הודעה מדבקה........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הודעה מדבקה........

15:30: כוננות ספיגה, מפני התקפת טילים וקטיושות מלבנון, הוכרזה בצפון

איך מחכים לאורחים האלו?

כלומר איך בדיוק מחכים לקטיושות וטילים מלבנון? הם לא מודיעים שעה שיגיעו הם לא מביאים איתם פרחים בנייר צלופן או בונבוניירה ישנה אפעם אני לא יודעת כמה אמורים להגיע? ביחד? או בבודדות? אחרי הגל הראשון אפשר ללכת לישון או להמשיך להיות בכוננות? בנתיים כל מטוסינו נוסעים מעליי אולי כדי לקדם את פניהם לפני שהם אמורים להגיע. ו"דבקה" בד"כ מאד מדוייקים וזריזים. יותר מרוב הרשתות האחרות.

שקדי

New member
קטיושקה בד´´כ יוצא לשוח........

רק לחוף תלול ונהדר......את שם???? אם לא הסירי דאגה מליבך כל זמן שבת דודתי הגרה בישובכם עוד לא הגיעה הנה כנראה שהמצב לא כל כך נורא...........................

לא נעים לי לשאול ../images/Emo9.gif

אין לכם תרגולת קבועה? הרי זה לא חדש ועוד משהו איך את יודעים? יש כריזה ברחובות? יש אזעקה?

יש מערכת כריזה ברחוב כמובן

וגם עולה שיקופית על כל תוכניות הטלוויזיה לדאבון ליבם של הילדים שבאמצע פוקימון פתאום מביאים להם כוננות ספיגה. אבל מטבע הדברים, הרוחות ברחוב הרבה יותר מהירות מהמערכות המאורגנות. בנתיים- רק ירי (שלנו, לא להתבהל-יציאות בלבד) וגם מטוסינו החגים הלוך ושוב ועוד פעם (אמרתי לילדים שבטח טיסות צלום). ושלחתי את הבעל לעשות קניות של מזון ,קצת... את יודעת תרגולת כזו...של מצור . מכירה את הריח של "בקרוב" הייתי כבר בסרט הזה.

magy

New member
אוי אחותו,,,,,,שוב מצור?

מזל שיש לפחות, מחשב........ נחמה פורתא

לא לא לא....עוד לא....

אנחנו חופשיים ומשוחררים.אבל ממילא, לא נותנת להם להתרחק ממני יותר מדי לא קניונים ולא אוטובוסים ולא ולא ולא... אבל אני מריחה את זה באוויר כבר. חושים כאלו שיודעים מה בא אחרי....

magy

New member
קשה להחליט מה טוב יותר

כשהם קטנים ואפשר לשמור עליהם בבית......למרות רצונם.... או כשהם גדולים,,,,וצריך לחפש אותם בפלאפונים...... מה שכבר עשיתי עם כוללללללללללללללללם. לא רק עם הילדים שלי.... גם אני במצור, דיברו על תגבור כוחות בכביש חיפה-עכו.....בגלל התראות... המטוסים מעליי......... עוד פיגוע באפרת.......

למעלה