הודעה מהאוני'

abalaba2

New member
הודעה מהאוני'

הודעה זו נשלחה אליך מאת אוניברסיטת בר אילן : סטודנט/ית נכבד/ה שלום רב, תקופת השינויים של סמסטר א' לשנה"ל תשס"ח, לנרשמים דרך פריא"ל, תתקיים בימים ראשון, כ"ז שבט התשס"ח, עד רביעי, ל' שבט תשס"ח, 3.2.08 - 6.2.08 בחצות, דרך אתר הרישום בכתובת: http://priel.biu.ac.il תוכל/י לצפות בחלונות הזמן שנקבעו לך לשינויים דרך שאילתת "חלון הזמן שלי" באתר הרישום. בתקופת שינויים זו נכנסות לתוקף הנחיות שונות מבעבר בשל אילוצי השביתה. יש להיכנס לאתר פריא"ל האינפורמטיבי , החל מתאריך 31/1/08 ע"מ להתעדכן בהן. להלן הקישור לאתר: http://www.biu.ac.il/students-admin/priel.html חפיפות - יש לשים לב במיוחד להנחיות בנושא חפיפות. רישום לקורסים חופפים חייב באישור המחלקה. כל הפניות ייעשו ע"י פנייה למזכירות דרך אתר הרישום. יש לפנות פעם אחת בלבד ולהמתין בסבלנות לקבלת תשובה מהמחלקה. לתשומת לבך: רישום לקורסים חופפים ללא אישור המחלקה עלול להביא למחיקת שני הקורסים מתוכנית הלימודים שלך. בברכת הצלחה בלימודים, מנהל הסטודנטים שרות שליחת ההודעות סופק ע"י חברת ידיעון בע"מ

abalaba2

New member
והודעה מדתיה (סיו"ר האגודה)

בנוגע לנוכחות באנגלית ויהדות. כמו שציינתי כבר כמה פעמים, נושא הורדת עניין הנוכחות לרמה המחלקתית נמצא בבדיקה. בכל מקרה לפחות בשבועיים האלו של המבחנים- אני הבנתי שלא אמורה להיות בדיקת נוכחות. בבקשה פנה למדור פניות ציבור בהקדם, או שלח אלי את שם הקורס, המרצה ומספר הקורס בהקדם [email protected]

M u s i c B o x

New member
שאלתי באגודה

איפה שאמרת לי ואמרו שיש חובת נוכחות, אבל מה שהתכוונו זה שאם יש בעיה ספציפית בשבועות הקרובים צריך לדבר עם המרצה ולבקש אישור להחסיר חד פעמית, ובשביל זה אני לא צריך את האגודה... נראה לי שבנצי חיפש ``הישגים`` בנרות אז הוא פשוט המציא כאלה

gilat85

New member
שום הישג האגודה העלובה הזאת לא השיגה

זה מזכיר לי את האמירה של אחד מאנשי הפוליטיקה בעקבות דו"ח וינוגרד, שהממשלה של עכשיו היא הטובה מכל הזמנים. צריך להקים ועדה גם אצלנו... אני בטוחה שעם משאל סטודנטים האגודה של היום לא תקבל אפילו 10% מהקולות.

abalaba2

New member
שמעתי במו אזניי את בנצי

אומר שאין נוכחות חובה כל השנה גם ביהדות ואנגלית, זה גם מה שהודעתי. אם לא מכבדים את זה, דברו עם האגודה. אין לי קו אדום לנשיאי האוני' שאני מרים בכל שעה ועונים לי...

M u s i c B o x

New member
שיהיה ברור

איתך אין לי שום בעיה... להפך! רק עדכנתי פה את התשובה שנתנו לי באגודה. וזה גם בערך מה שתמר קדרי אמרה לי אז זה דווקא הגיוני

למעלה