הודעה מוקדמת

מצב
הנושא נעול.
הודעה מוקדמת

הודעה מוקדמת
שלום, אני עובדת 1.8 חוד' בכר חודשי גלובלי. 1. כמה זמן עלי לתת הודעה מוקדמת למעסיקי? 2.חזרתי מחל"ד אחרי 3 חוד', כיוון שהמעסיק לא אישר לי להאריכה. אם אני עוזבת לטובת מקום עבודה חדש בו אוכל לעבוד חלק ניכר מהבית, האם לענין זה אוכל לתבוע פיצויי פיטורין ממעסיקי הנוכחי?(כדין אישה שהתפטרה לרגל טיפול בתינוקה)

שיר ורד

New member
הנתונים לא מסתדרים לי

הודעה מוקדמת
שלום, אני עובדת 1.8 חוד' בכר חודשי גלובלי. 1. כמה זמן עלי לתת הודעה מוקדמת למעסיקי? 2.חזרתי מחל"ד אחרי 3 חוד', כיוון שהמעסיק לא אישר לי להאריכה. אם אני עוזבת לטובת מקום עבודה חדש בו אוכל לעבוד חלק ניכר מהבית, האם לענין זה אוכל לתבוע פיצויי פיטורין ממעסיקי הנוכחי?(כדין אישה שהתפטרה לרגל טיפול בתינוקה)
הנתונים לא מסתדרים לי
אני מניח שכוונתך שעבדת 1.8 שנים. אם כך , תקופת ההודעה מראש היא 30 יום. אם טרם עברו 9 חודשים מהלידה, את יכולה להתפטר כדי לטפל בתינוק וזו הסיבה שאת צריכה לכתוב במכתב ההתפטרות. אם המעסיק ידע שעברת לעבוד במקום אחר ויסרב לשלם פצויים, תצטרכי לתבוע אותו בבית הדין לעבודה ולאחר שיעלה את טענותיו תצטרכי את להסביר שעיקר עבודתך תעשה מהבית ולכן זה נכלל בגדר של התפטרות לצורך טיפול בתינוק. אך אם המעביד יטען כנגד, שאם היית מבקשת לעבוד אצלו באותו הסדר זה היה מתקבל, יתכן ולא יכירו בזכותך לפצויים. לכן, אם את מתכוונת להתחיל לעבוד במקום אחר מיד לאחר התפטרותך, כדאי שתבקשי מהמעסיק הנוכחי שלך שיאשר לך לעבוד מהבית ורק לאחר שתקבלי תשובה שלילית תתפטרי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה