הודעה מוזרה

ARTpoint

New member
הודעה מוזרה

קיבלתי הודעה ל INBOX באיביי שכללה את המסר: אנו ניצור איתך קשר לגבי חשבונך באיביי. הכותב: איביי קלאסיק. השפה - ספרדית!!! קיבלתי את ההודעה הזו פעמיים. מישהו קיבל פעם הודעה כזו? לא יודעת אם זה קשור, אבל היום ראיתי 3 מהמרים על צילומים שלי. ופתאום אני רואה ששניים נעלמו. נזכרתי שהבידר היה אותו אחד - מישהו עם 2 פידבקים. האם אפשר לעשות כזה דבר? לתת ביד ואז להתחרט?

ARTpoint

New member
חידוד הפרטים

כותב ההודעה היה: מחלקת אמון ובטיחות איביי קלאסיק.

טלי5555

New member
איביי ספרד

מחולק לתתי-זירות. אחת מהן היא "קלאסיק". ההודעות משם מגיעות בספרדית. זה יעזור אם תוכלי לצרף את הטקסט שקיבלת. ניתן למשוך בחזרה ביד, עד 12 שעות לסגירת המכרז.

ARTpoint

New member
אז הנה המקור בספרדית

Estimado/a soffer.hadas ([email protected]): Nos ponemos en contacto contigo para informarte acerca de un asunto importante relacionado con tu cuenta. xxxAlertDetailsxxx Atentamente, Departamento de Confianza y Seguridad de eBay classic

ARTpoint

New member
ההודעה סומנה עם דגל - זה אומר משהו?

יכול להיות שחושבים שעברתי על איזה חוק איביי?

טלי5555

New member
לא ברור

כל הודעה מאיביי מגיעה עם דגל. אם היית עוברת על תקנה של איביי, היית מקבלת התרעה. כנראה שיש עניין שקשור לזכויות יוצרים.

ARTpoint

New member
לא יכול להיות לגבי זכויות יוצרים

כל מה שאני מוכרת באתר הוא פרי ידיי, למעט 2 תמונות משפחתיות היסטוריות. טוב, ימים יגידו...:)

ARTpoint

New member
התעלומה נפתרה

יש משתמש שקנה ממני וכנראה שהוא נוכל. קיבלתי אזהרה מאיביי לא ליצור איתו קשר, או לקנות ממנו. שם המשתמש CUPZLOCK

למעלה