הודעה מוקדמת

מצב
הנושא נעול.

perlin2

New member
הודעה מוקדמת

הודעה מוקדמת
לאחר שנתיים של עבודה , פוטרתי, להלן שאלתי: המעביד נתן לי חודש הודעה מראש להמשיך לעבוד , אולם אני מעוניין לקצר זאת ולסיים לאחר שבועיים בלבד, האם השיקול של הוויתור על ההודעה המוקדמת המלאה נתונה רק לי? שנית, המעביד שלי הסכים לכך, אולם במכתב הפיטורים מצויין תאריך סיום העבודה לאחר חודש ולאחר חפיפה שלי, האם הקיצור שלי של ההודעה המוקדמת עלול לתת למעביד לטעון שלא נשארתי עד סוף התקופה ולחפיפה ולפגוע לי בפיצויים? כמובן לא אקבל כל שכר בגין השבועיים שאני מוותר עליהם. אודה על תשובה במהירות ליאור.

perlin2

New member
התנייה בפיטורים

הודעה מוקדמת
לאחר שנתיים של עבודה , פוטרתי, להלן שאלתי: המעביד נתן לי חודש הודעה מראש להמשיך לעבוד , אולם אני מעוניין לקצר זאת ולסיים לאחר שבועיים בלבד, האם השיקול של הוויתור על ההודעה המוקדמת המלאה נתונה רק לי? שנית, המעביד שלי הסכים לכך, אולם במכתב הפיטורים מצויין תאריך סיום העבודה לאחר חודש ולאחר חפיפה שלי, האם הקיצור שלי של ההודעה המוקדמת עלול לתת למעביד לטעון שלא נשארתי עד סוף התקופה ולחפיפה ולפגוע לי בפיצויים? כמובן לא אקבל כל שכר בגין השבועיים שאני מוותר עליהם. אודה על תשובה במהירות ליאור.
התנייה בפיטורים
בהמשך לשאלתי הקודמת האם ניתן לציין במכתב הפיטורים כי אנימחוייב להעביר חפיפה למחילף? או שמא פיטורי לא יוכלים להיות בהתנייה או לפגוע בזכויותי כגון פיצויים. תודה ליאור

נא לשרשר הודעות

התנייה בפיטורים
בהמשך לשאלתי הקודמת האם ניתן לציין במכתב הפיטורים כי אנימחוייב להעביר חפיפה למחילף? או שמא פיטורי לא יוכלים להיות בהתנייה או לפגוע בזכויותי כגון פיצויים. תודה ליאור
נא לשרשר הודעות
אם זה בתוך תקופת ההודעה המוקדמת, בוודאי שהמעביד יכול לדרוש זאת ממך. אתה עדין עובד שלו לכל דבר. הוא לא רשאי לפגוע לך בפיצויים.

תשובות

הודעה מוקדמת
תשובות
להיפך, ויתור על נוכחותך בתקופת ההודעה המוקדמת הוא לשיקול המעביד בלבד. אם הוא רוצה אותך נוכח בתקופה זו, חובה עליך להגיע לעבודה. אם הוא נתן את הסכמתו, הרי שזה יהיה מאוד לא תקים אם הוא יחזור בו כעט ובטח אם הוא יפגע בפיצויים. בכל מקרה, הייתי פונה אליו ומבקשת תיקון המכתב. אפשרות נוספת היא לבקש לנצל את ימי החופשה שלך אם יש לך כאלה צבורים. אתה יכול לנצל אותם עם חלוף 14 ימים של ההודעה המוקדמת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה