הודעה מיהודית

הודעה מיהודית ../images/Emo9.gif

לפעמים יש לי יכולת אדירה להיות סתומה..
(כן, יש אחרי כל הסיפור המשעשע שיגיע עכשיו הודעה אמיתית אמיתית לפורום היקר שלנו, מהאחת והיחידה) דווקא אתמול בלילה החלטתי להישאר ערה עד אחרי 4 לפנות בוקר, ולדבר עם החברה הכי טובה שלי שעתיים בפלאפון, ולא פלא שכמעט ולא הצלחתי להתעורר היום בערך בסביבות 10:07, למרות שחצי הייתי ערה והספקתי להסתכל הצג שהרינגטון "עטור מצחך" מהדהד לי באוזניים ולראות "שיחה נכנסת" כתובה מול עיניי. אני, בתמימותי הרבה, חשבתי שמדובר בעוד סוג של הצעת עבודה, ולי, שאין לי כוח להגיד בעשר בבוקר אחרי בקושי שש שעות שינה "אני מתחייבת רק עד סוף יולי", לא עניתי לשיחה. אחרי שהבנתי שכנראה הושארה לי הודעה ארוכה במיוחד, הבנתי שאין מנוס ואני חייבת להתעורר ולהקשיב להודעה. כשהתחלתי לשמוע את ההודעה שנפתחה במילים "היי מיכל, בוקר טוב זו יהודית רביץ" כמובן דפקתי זינוק של 180 מעלות במיטה והתחלתי לקלל את עצמי בכל השפות שאני מכירה פלוס כמה שהמצאתי. את התוכן המלא של ההודעה אני לא אפרסם, אבל אני כמובן אגיד שזו אחת הדרכים היותר נעימות להתעורר... מעניין מה היה קורה אם הייתי באמת עונה לטלפון... סביר להניח שאם הייתי מסוגלת להמשיך לדבר, אז הייתי מאוד מביכה אותה. לא כדאי. אבל אני אגיד לכם מה היא ביקשה ממני למסור לפורום
היא ביקשה ממני למסור שהיא קיבלה את הזר, ושזה מאוד ריגש אותה ומאוד שימח אותה והיא מוסרת המון תודה ממנה באהבה ולהתראות בהופעות
זה במיוחד לכל מי (שכמוני) היו לו ספקות לגבי היעד של הזר ששלחנו, היא קיבלה אותו, וגם לי היה קצת ספק, אז ביקשתי ממישהו שאני מכירה לשאול אותה אם היא קיבלה אותו. עכשיו אנחנו יודעים שכן

clevelandrocks

New member
ולשאלה המתבקשת

זה היה ממספר חסוי, או שיש לך עכשיו את הטלפון של יודית? באמת טוב שלא ענית, כי עכשיו את יכולה לשמוע את ההודעה שוב ושוב.

ברור שחסוי!

ינון, הגזמת... חחח "שיחה נכנסת" פירושה מספר לא מזוהה... הדבר היחיד שאני באמת שמחה עליו, זה שלא שיניתי את ההודעה של המזכירה ל"עיר קטנה" ונשארתי עם סתם הודעה סנובית ומגעילה
"אני לא יכולה לענות כרגע. אין מה לעשות. תשאירו לי הודעה, תשלחו לי SMS, דברו איתי מחר, ביי"

באהבתנו

New member
אאאאאאההההה!!!! (כמובטח ../images/Emo13.gif)

זו הייתה דרכי לתרגם לדפוס את התרגשותי הרבה ואת קנאתי הבוערת.. חחחח... כל הכבוד מיכלי, על היוזמה והנחישות!! השתלם בסוף בגדול, הא?

היו לי אמנם ספקות...

אבל ידעתי שמשהו בסוף יקרה. איך קוראים לזה בכלל, שאתה יודע שמשהו הולך לקרות?

תראה, תקשיב, תשמע...

קודם כל, אולי זה אינטואיציה ואולי זו נבואה. אי אפשר לדעת. מה שבטוח זה שעוד מימי קדם אני, השאמנית הדגולה של שבט האמזונות, הייתי גם האורקל מדלפי וגם עד היום, בהוגוורטס אני מומחית על בביאור הכרה. סתם. אינטואיציה, אינטואיציה.

אגב...

החתימה שלי, לכל מי שהתעניין, זה מתוך האירוח של יהודית בתפוז. כן כן, ציטוט אמיתי שלה. ראיתי את זה וחיפשתי ציטוטים לסטיקרים לאוטו שלי (סתם, אין לי אוטו... זה לגיטרה... גם סתם, נו, היה לי משעמם, בסדר?!) אז רשמתי. עכשיו, השאלה היא, למה התכוון המשורר? אז ככה - אחת השאלות בפורום (מוזיקה עברית) הייתה על העבודה של יהודית עם שירים של לאה גולדברג. אז המנחה שאל אותה אם אחת המטרות שלה בהלחנת שירי משוררים היא כדי שהנוער יכיר אותם, וזו הייתה התשובה שלה. בהמשך גם היא אמרה שהיא משעשעת את עצמה כשהיא כותבת. ועל זה נאמר - מלכה. בכל מקרה, לכל מי שעוד לא ראה, הראיון נמצא כמובן בקישורי הפורום. שווה צפייה ושווה עוגיה.

למעלה