הודעה מזאק

steelwater

New member
הודעה מזאק

למרות שה כבר היה ברור, עכשיו זה גם מאושר ע"י זאק בראף. העונה הבאה של סקראבס תהיה ב-ABC. לפי זאק זה לא היה הפרק האחרון אלה נקרא הפרק האחרון בגלל שזה היה הפרק האחרון של NBC. לא הבנתי אם הוא התכוון לפרק האחרון בכלל בסדרה או רק בעונה, כי לפי מה שאני הבנתי הדבר הבא החדש שנראה זה יהיה העונה השמינית ולא עוד 6 פרקים מהעונה השביעית. יש פה עוד כמה הסברים על כל מיני דברים אבל זהירות כי יש גם קצת ספויילרים לעונה השביעית שכבר שודרה. מה שכן, הוא אומר שדברים שנראה לא הגיוניים מבחינת ה-Time line בפרק האחרון היו בגלל ש-NBC שידרו את הפרקים אל לפי הסדר. Dear friends, Many of you have been understandably confused by the Fairy Tale episode of Scrubs serving as the series finale. It was not. I was not allowed to say it until today, but Scrubs will be moving to ABC for its final season. We are currently filming the 8th and final season. The true finale of the show will air on ABC in the fall. NBC merely promoted the Fairy Tale episode as the finale, as it was the last episode they owned. Also, several of you were very confused by the fact that Dr. Kelso and Laverne were still working at the hospital in the Fairy Tale episode. Because of the writer's strike, the last remaining episodes for NBC were aired out of order. This is why Dr. Kelso was still chief of medicine. That was not Laverne however, for those of you who have been following closely; it was a new nurse "Shirley" who no one thinks looks anything like Laverne except for JD. Hope this clears some things up. peace and love, zb

Roncha87

New member
../images/Emo47.gifמעולה! תודה!

אנשים חשבו שלאוורן חזרה? חחחח איך הם פספסו את לאוורניגן?! [אני לא זוכרת באיזו עונה זה היה חחח] יום מצויין!

Angelus

New member
נחמד שאתרים ישראלים מייחסים חשיבות

לסקראבס ולמעבר שלה. תודה.

Roncha87

New member
מגניב ממש../images/Emo47.gif

באמת גדול שמזכירים את סקראבס בישראל. לא ראיתי את זה הרבה ת'אמת. תודה רבה על הקישור

Roncha87

New member
../images/Emo207.gif2 הודעה בקשר למפגש

אכן כתבתי שנפגשים בארבע, אך אל דאגה. למאחרים מביניכם, יהיה בסדר. חיושקה ואני נהיה בעזריאלי כבר בארבע בערך כך שאתם מוזמנים להרים טלפון במקרה ואתם הולכים לאיבוד. למי שאין את המספר שלי מוזמן לבקש במסר! יאללה מפגש לפני! נפגש מחר

steelwater

New member
רק בקשה

אני יודעת שאני מגעיה מאוחר, וזה לא באשמתי. תתחילו לצלם ותעשו מה שבא לכם אבל אני מבקשת להיות חלק מהסרט עצמו בסופו של דבר, אז אל תצלמו הלכ לפני שאני מגיע. בסופו של דבר אני הבאתי את הנעיין הורעיון לצומת לב הפורום אם אני לא טועה חחחח, ואני ממש מתבאסת מזה.

Roncha87

New member
תגידי לי מה קרה לך?!

את לא סומכת עליי?? את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שכל מה שביקשת בהודעה הזאת יתממש. אנחנו, או לפחות אני מודעת ומעריכה את העובדה שהבאת את הרעיון לפורום, שלא תחשבי לרגש שנעשה משהו בלעדייך, ככה את מכירה אותי?

Roncha87

New member
שאלה!!!! להביא את המשחק שלי

שעדיין לא סיימנו וסביר שלא נסיים לעולם?? מה שתגידו אני אעשה!

creepy creep

New member
מתי בערך המפגש יסתיים?

יש עבודות ברכבת באיזור חיפה, ככה שהרכבת האחרונה שלי ללב המפרץ תהיה ב19:22 ואם אני נשארת אז הרכבת האחרונה לבת גלים בשבילי תהיה ב20:02 - כי האוטובוסים מבת גלים למרכזית נגמרים ב9 ורבע. ואם גם את זה אני אפסיד.. i'm lost (התחנה שיותר צמודה לגן המשולש היא ת"א מרכז, נכון?) ואני אגיע לעזריאלי בערך ב10 ל4, אז רון וחיה, תהיו זמינות כדי לסייע לי
לילה טוב אנשים!

Roncha87

New member
הוו איזה באסה!!!

לא פייר בכלל! אולי תקחי אוטובוס? יש לך אוטובוס עד מאוחר? אני לא יודעת מתי המפגש יסתיים.. וכמובן שנהיה זמינות! לילה טוב מותק

Angelus

New member
גם אני אצטרך לחתוך מוקדם

פסיכומטרי למחרת וכאלה אבל למה לדבר כבר על סיום המפגש??

למעלה