הודעה מברנס

כרגע עם כאב ראש שנוטה למגרנה

ויש לי מחר השלמות בספרות ותנ"ך וישיבה של הספר מחזור... אבל בסך הכל בסדר אני צריכה לישון! זה יעזור לי למרות שלא נשאר לי עוד הרבה זמן לישון:(

neriaku

New member
לי יש מחר מתכונת

וזה מעבדה, ויש שתי מעבדות וירטואליות שאני לא מצליחה להעלות, מה שאומר שאם אני נופלת עליהם יש לי אפס גדול וענק.... :~) אם אני אשיר לך שיר ערש תלכי לישון?

כן....

יו כמה זמן אל שרו לי שיר ערש... בהצלחה מחר!!!!!!!! ואת תעברי את זה כמו גדולה...!

neriaku

New member
שיר ערש לחן!

לילה לילה ----------- לילה לילה הרוח גוברת לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה כוכב מזמר נומי נומי כבי את הנר נומי נומי כבי את הנר לילה לילה נומי נומי כבי את הנר לילה לילה עצמי את עינייך, לילה לילה בדרך אלייך לילה לילה רכבו חמושים נומי נומי שלושה פרשים נומי נומי שלושה פרשים לילה.... לילה לילה אחד היה טרף לילה לילה שני מת בחרב לילה לילה וזה שנותר נומי נומי את שמך לא זכר נומי נומי את שמך לא זכר לילה.... לילה לילה הרוח גוברת לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה רק את מחכה נומי נומי הדרך ריקה נומי נומי הדרך ריקה שר אריק איינשטיין כתב נתן אלתרמן אני עולה לנסות על המחשב השני אוהבת אותך... :~) לילה טוב...

נ ו ם

New member
נריה

שלום לך ממני. וזה שיר ממש יפה, תמיד אבא שלי היה שר לי אותו.

kedeman

New member
פחח זה שיר ערש מוזר...

אני אמנם מכיר אותו קצת אבל תמיד זה מוזר לי שהוא שיר ערש.. הוא יותר קרוב לשיר הרס!!!! אחד מת בחרב, אחד מת בטרף וזה שנותר את שמך לא זכר לילה טוב????? איך ילדים מצליחים לישון אחרי שיר כזה???

fresh mishmesh

New member
כן כן!!! עם השלושה פרשים או משהו!

יווואוווווווו.... איך פחדתי מהשיר הזה כל פעם ששרנו אותו במוזיקה...

נ ו ם

New member
איזה מצחיקה

אני תמיד ועשה כאלה דברים. נגיד מקשיבה לשיחה רק מהאמצע ולא מבינה בדיוק על מה מדברים ואז אומרת בדיוק מה שהרגע אמרו או אומרת משהו בלי קשר בכלל. פעם אני ועוד מישהי התווכנו (די בצחוק) אם עדיף לחתוך ורידים לרוחב או לאורך אז חברה שלי באה ואמרה שהיא הכי אוהבת לחתוך את התפוז למשולשים (היא חשבהשעל זה דיברנו). לא חשוב אה ויש הרבה שירי ערס כאלה מפחידים. נגיד "יש מלחמה באמצע אירופה הימים שחורים, שיירה בורחת בלי בית, מפני הרעים. יש חיידק מסכון שפוגע, חסר הבחנה. אבל החדר חמי ונעים ואת ישנה". ויש את "נומי דומי זמר קסם, המכאוב צובט בלב, ושורק הומה הרוח קר לי קר גם לך בתי...... נומי דומי יש לך אמא והיה היה גם אב...... ופתאום הופיע סער וסחפהו אחרי."

נ ו ם

New member
הוא לא הולך באמצע הלילה, הוא חוזר

עם צאת הכוכבים, הגיוני לא? תחשוב שהיה שעון חורף או משהו.

neriaku

New member
פעם....

שלום גם לך נועם :~) כשאבא שלי היה שר לי כל ערב שיר ערש זה היה אחד מהאהובים עלי, היה גם את בנימינה של אהוד מנור ופזמון ליקינטון זאת היתה השלישיה הפותחת....

נ ו ם

New member
היי בחתימה שלך זה גם שיר יפה!

וממש עצוב. של חווה אלברשטיין לא? "ובשבת בבוקר אין למי לטלפן ולספר איך היתה ההופעה"

fresh mishmesh

New member
תמסרי לו ד"ש חמה

ושהוא מאכזב- בדיוק בזמן שהוא היה צריך לשלוח לי תמונה שלו המחשב מתחרבש

למעלה