הודעה מהמנהלים של WT

velvetvol2

New member
הודעה מהמנהלים של WT

היי חבר'ה. כרגע קיבלתי מייל מאחת הלקוחות שלנו אשר יצרה קשר עם מנהלי הלהקה בהולנד. היא לא ישנה המון לילות בגלל דאגות לקונצרט, אבל הלילה היא תישן סוף סוף. היא מעוניינת לשתף אתכם במייל (היא לא חברה בקומונה הזו אבל בהחלט מעריצה טובה ודואגת) הנה המייל מועתק לכם: Hi Sarah, The concert in Tel Aviv on October 12th is taking place. The ticket link will soon be placed on the website www.within-temptation.com (check tour section). Best regards, Iris Kleijn AT Productions BV [email protected] T: +31 (0)70 345 44 74 (option 8) F: +31 (0)70 345 10 34 Address: Vondelstraat 1 2513 EN - Den Haag - Netherlands KvK/Chamber of Commerce: 27157012 Disclaimer: www.atproductions.com/disclaimer www.atproductions.com www.within-temptation.com

סופסוף עדכון רשמי, ועוד עם בשורות משמחות:]

רק שתתחיל המכירה ונשדל עשרות אנשים לרוץ אל הקופות

SheWillBeLoved

New member
הייתה לי הרגשה שהם לא יאכזבו ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

בניגוד לכם, פסימיים!
הספירה לאחור החלה!
חודש ושלושה ימים

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif קשה לי להאמין שיימכרו מספיק כרטיסים

בחודש... מה שכן, אלה באמת חדשות מעודדות, למרות שיש סיכוי שלא אוכל לבוא להופעה ואז זה יהיה באמת מבאס.

Jilian

New member
מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף ישראלים מצליחים לארגן הופעה

Ice Queen 7

New member
כשראיתי את ההודעה הזאת אתמול

לא הייתי בטוחה אם היא אמיתית או לא.. נראה כשזה יהיה באתר הרשמי :{ אבל איך מתחילים למכור כרטיסים חודש לפני? יש איזה מספר כרטיסים שצריך להגיע אליו כדי שלא יבטלו ברגע האחרון? יכולים להבטיח בכלל שאם כבר אפשר לקנות כרטיסים הם לא יבטלו?

Sakura Chan

New member
כן כל הקטע הזה מסריח... מה עם הכרטיסים?

אבל כמו שראינו בפסטיבל, גם אם נמכרו הכרטיסים זה עוד לא סופי

Ice Queen 7

New member
היי אנה D:

כבר נראה לי כמעט בטוח שיבטלו.. אם עד עכשיו אין כרטיסים איך ימכרו מספיק |:

למעלה