שידוע לי...היא נותנת "סיוע פיזי לנופל" ומקבלת "תמיכה כספית בתמורה". רונה - בפרופיל שלך - עדיין את נשואה, וזה מעורר מספר שאלות של אתיקה ציבורית כאן בפורום הזה.מניח שיש לך הסבר ברור לכך. אנוכי עצמי - פרוד כבר 23 שנים מאשתי , אך לא מילדי המופלאים.גם אני - מחפש אישה חופשיה ובוגרת - אך לא נשואה. בהחלט - לא נשואה - לא "בערך" ולא "רק על הנייר".את פרק חיי השני איני רוצה לבזבז בטעות... ובנוסף - מזלי שאיני מתאים לך מעוד בחינה - אנכי נכה 100% וסיעודי, מטופל ושמור רפואית היטב ב43 החודשים האחרונים, עצמאי עם "תמיכה" בהליכה - של 2 קביים. גילי הרשום: 60. זה מעט גבוה ממה שאת מחפשת וזקוקוה. מאחל לך בהצלחה - מבלי להרוס שום משפחה - ובעיקר לא את שלך...

רונהG

New member
נו ..נו...לא הייתי

אז אני רואה שחגגו פה... אז ככה, המודעה לא היתה מכוונת אליכן...הנשים, כלומר חי..וכו אלה לגברים פה בפורום,ככה שהתגובה שלך נראת לי..בכלל מיותרת... ממך לא ביקשתי שום תמיכה ...יקירה. תמיכה אם אינך יודעת את הפרוש אולי כדאי שתפתחי..מילון... ושלא לעיניין (האם את פה לפרק שני בכלל?) ועוד משהו קטן.. בשבילך..(בסוד) מי שמבקש תמיכה ..לא מבקש ..את ההפך..(תודה). ולרצינים יותר... אני פרודה, יש פה מישהו שציין שגם הוא פרוד,גם לא הגדרתי תמיכה כי התכוונתי למלא מובן המילה..(מלבד המובן הכספי) כאילו (וזה למבינים בלבד) יש סוגים אחרים,גם... ולמי שההודעה הזו, כן נוגעת ..שיפנה אני עונה גם למי שפנה. רונהG

s h o o s h a

New member
אפשר הסבר, בבקשה

"רק מי שמוכן לתת מעצמו ,וגם לקבל בחזרה...תמורה, שיפנה" אז מי 'תורם' למי מי תומך במי? מישהו מוכן לפרשן לי?

רונהG

New member
אני אני מוכנה...

תמיכה תמורת תמיכה. עכשיו הבנת? אני מוכנה להסביר...שוב. או שהאנשים פה כל כך הרבה זמן...לבד ..שדבר כזה קשה..להם, להבין .. לא ביקשתי..תמיכה תמורת..כלום.

למעלה