הודעה מטעם הפיונירס

K a t z M

New member
הודעה מטעם הפיונירס

הפיונירס דאנסינג קאמל מודיעין שמחים לבשר כי ישחקו השנה במודיעין, הקבוצה מאחלת לכל שחקני ת"א בהצלחה, ומזמינה שחקנים חדשים ממודיעין להתאמן אצלה. ובנימה אופטימית זו, יום שני 20:10 בספורטק בת"א, אימון לקבוצה, בבקשה תשתדלו לא לאחר או להודיע מראש אם תאחרו. מתאמנים חדשים מוזמנים ליצור קשר איתי או עם אורי דרך הודעות פרטיות.

meirhala

New member
חוגגים השבוע עם הrelocations.. הא?

קודם הסופרסוניקס (ואם כבר מזכירים, עוד נקודה לרעתו של דייוויד שטרן), ואז אתם.. אבל בניגוד לסוניקס, שיהיה לכם בהצלחה! ודרך אגב, איפה המרשלס הולכים לשחק?

saaron100

New member
המרשלס ישחקו באזור המרכז זה די בטוח

אבל לא יודעים בדיוק יש כל מיני אופציות בבדיקה.בינתיים אימונים בספורטק.שני ורביעי ב8 מי שמעוניין לנסות שיש לח לי הודעה פרטית בבקשה בהצלחה לכולם שגיא

unknown92

New member
נקווה שישנו את השם

בכל זאת אוקלוהומה סיטי סופרסוניקס?

omrili77

New member
זה לא מובן מאליו, זה היה במסגרת הסכם

נראה לי שהבראונס הם היוצאים מן הכלל. קח בתור דוגמה נגדית את כל הקשקוש הזה עם ההורנטס שעברו ל-NO, וכמה שנים אח"כ יש לך פתאום את השרלוט בובקטס, למה זה טוב...? שלא לדבר על הקולטס\ראמס\ריידרס וכו', הדודג'רס, הג'ייאנטס, הלייקרס, וכן הלאה...

meirhala

New member
לא התכוונתי שזה מובן מאליו

התכוונתי שזה חלק מההסכם עם סיאטל.

omrili77

New member
הם חייבים לשנות את השם

חלק מההסכם עם העיר כולל את השארת השם לשימוש הקבוצה הבאה של העיר, אם וכאשר תהיה כזאת.

laufgas

New member
וואו, גדול!!

זה מאוד משעשע אותי לחשוב על זה בתור תושב מודיעין שפתאום יש קבוצה ע"ש העיר
כמה דברים: 1. המשחקים ישוחקו במגרש הדשא החדש בעיר? 2. האימונים נשארים בתל אביב? כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב, כי ככה אוכל להפיץ את המידע לחבר'ה בעיר. הפיונירס דאנסינג קאמל מודיעין... נשמע מטורף

omrili77

New member
אני מניח שזה יהיה להפך

מודיעין "דנסינג קאמל" פיונירס או לחלופין בעברית חלוצי "דאנסינג קאמל" מודיעין.

למעלה