הודעה מהנהלת תפוז

argamon

Member
אפונה, מספר שאלות:

1) מה הכוונה "הבוקר אפל אישרו את האפליקציה ,,,," מה זה "אפל" ? האם יש אולי שיבוש במילה?
2) מה זה "אפליקציה" ומה היא נותנת, במיוחד בתפוז?
3) מה עושים עם הקוד שבקישור?

ארגמון,עד עכשיו לא היה לי אינטרנט אז הלכתי

למספרה . עכשיו אני הולכת לנוח (פולניה-נחה שלאפשטונדה) ואח"כ - אענה.

argamon

Member
או קיי אפונה

אני יודע מה זה "שלאפשטונדה" הודות לשיחות של יצחק נוי ברשת ב'. לפני כן לא שמעתי על זה, אבל יצחק נוי דיבר על העם הגרמני שנוהג לשכב לישון כך. לא ידעתי שאנשים ממוצא פולני גם מכירים את זה.
אצלי לא קיים דבר כזה לישון ביום אבל בילדותי אבא שלי וגם אח שלו שגר בבית סמוך נהגו לשכב לישון לזמן מה באמצע היום. ההורים שלי עלו מהונגריה ,אבל לא דיברו על המילה הזו כלל.

Y. Welis

New member
זה דווקא מתבקש בארץ חמה כמו שלנו שתהיה סייסטה

שבספרד היא שעת מנוחה ארוכה יותר - מהצהריים עד הערב כמעט.

בעבר היתה רגיעה כללית בין 1 ל-4 לערך. היה מורגש והיה מחזק.

גם אני כמתבגר לא חיבבתי שינה בשעות האלה, אבל משהו השתנה בערך בגיל 19, וזה נעשה פתאום מהנה. זמן להוריד מתח. בעיקר בימי שישי. אח"כ התרחב לשאר ימי השבוע.

argamon

Member
קרתה לי כבר אי נעימות בנושא

צלצלתי פעם לקרובת משפחה בשעות אחרי הצהריים המוקדמות שהשיבה לי רק לאחר מספר צלצולים בקול עייף כאילו הערתי אותה בחצות הלילה ואז התברר לי שהיא מאלו שנוהגים ללכת לישון בשעות אחרי הצהריים המוקדמות.
ואני? פעם , לפני האינטרנט קראתי ספר בערב, הרגשתי עייפות והלכתי לישון ועכשיו מאז שיש לי את המריחואנה הממכרת אשר שמה אינטרנט, אם אני מצליח לשכב לישון ל- 6 שעות בערב, זה הישג עבורי. האינטרנט פשוט לא נותן לישון ותמיד רוצים לגלוש "עוד רגע" .
על שינה ביום אין אצלי על מה לדבר בכלל. זה לא מופיע בתכנון שלי אפילו.

זה מזכיר לי מה שקרה פעם לבעלי, סיימון

שנינו הלכנו לנוח בצהריים. בשעה 5:00 אחר הצהריים הוא קם והיה נדמה לו שזה בוקר הוא התלבש מהר ונסע לעבודה. כשהגיע לעבודה ראה שאין שם אף אחד וונפל לו האסימון כאשר אני צלצלתי אליו ושאלתי אותו לאן הוא הלך....הוא אמר: מ'זאתאומרת,אני הלכתי לעבודה.... אז פתאום נפל לו האסימון כשראה שמתחיל להחשיך.

יקנעמית

New member
בבית הורי....במושבה יקנעם....

היה מודבק קבוע פתק על הדלת...........
"נא לא לדפוק בדלת בין השעות 2 ו-4 אחה"צ".
טוב....ייקים.....מה לעשות.

טלמרקטינג מעצבן בכל שעה

בעיקר כאשר הם פונים כאילו הם חברים הכי טובים שלי, וכאשר לא מוכנים לקבל "לא" נימוסי.
פעם טלפן התעקש לא להבין את ה"לא" שלי, עד שאמרתי לו שאני לא אוהבת לטרוק לאנשים טלפון בפרצוף, אך הוא לא משאיר לי ברירה.

Y. Welis

New member
צריך לסגור מיד. ככל שמתעכבים, כך יהיה קשה

יותר. לומר 'לא תודה' וזהו.

Y. Welis

New member
מכיר את המקרים האלה אצל מבוגרים

הסב החורג שלי היה חרוץ מאוד - עבד עד שנתו ה-80 כמעט. כל יום היה יוצא מ-6 בבוקר עד הצהריים (חצי משמרת כמובן).

שבת אחת הוא קם כהרגלו בחמש, התארגן ויצא, ורק בתחנת האוטובוס נזכר פתאום שזה יום שבת... קרה אולי יותר מפעם אחת.

Y. Welis

New member
לא כדאי. זה ביזבוז של זמן.

הרבה יותר בריא (לגוף ולנפש) לישון, ובנחת.

חסרים לי הלילות השקטים של פעם, כשבאת *כולם* ישנו ('ליל מנוחה מירושלים' והציור הנחמד ההוא של הבתים והירח).

הנה ההסבר של הנהלת תפוז

זה הלינק:
https://itunes.apple.com/il/app/tpwz-pwrwmym/id336924024?mt=8
וזה ההסבר :
הבוקר אפל אישרו את האפליקציה החדשה של הפורומים והיא מוצעת כעת בחנות (חינם כמובן) לכל דורש בלינק המצ"ב למעלה

או לסרוק את הקוד -
http://img2.tapuz.co.il/resimg.aspx?&image=/forums/1_168427250.png&pw=200

מאד אשמח אם תורידו אותה למכשירכם (אם יש לכם אייפון או אייפד כמובן) ותדרגו אותה (באופן חיובי כמובן :).

כמות ההורדות בימים הראשונים והדירוגים של המשתמשים משפיעים על ההחלטה של אפל האם להציג את האפליקציה החדשה ברשימת האפליקציות המומלצות ולכן חשוב לנו שכמה שיותר אנשים יורידו וידרגו ממש בימים הקרובים.

כמו כן מאד אשמח אם תספרו לגולשים בפורומים שלכם על האפליקציה החדשה ותזמינו אותם להוריד אותה (עם הלינק כמובן) ולתת הערות/הארות והצעות.

הפידבק שלכם ושל הגולשים בפורומים מאד חשובים לי - מה אתם אוהבים ומה לא, מה לא עובד מספיק טוב, מה אפשר לעשות שלא חשבנו עליו וכו'. העיתוי מאד חשוב מכיוון שאנחנו עדיין בשלב של המשך פיתוח ואני אסביר:

האפליקציה בנויה משני חלקים - האחד מעטפת אפליקטיבית והשני הוא למעשה מה שנקרא mobile web - עמודי אינטרנט שעטופים באפליקציה.

יש דברים שאנחנו מתכוונים לשנות בלי שיהיה צורך לבקש מהגולשים להוריד מחדש את האפליקציה. כלומר לבצע שינויים בחלקים של המובייל ווב שלא ידרשו התקנה נוספת.

אנחנו כבר עובדים על כמה עדכונים ושיפורים לאפליקציה (למובייל ווב) ולכן הפידבקים שלכם מאד חשובים ויעזרו לנו מאד בגיבוש התוספות והשיפורים שאנחנו עובדים עליהם.

בעיה אחת מוכרת, שהיא בעיה מובנית ומוכרת עקב השימוש במובייל ווב בתוך אפליקציה, היא לפעמים באיטיות שלה. אני אשמח להתייחסותכם לנושא הזה - לשמוע מכם האם חוויתם איטיות ובאיזו דרגת חומרה.

מה הלאה?

בימים הקרובים אנחנו נטפל באתר הסלולרי המותאם של תפוז ובעיקר בפורומים כדי שיעבדו ויראו ויתנהגו טוב יותר בגלישה מטלפונים סלולריים.

ולאחר מכן נשחרר את הגרסה החדשה של אפליקציית הפורומים למכשירי אנדרואיד (ותודה למיקי אבידן מפורום אופיס שהעיר את תשומת ליבי לכך ששכחתי לעדכן לגבי זה במסר הקודם).

זהו בינתיים.

Y. Welis

New member
חבל שלא גם לאייפאד. עובדת עליו, אבל מותאמת

רק לאייפון (= מעט טקסט).

התצוגה לא משהו; הפיתרון לתצוגת הודעות במסך קטן לא מרשימה כלל. צריך משהו טוב יותר.
בנוסף צריך אייקון למעבר מהיר יותר למסרים וחזרה לפורומים. גם אין גישה ל'עולמות'.

argamon

Member
תודה אפונה:

אני מבין שזה לסלולרי אז זה לא יעניין אותי רק אציין שנכנסתי לקישור של תפוז ואין לי צל קטן של מושג מי נגד מי שם ועדיין אין לי מושג מה זה "אפליקציה" כיוון שכנראה אסור לתפוז לכתוב בשמות עבריים וצריך להרשים את האנשים שמדובר במשהו לא מהעולם הזה . העניין מזכיר לי במידת מה את הפייסבוק בו יש "סטטוס" וכן "פוסט" וכשלא הכרתי את הפייסבוק חשבתי שאלו הגדרות מסובכות ומתברר שמדובר סך הכל בפתיחת הודעות אבל שמות כמו "פוסט" וכן "סטטוס" מרשימות כנראה.

בעיני לקרוא ספר - זה רק מנייר , להחזיק ביד

ולא ספר דיגיטלי- זה ממש לא אותו דבר (זאת על פי תחושתי האישית בלבד). מחוברת מאד לספריה הדי גדולה שלי שכלל אינה וירטואלית.

למעלה