הודעה מטעם ברית SHADOWS

itaics

New member
הודעה מטעם ברית SHADOWS

שלום לכל שחקני מ"א הגדולים... ברית SHADOWS מודיע בזאת על הפסקת הלחימה כנגד מטרות בברית TERROR עד להודעה חדשה. כל התקפה שכזו תגונה ע"י הברית ולא תגובה. כל התקפה מצד TERROR על הברית ולא לתגובה.. ובמיוחד על אסף.. תגרור תגובה חריפה. אנו מאחלים לאיחוד TUF - TERROR החדש בהצלחה בדרכם החדשה.. ומי יתן ונמשיך את המשחק שנים רבות (או לפחות עד האיפוס) בשלום ואחווה.. התקיפות מצידנו היו ולו גיבוי שחקן שלנו שהותקף ע"י מעל 50 איש שרובם הגדול מברית TERROR... נקווה שלא נחזור למצבים אלו בשנית איתי בשם ברית SHADOWS

ShosteRarmy

New member
חחחח כנס אחי הדגול

אם היינו מתקיפים אותכם 50 איש לא היית פה כדי לספר לנו על זה חח ^_^ אני מברית טרור..ועד שאני לא שומע מהמנהיגים שלי על מצב הפסקת אש אני בכוננות עליונה ^_^ המשך יום נעים...

werds

New member
חן

אור thesharkman שייך לטרור אני מאמין שרק שרשרת לא נכון

werds

New member
תגובה../images/Emo41.gif

פה אתה רושם ששאדוס הפסיקו את התקיפות אבל כמה מדינות מהברית שלנו הותקפו על ידכם. כל המדינות התוקפות,בינהם מדינות מהמאה יקבלו תקיפות נגד על מדינתם.

cohenman

New member
שום דבר !

שהאדוס תקפו בלי סיבה ואסף ו2099 עשו נזק די גדול בינתיים מתמקדים בהם אתם לא תתקפו סתם בלי סיבה ואז תגידו שאתם מפסיקים

werds

New member
../images/Emo45.gif

בלי שום קשר אם שאדוס נכנסים למלחמה 1974 ו2099 יקבלו תקיפות והצעות באו"ם על מדינותיהם.

למעלה